Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hehe bende yol için kot pantolon alacam kocik rahat olur dedi
vildoş az kaldı canım hadi inş hayırlı haberlerini verirsin

inşallah cnm pazartesi yada salı belli olacak-tatlicadiarzu-

ayakkabıda çok gücellllllll..kız hamileyken bu yükseklikte giyilirmi ya..illa neden düz taban???hiç sevmem düz tabanı ayağımı ağrıtır daha çok bide

bende birazdan dışarı çıkıcaktım tarçında alayım da şimdiden hazırlık yapayım bari hem kandaki şekeride düzenliyormuş bu gün tv de söyledi doktor :)

ben geldım bend geldım ben geldııımm huuuuuuuuuuuuuuu kıslar ben geldım nasılsınıııızzzzzzzzzzzzz

profildeki resim de ben ve esim da cok genciz cnm gucu kuveti yerinde dir de iste ne bulsam veriyom vala sasirdim

valla kızlar ben bu ay çok tarçın yedim rahmi kuvvetlendiriyomuş ve hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş
ben tarçını çok severim..hemen hemen her tatlıda kullanırım..bütün bitkilerle arkadaş oldum resmen..bitkisel hayatta yaşıyor gibiyiz..karabiber de cinsel isteği arttırıyor arkadaşım..

ayakkabıda çok gücellllllll..kız hamileyken bu yükseklikte giyilirmi ya..illa neden düz taban???hiç sevmem düz tabanı ayağımı ağrıtır daha çok bide
valla kocik benden 5 cm uzun ben fazla topuklu giyersem onu geçerim
aslında biz problem etmiyozda sağdan soldan konuşulunca sinir oluyorum
evlenirken boyunu gördümde evlendim piyangodan çıkmadıyakaydirigubbakcemile3
düz taban ayakkabı bende çok var kıs azda topuklu giyiyim

ben geldım bend geldım ben geldııımm huuuuuuuuuuuuuuu kıslar ben geldım nasılsınıııızzzzzzzzzzzzz

hoşgeldin şekercim naberŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…