:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:amin inş bizde o duygularıyaşarız
valla kızlar ben bu ay çok tarçın yedim rahmi kuvvetlendiriyomuş ve hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş
hehe bende yol için kot pantolon alacam kocik rahat olur dediayy valla çok gücel benim tarzım canım gerçekten bu model zayıf gösterirrr...bende buna benzer bişi aldım sarı renk cart sarı ama penye....aynen buna benziyor ....uçları öyle yamık yılk..altına kotla giyiyorum bende
vildoş az kaldı canım hadi inş hayırlı haberlerini verirsin
hihoyyythihoyyythihoyyyt
EVET CANIM BENİM
canım gerçekten çok sevindim dur bir daha halay çekeyim arkadaşım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.hihoyyythihoyyyt:hooray:
cokacimcoook valla ye önüne sütlü ne gelirse tarçın ekleiyi o halde bol bol yiyelim
bu arada çok güzel dizayn etmişin kıyafeti vildoş
ben tarçını çok severim..hemen hemen her tatlıda kullanırım..bütün bitkilerle arkadaş oldum resmen..bitkisel hayatta yaşıyor gibiyiz..karabiber de cinsel isteği arttırıyor arkadaşım..valla kızlar ben bu ay çok tarçın yedim rahmi kuvvetlendiriyomuş ve hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
teşekkürler güzelim..benden de sana reppp..kaydirigubbakcemile2huuu kıslar hepinize rep verdim
huuu kıslar hepinize rep verdim
huuu kıslar hepinize rep verdim
valla kocik benden 5 cm uzun ben fazla topuklu giyersem onu geçerimayakkabıda çok gücellllllll..kız hamileyken bu yükseklikte giyilirmi ya..illa neden düz taban???hiç sevmem düz tabanı ayağımı ağrıtır daha çok bide
ben geldım bend geldım ben geldııımm huuuuuuuuuuuuuuu kıslar ben geldım nasılsınıııızzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?