ben geldım bend geldım ben geldııımm huuuuuuuuuuuuuuu kıslar ben geldım nasılsınıııızzzzzzzzzzzzz
hehe bitkisel hayata girdik yani sırnaşık şeysırnaşık şeyben tarçını çok severim..hemen hemen her tatlıda kullanırım..bütün bitkilerle arkadaş oldum resmen..bitkisel hayatta yaşıyor gibiyiz..karabiber de cinsel isteği arttırıyor arkadaşım..
tarcinli .............bende esimde cok seviyo gecen yaptim tv izlerken yarisini yedik vala:)
valla kocik benden 5 cm uzun ben fazla topuklu giyersem onu geçerim
aslında biz problem etmiyozda sağdan soldan konuşulunca sinir oluyorum
evlenirken boyunu gördümde evlendim piyangodan çıkmadıyakaydirigubbakcemile3
düz taban ayakkabı bende çok var kıs azda topuklu giyiyim
hoşgeldin şekercim naberŞeniz
canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
hoş geldin şekerkız nasılsın
gulüüüüm bende herkese verdim verdim sana gelince dinlen dedilerkızlar rep dağıttımm
ıyıyım bıtanem sımdıde senın gununu sayıyorum cnm ınsallah escales gıbı sende hayırlı haber alırsın
huuu kıslar hepinize rep verdim:d:d
gulüüüüm bende herkese verdim verdim sana gelince dinlen dediler
akşama vericem söz:lepi:
saol cnm eksik olma
ama benim içimden bişeyler kopuyo sanki yaa daha erken ne kopuyo acaba:uhm:
hani bana aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
SAOL CANIM BENİM BU ARADA HİÇ ÜZÜLME İNŞALLAH GELECEK AY BEBİŞİN SANA MERHABA DER ALLAH BÜYÜK CANIM BENİMhihoyyythihoyyythihoyyyt
EVET CANIM BENİM
canım gerçekten çok sevindim dur bir daha halay çekeyim arkadaşım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.hihoyyythihoyyyt:hooray:
HOŞGELDİN CANIM NASILSIN BAKALIMben geldım bend geldım ben geldııımm huuuuuuuuuuuuuuu kıslar ben geldım nasılsınıııızzzzzzzzzzzzz
BU ARADA BİRBİRİNİZE YAKIŞMIŞSINIZ AMA KIZ ADAMA YAZIK FAZLADA YÜKLENMEZ ADAM CAĞIZ İSYAN ETMESİNprofildeki resim de ben ve esim da cok genciz cnm gucu kuveti yerinde dir de iste ne bulsam veriyom vala sasirdim
MENE VERDİNMİ GGGIII REP :ecrin_bebek:huuu kıslar hepinize rep verdimalkisalkisalkis
bomba gıbyım hayatımm herzamankı gıbı yanı n azından boyle olmnak zorundayım
hoşgeldin benbilirimslmmmm hiç bir iş yapmadan geldımmmm ev işlerınden nefret edıyorum
cnm üşütmüş olabılırsın.
slmmmm hiç bir iş yapmadan geldımmmm ev işlerınden nefret edıyorum
kızlar rep dağıttımm
SAOL CANIM BENİM BU ARADA HİÇ ÜZÜLME İNŞALLAH GELECEK AY BEBİŞİN SANA MERHABA DER ALLAH BÜYÜK CANIM BENİM
inşallah canım sizlerin olunca hem bana ümit oluyor hem de moralim düzeliyor biraz daha inanmalıyım benim bebeğim olacak bundan sonra hep böyle söyleyeceğim olumsuz düşünmek yok artık olaaaaaaaaccccccccaaaaaaaaakkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?