Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ya hasret cnm ben bir kac hafta once ruyamda goruyom kizim varmis pembe gisileri varmis oturma odasina yere yatirmis sin beyaz yastiga onu guluyodu ayni gece kayin validem de kiizim oldugunu gormus saka gibi

meleksen gerçektenmi canım yaa benim hiç umudum yok gibi sanki hiç o duyguyu yaşayamayam gibi geliyo bundan dolayı çok üzülüyorum

ya hasret cnm ben bir kac hafta once ruyamda goruyom kizim varmis pembe gisileri varmis oturma odasina yere yatirmis sin beyaz yastiga onu guluyodu ayni gece kayin validem de kiizim oldugunu gormus saka gibi

hayır olsun cnm ruyan ınsallh rabbım gercegınıde verır .bızde teyze oluruzz ne guzelll:CüvCüv::CüvCüv:

geçmişi okuyom dadelikafadulden
gene h.g.canım
ayy sohbet süper
döndüm kızlar aranıza
evet kız güzel

inşalllah hayırlısı belkide bebişin gelecektir canım

ya arkadaslar 1 ayda hamile kalanlar yuzde 20 mis 3 ayda hamile kalanlar yuzde 40 mis 7 ayda hamile kalanlar yuzde 80 mis 1 yil sonra yuzde yuzmus bugun baktim cok nadir oluyor 1 denemede diyo

iklim tuana ve hasretim canım hiç bi sorun yokkenmi olmuyo sizin

cnm bende sorun cok varr polıkıstık over,rahım agzında endometrıosıs(buyurse rahım yapısıor nezamn buyuce bellı degıl doktor belkı bu ay belkı 5yıl sonra dedı)cif rahım vardı bırı alındı,yumurtlama hıc olmuorr 2aya bır adet oluomm ooooooooooooooooooo ama esımde no problem oo super ama bende ıs yokk kendımı çürümüş elma gıbı hıssedıom yawwwwwwwwwdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canım allah şifasını veriri inş soğan kürü polikistik overe iyi geliyo buradaki bi çok kişi öylr hamile kaldı bence bu ay bi dene bide benim bi arkadaş çift rahimliydi evlendi 3ayında hamile kaldı sakın kendini öyle hissetme şükür et eşin destek veriyo sana bazı insanlar bizim kadar şanslı olamıyo

ya arkadaslar umayan tas bas yarar unutmayin stres yok olmucak duygusu paniigi yok mutlu olmak olumlu dusunmek var unutmayin hayata olmicak diye hic birsey yok unutmayalim

ya arkadaslar 1 ayda hamile kalanlar yuzde 20 mis 3 ayda hamile kalanlar yuzde 40 mis 7 ayda hamile kalanlar yuzde 80 mis 1 yil sonra yuzde yuzmus bugun baktim cok nadir oluyor 1 denemede diyo

valla bilemiyom canım benim bir arkadaş var ilk gecesinde kalmış yengemde ikinci ayında kaldı bilemiyorum artık:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…