- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
kız rüfüş selam verdin dahada konuşmadın nerdesin kısss
ben kendim yazdim onu ben sir yazmayi severim bu tarz seyleri allah nasip edicek hepimize goruceksiniz arkadaslar
ya hasret cnm ben bir kac hafta once ruyamda goruyom kizim varmis pembe gisileri varmis oturma odasina yere yatirmis sin beyaz yastiga onu guluyodu ayni gece kayin validem de kiizim oldugunu gormus saka gibi
gene h.g.canımgeçmişi okuyom dadelikafadulden
evet kız güzelayy sohbet süper
döndüm kızlar aranıza
ya hasret cnm ben bir kac hafta once ruyamda goruyom kizim varmis pembe gisileri varmis oturma odasina yere yatirmis sin beyaz yastiga onu guluyodu ayni gece kayin validem de kiizim oldugunu gormus saka gibi
iklim tuana ve hasretim canım hiç bi sorun yokkenmi olmuyo sizin
gize dyd kızlar rep için teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya rufeyda ben sana veremiyom sabahtan beri
bakalım 12den sonra belki veirim
ricaedrim tatlım her zaman a.s.
cnm bende sorun cok varr polıkıstık over,rahım agzında endometrıosıs(buyurse rahım yapısıor nezamn buyuce bellı degıl doktor belkı bu ay belkı 5yıl sonra dedı)cif rahım vardı bırı alındı,yumurtlama hıc olmuorr 2aya bır adet oluomm ooooooooooooooooooo ama esımde no problem oo super ama bende ıs yokk kendımı çürümüş elma gıbı hıssedıom yawwwwwwwwwdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ya arkadaslar 1 ayda hamile kalanlar yuzde 20 mis 3 ayda hamile kalanlar yuzde 40 mis 7 ayda hamile kalanlar yuzde 80 mis 1 yil sonra yuzde yuzmus bugun baktim cok nadir oluyor 1 denemede diyo
ya arkadaslar umayan tas bas yarar unutmayin stres yok olmucak duygusu paniigi yok mutlu olmak olumlu dusunmek var unutmayin hayata olmicak diye hic birsey yok unutmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?