menogon iğneyle mümkün dedi 3 ay oldu hala olmadı ama 2 yıl daha bakalım olmazsa tüp taktırcammkafamçokkarıştı
ya kızlar ben 22 yaşındayım 3 yıllık evliyim 5 yıla kadar olmazsa tüp yaptırmak istiyorumm
hımm hayırlısı canım bende şu istanbula geleyimde canımsenin doktor özelmiydi bende orda muayene olayım diyom burdakiler tavsiye edilmiyor ya
cnm bende 21 yasındayım 2yıllık evlıyım benımde problemler bayagı buyuk asılama yaptırcaz sonra bızde tüp bebek dusunuoz ama benım yasım tutmuor devletın karsılaması ıcın o yuzden bız kendımız yaptırcazzz asılama olmazsa eger. inşallh hepımıze en kısa zamnda saglıklı bebısler nasıp eder rabbımhihoyyythihoyyythihoyyyt
küçükçekmecede oturuyorum benim dr özelide var alt sokağımısda poliklinik var ben ona gidiom 10 tl muayene çok memnunum gel yardımcı olurum..... ben simdi çıkıyım yatalım dio benim kızancık hadi öptüm sizleri yarın devammmmm:a015::a015:
canim bebeyim once seni istedim sonra allah tan diledim dua edip karnima istedim cok gec gelme bizi uzme dedim bizi az bekletip sabrimizi denedin ama olsun sen gel biz herseye goguz gerelim her gece seni hayalerimde buyutum gel artik seni cok ozledim hadi melegim cennet kokunu getir bekletme cok dileyim:)
canim bebeyim once seni istedim sonra allah tan diledim dua edip karnima istedim cok gec gelme bizi uzme dedim bizi az bekletip sabrimizi denedin ama olsun sen gel biz herseye goguz gerelim her gece seni hayalerimde buyutum gel artik seni cok ozledim hadi melegim cennet kokunu getir bekletme cok dileyim:)
bu arada memnun oldum hepimiz aynı yaşlardayızzzz hadi iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?