Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

menogon iğneyle mümkün dedi 3 ay oldu hala olmadı ama 2 yıl daha bakalım olmazsa tüp taktırcammkafamçokkarıştı

hımm hayırlısı canım bende şu istanbula geleyimde canımsenin doktor özelmiydi bende orda muayene olayım diyom burdakiler tavsiye edilmiyor ya

ya kızlar ben 22 yaşındayım 3 yıllık evliyim 5 yıla kadar olmazsa tüp yaptırmak istiyorumm

cnm bende 21 yasındayım 2yıllık evlıyım benımde problemler bayagı buyuk asılama yaptırcaz sonra bızde tüp bebek dusunuoz ama benım yasım tutmuor devletın karsılaması ıcın o yuzden bız kendımız yaptırcazzz asılama olmazsa eger. inşallh hepımıze en kısa zamnda saglıklı bebısler nasıp eder rabbımhihoyyythihoyyythihoyyyt

hımm hayırlısı canım bende şu istanbula geleyimde canımsenin doktor özelmiydi bende orda muayene olayım diyom burdakiler tavsiye edilmiyor ya

küçükçekmecede oturuyorum benim dr özelide var alt sokağımısda poliklinik var ben ona gidiom 10 tl muayene çok memnunum gel yardımcı olurum..... ben simdi çıkıyım yatalım dio benim kızancık hadi öptüm sizleri yarın devammmmm:a015::a015:

canim bebeyim once seni istedim sonra allah tan diledim dua edip karnima istedim cok gec gelme bizi uzme dedim bizi az bekletip sabrimizi denedin ama olsun sen gel biz herseye goguz gerelim her gece seni hayalerimde buyutum gel artik seni cok ozledim hadi melegim cennet kokunu getir bekletme cok dileyim:)

ewt en az 24 olamk gerekmiş sigortada

ok tatlı görüşürüz yigeceler

bu arada memnun oldum hepimiz aynı yaşlardayızzzz hadi iyi geceler kızlar

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya arkadaslar kottu oluomm cokk guzelll bır dua aasenağlamasenağlama ne olur rabbım o sevgıyı bızlerede tattır ya cok özluorum bende bebegımıı..ya hamıle bır bayan gorunce cok tuhaf oluomm degısık ıste bebek hıc gormeyeyeımm hemen yapaısıom 404gıbı ne olur rabbım efendımızın yüzü suyu hürmetıne sen ısteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıp eyle(amın)senağlamasenağlamasenağlama

ben kendim yazdim onu ben sir yazmayi severim bu tarz seyleri allah nasip edicek hepimize goruceksiniz arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…