Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

dogru cnm ya ama onlar hiz korunmadi dimi ilk beraberlikte sperö girdi rahime dolenme oldu ama biz 6 ay korunduk mesela hapsiz da olsa kondom suz da olsa sperm girmedi rahime ve simdi yeni alisiyo az umutla bakalim

bende okadar pişmanımki keşke hiç o 5ay korunmasaydık bıraksaydık sanki hemen oluyomuş ginbi bebek boşver dedik şimdilk olmasın dedik şimdide kuruduk artık yok tık yokkaydirigubbakcemile3

ama hepimizin bunyesi ayni dil kimseyle esit etmeyin kendinizi allah buyuk tur canlarim ya bende uzuluyom ama olucak biliyorum hepimizin de hemde yakinda

iyi geceler kızlar nasılsınız sumoş inşallah tutunur bebişin annişine sizin yumurta akı gibi yapışkan akıntınız oluyomu hani yumurtladığımızın belirtisi olarakta geçiyo ya merak ettim çok afedersiniz ama az önce wcye gittiğimde taharet alırken üzerimden geldi ne dersiniz yumurtlıuomuyum acep

canı ama bak stres yaptığın içingelmiyo beiş onu düşün onun için çıkarman lazım kafandan unutma

bencede rabbım zamanı gelınce hepımıze nasıp edecek bılıoruömm oyuzdenn o zamanın gelmesı ıcın dua edelım bırlıkteee

evet canım zaten o yumurtlama belirtisi sağol canım inş hepimizinki tutunur

ACıL KIRMIZI ALARM veriyorum soruma cevap hemen başlımmı kazı çalışmalarına ne diyonuz delikafadulden

hoşgeldin canım valla o konuda bi fikrim yok çünkü ben bile bilmiyom nezaman ymurtlama oldumu yani :çok üzgünüm:
bu ay çatlatma iğnesi vurundum bakalım tutacakmı inş tutmuştur rabbim

inşallah kız umutlu ol azıcıkta halayıı çekelim artık yafff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…