ne güzel diyon ama işte bende hiç bi şekilde o yok
aaaaaaaaaaa sümoş yapma ama canım yaaa bak sen bunları kafandan çıkardığın an hamiş kalacakmışsın gibi bir his var içimde:CüvCüv:
iyi yaptın canım bimkide aynı seyrediyorkaydirigubbakcemile3hb canım geçmişe takıldım bende eşim vadiyi izliyor bende buraya geldim
herkes öyle diyo doktorumda öyle diyo bende tam tersi her ay hiç çıkarmıyom aklımdan
iyi geceler kızlar nasılsınız sumoş inşallah tutunur bebişin annişine sizin yumurta akı gibi yapışkan akıntınız oluyomu hani yumurtladığımızın belirtisi olarakta geçiyo ya merak ettim çok afedersiniz ama az önce wcye gittiğimde taharet alırken üzerimden geldi ne dersiniz yumurtlıuomuyum acep
biz cok istiyoruz ya kizlar bizim nazli meleklerde bizi az bekletmek istiyo
hoşgeldin canım valla o konuda bi fikrim yok çünkü ben bile bilmiyom nezaman ymurtlama oldumu yani :çok üzgünüm:iyi geceler kızlar nasılsınız sumoş inşallah tutunur bebişin annişine sizin yumurta akı gibi yapışkan akıntınız oluyomu hani yumurtladığımızın belirtisi olarakta geçiyo ya merak ettim çok afedersiniz ama az önce wcye gittiğimde taharet alırken üzerimden geldi ne dersiniz yumurtlıuomuyum acep
bu ay çatlatma iğnesi vurundum bakalım tutacakmı inş tutmuştur rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?