Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bende bu ay güya başlıcaktım tekrardan tedavime ama nasip olmadı randevu almak doğrusunu istersenizde ilk önce pek içimden gelmedi sonrada ben ulaşamadım ne sekreterine nede dkotora dedim bundada vardı mutlaka bi hayır belkide olmıcaktı hem maddi hemde manevi yıpranıcaktık

ya arkadaslar bugun seda sayanda ki sperm artiran bitkierire baktinizmi ve yumurtlamaya yardimci olan bitkilere

hoşgeldin canım valla o konuda bi fikrim yok çünkü ben bile bilmiyom nezaman ymurtlama oldumu yani :çok üzgünüm:

inşallah kız umutlu ol azıcıkta halayıı çekelim artık yafff

canım belki allahım bu ay olacak diye gerek görmemiştir bide öyle düşün inş öylede oluır

kızlar sümoş kaçar bugün cuma gecesi herkes bol bol dua etsin hem kendisi hem isteyen herkes için ne olur banada edin herkese hayırlı geceler

neyse kızlar vadi bitti benim eee saati geldi hadi size iyi sohbetler herkese iyigceer

nese kızlar ben kaçtım daha namazımı kılmadım cı-uma gecesi yasin_i şerifi okumadım ölülerimiz kapılarımızda bekliyolar okuyup ruhlarına verirsek ne ala vermezsek yandık şöyleki okumazsak bize beddua ediyolar <sende bizim gibi olduğunda senide kapılardan elin boş çevirsinler diye> okursak dua ediyolar <sende bizim gibi olduğunda sanada merhamet etsinler diye> okuyunca merhamet etmiş oluyoruz çünki azapları varsa hafifliyo yoksa mevkileri yükseliyo onun için haydin kuran okumaya allah rızası için

ya simdi ona baktim kabak cekirdeyi ama sade ne pismis ne tuzlu olcak diyo keci boynuzu ve haslanmis her gun bir yumurta diyo yumurta kadin da da erkekte de artirirmis yumutlamayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…