Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bende aylemi dugun den beri gormuyorumsenağlama cok ozledim ben tr de onlar ingilterede her gun konusam da ozluyorum

bende hala hastalanmadım yarın sabah test yapıcam erkenden bakalım hayırlısı hihoyyyt :Saruboceq: :icecream:

vala cnm kendini cok umutlendirme tam gelmedi diyoruz bi bakiyoz gelmis insan da cok uzuluyo sonra takmamaya calis gelsede sikma canini kayca cnm

n eoldu cnm ağlayarak başladın güne hayırdır
sormayın kızlar. dün doktorda kontrolüm vardı. bu ay hiç yumurta olmamış. doktorda klomeni günde 3 tane kullancaksın bu ay dedi. şöle şöle hastalarda klomeni günde şu kadar kullanılırsa yumurta olur diye bi ibare yok mu acaba ya? her doktor kafasına göre mi başlıo? normalde zaten yumurtam olmuyordu. doktorda verdiği ilaçla yumurtlatamıcaksa beni niye o kadar para döküp özel doktora gidiyom ki ya? canım sıkıldı inan doktora. yumurta olmadığına o kadar canım sıkılmadı. klava:

bende hala hastalanmadım yarın sabah test yapıcam erkenden bakalım hayırlısı hihoyyyt :Saruboceq: :icecream:
canım inşallah bebişin gelmiştir sana..yarın sabah güzel haberler bekliyorum senden inşallah..benimde bugün olmama lazım pazartesiye kadar olmazsam ancak o zaman umutlanırım..adetim çok düzenlidir çünkü..inşallah bebişlerimiz gelmiştir..ama belim kasıklarım çok ağrıyor benim..adet olacağım gibi..sen nasılsın..var mı hiç ağrı yada değişiklik falan..

cnm yumurtalama icin bol keci boynuzu hergun de haslanmis yumurta ye dun bir profosor soyledi duydum

yok abyosun ağrım falan yok sadece bugün biras kasıklarım ağrıyo onunda sebebini bilmiyirum ama sanırım sıcak diye çorabı falan çıkardım betona basınca olmuştur dşye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…