Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

nilüfer nasıl yaptın testi kaç gün geciktinde yaptın ben bugün 6 .günümdeyim hastalanmadım geçenlerde beryal geç döllenme olabilir dedi beni bi aydınlatsan sevinirim cnmCADIARZU

ben adetim gelmeden 3 gün önce yaptım testi canım sabredemedim meraktan..çookkk silikti çizgi okadar silikti ki hayal meyal gördüm çizgiyi...ve adet günümde kan testi yaptırdım 26 çıktı..yani test yaptığım günler yeni döllenmiş galiba..nekadar hassasmış bu test kitleride hayret etmiştim ozaman...
sonra değerler yavaş yavaş yükseldi..26 idi iki gün sonra 59 çıktı bir hafta sonrada426 çıktı geçen hafta keseyi falan gördük daha bebişimi göremedik canım...doktorda küçük daha geç döllenme dedi.

ben adetimden önce yaptım ama çıkmadı o zaman hamile değilim ben diyebiliriz

ablamında öle geç döllenmişti. korkma bi problem çıkmıyor. herkesin yumurtlaması 14. gün olmuyor. heleki pco felan varsa. sende var mıydı pco? bu arada adaçayına adetinin ilk günü mü başlayıp 10 gün içtin?

günaydın kızlar işlere dalmadan kafamı bir uzatayım dedim gününz güzel geçsin bol hamişli bir gün olur inşallah

günaydın belenaycım nasılsın????beloşş sen 70 kilomusun canımcım kilo veriyormusun..bende tam 70 olmuşum bu sabah tartıldım..tepem attı iyice(((((((((((((((((((((

günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalar cumanın yüzü suyu hürmetine herkesin duaları kabul olur inşallah bu gün

ben adetimden önce yaptım ama çıkmadı o zaman hamile değilim ben diyebiliriz

sen yinede yap canım yani her test aynı olmayabilir..ben adetten önce yaptım ama okadar silikti ki hatta bu siteye bile resmini koydum yani bazı arkadaşlarla birlikte ben dahi şüphe ettim hiç belli değildi..geçmiş sayfalarda vardır ama resmi...........................
yani sen yine yap canım öncesinde belli olmuyor

EWT GÖRMÜŞTÜM CNM SENİN TESTİNİ YORUMLAMIŞTIK HATTA AMA NE BİLEYİM YA BAKALIM :çok üzgünüm:

evt canım bende 30-35 günde adet oluyordum zaten hep...
valla pko varmıydı bende tam bilmiyorum..doktor minik minik kistler var kilo verirsen 4-5 kilo kadar bunlarda geçer önemli değil demişti...ben pkomuyum bilmiyorum canım....
adacayına adetin 3.günü falan başladım...

hayıdır güzelim..niye endişelisin..

şöyle oldu ben ortaokul çağından beri panik atağım ilaç kullanıyodum 2-3 ay önce bıraktım hamile kalır sorun yaşarım diye böylece herşey yoluna girdi gibi düzeldim sanki derken kaynanamda panikatak meğer ve tansiyon;kalp hastası rahatsızlanınca acile kaldırdık eşimin kardeşide vardı o hastayken biranda ben kötüleşmeye başladım dünden beri öyleyim panik ataklar bilirler hastaneye gidince aynı şeyleri yaşadım tamda çocuk düşünürken nerden çıktı bu şimdi yaaaa:1no2: :uhm:

ya arkadaslar bisi sorcam ben 27 yedinci gunde adet oluyorum hep acaba ben 10 gun mu yumurtluyorum hani da erken geliyo ya adet diye

anladım canım. benim de bu ay hiç yumurtam olmamış da. ben de epeyce bişeyler denicem inşallah. bu arada şu gebelik testi fotonu profiline koyda ordan bakalım. kaydirigubbakcemile5

canım senınde 11..-12. gün oluyordur yumurtlaman..normal yani..28 gunde normal döngü ama 1-2 günde farketmiyor yine normal döngüye giriyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…