nilüfer nasıl yaptın testi kaç gün geciktinde yaptın ben bugün 6 .günümdeyim hastalanmadım geçenlerde beryal geç döllenme olabilir dedi beni bi aydınlatsan sevinirim cnmCADIARZU
ben adetim gelmeden 3 gün önce yaptım testi canım sabredemedim meraktan..çookkk silikti çizgi okadar silikti ki hayal meyal gördüm çizgiyi...ve adet günümde kan testi yaptırdım 26 çıktı..yani test yaptığım günler yeni döllenmiş galiba..nekadar hassasmış bu test kitleride hayret etmiştim ozaman...
Sonra değerler yavaş yavaş yükseldi..26 idi iki gün sonra 59 çıktı bir hafta sonrada426 çıktı geçen hafta keseyi falan gördük daha bebişimi göremedik canım...doktorda küçük daha geç döllenme dedi.
kayracım sen test yaptınmı canım.
günaydın kızlar işlere dalmadan kafamı bir uzatayım dedim gününz güzel geçsin bol hamişli bir gün olur inşallah
HAYIRLI CUMALARRR
ben adetimden önce yaptım ama çıkmadı o zaman hamile değilim ben diyebiliriz
günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalar cumanın yüzü suyu hürmetine herkesin duaları kabul olur inşallah bu gün
sen yinede yap canım yani her test aynı olmayabilir..ben adetten önce yaptım ama okadar silikti ki hatta bu siteye bile resmini koydum yani bazı arkadaşlarla birlikte ben dahi şüphe ettim hiç belli değildi..geçmiş sayfalarda vardır ama resmi...........................
yani sen yine yap canım öncesinde belli olmuyor
ablamında öle geç döllenmişti. korkma bi problem çıkmıyor. herkesin yumurtlaması 14. gün olmuyor. heleki pco felan varsa. sende var mıydı pco? bu arada adaçayına adetinin ilk günü mü başlayıp 10 gün içtin?
EWT GÖRMÜŞTÜM CNM SENİN TESTİNİ YORUMLAMIŞTIK HATTA AMA NE BİLEYİM YA BAKALIM :çok üzgünüm:
hayıdır güzelim..niye endişelisin..
anladım canım. benim de bu ay hiç yumurtam olmamış da. ben de epeyce bişeyler denicem inşallah. bu arada şu gebelik testi fotonu profiline koyda ordan bakalım. kaydirigubbakcemile5evt canım bende 30-35 günde adet oluyordum zaten hep...
valla pko varmıydı bende tam bilmiyorum..doktor minik minik kistler var kilo verirsen 4-5 kilo kadar bunlarda geçer önemli değil demişti...ben pkomuyum bilmiyorum canım....
adacayına adetin 3.günü falan başladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?