Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar inşallah hamişsinizdir :ecrin_bebek:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
GÜNAYDIN HERKEZEEa.s.
a.s. günaydın..iyi sabahlar sanada güzelim.

yok abyosun ağrım falan yok sadece bugün biras kasıklarım ağrıyo onunda sebebini bilmiyirum ama sanırım sıcak diye çorabı falan çıkardım betona basınca olmuştur dşye düşünüyorum
anladım canım..ayaklarını sıcak tut..üşütme kendini..

günaydın canım. tebrik etmek isterim öncelikle. kaç haftalık oldun?

sağol canım darısı başınıza olsun kızlar...incir suyunu tarçını ve adaçayını deneyin ben bunlarla hamiş kaldım tavsiye ederim....
8 haftalık canımcım..2 aylık yani:lepi::lepi::lepi:
ama doktor geç döllenme olmuş falan dedi canım 6 haftalık tahminen dedi..bende anlamadım...sanırım 8 haftadan küçük daha..

nilüfer nasıl yaptın testi kaç gün geciktinde yaptın ben bugün 6 .günümdeyim hastalanmadım geçenlerde beryal geç döllenme olabilir dedi beni bi aydınlatsan sevinirim cnmCADIARZU

günaydın kızlar işlere dalmadan kafamı bir uzatayım dedim gününz güzel geçsin bol hamişli bir gün olur inşallah

nilufer cnm incir suyunu nasil yaptin ben bilmiyorum

canım 2 bardak klorsuz suya(hazır sular) 6-7 adet inciri ikiye bölerek at 20 dkıka ağzı kapalı olarak kısık ateşte kaynat altını kapat..ılımaya al...süzerek iç canım..sabah akşam..

günaydın kızlar nilüfer adaçayını sen kaç gün ne kadar içmiştin

10 gün içtim canım..yumurtlama günü bırakılması gerekiyor adaçayının..bende tam yumurtlama günümü bilmediğim için 10 gün günde 2-3 bardak içtim..sen yumurtlama gününü biliyorsan ogün bırak içmeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…