buda kızımın bugünkü gösterisinden bir sahne
gözlüklü oğlanın yanındaki tombiş benim kızım
anladım canım. benim de bu ay hiç yumurtam olmamış da. ben de epeyce bişeyler denicem inşallah. bu arada şu gebelik testi fotonu profiline koyda ordan bakalım. kaydirigubbakcemile5
Slm Şekerler nasıslınız bakalım
ben adetimden önce yaptım ama çıkmadı o zaman hamile değilim ben diyebiliriz
kaldırdım resimleri :))
bende kayin validemle oturuyorum yeni evliyiz diye kayracim cok zor biliyorum kayin validele olmak ceyizim kutularda dolaplarda artik eve sigmiyo balkona dolduruyom bakalim da az sabredilim ayrilicam vala cok zor boyle
kayra cnm senin yas kac
günaydın seninde cuman mubarek olsun cnaımcım serdarım nasıl bakalım
günaydın kızlarrrrrrr
iyiyiz canım benim sen nasılsın bebişin nasıl bakalımSlm Şekerler nasıslınız bakalım
kız seninde olur hiç merak etme yüce rabbim neler veriyor insanaEVİNE BAYILDIM Bİ KERE BEN ŞUAN KAYINVALİDEMLE BERANER OTURUYORUM:çok üzgünüm: EVİMİ AYIRINCA İNŞALLAH BENİMDE BÖYLE DÜZENİM OLUR
kızlar zor kaynvalideyle valla. koccaman bi alkış size.. bravo valla ... alkisalkisalkis
günaydın seninde cuman mubarek olsun cnaımcım serdarım nasıl bakalım
serdar doruk annanesine gitti bütün kızlar sana kaldı haberin olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyiyiz canım benim sen nasılsın bebişin nasıl bakalım
kız seninde olur hiç merak etme yüce rabbim neler veriyor insana
ya duzenimiz varda kendi evin dil kayracim iki kisi yasayamiyosun bisi insallah bebislerimiz gelene kadar ayriliriz tek yasamaya krtuluruz kayin valideden her gun sinir olmaktan biktim kayin valideye sinirden korkuyom hormonlar iyi calismazmis diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?