Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

escales sen nasılsın noktan nasıllll ya site karışmış ama bizi böle şeylerle yıkamazlar arkadaşım bebişine kocaman:1hug::1hug:öptümmmm

iyiyim kız ne yapayım bizim elektriklere güvenemedim bu aralar çok kesildi ondan girmeye korktum valla pcye bişi olur diye açmadım fazlaŞeniz

ok kızlar benim az işim var kaynananın sakal bıyık operasyonu var gelilirim birazdan

kızlar ben geldim
HOŞGELDİN CANIM NASILSIN BAKEM
üzülme burda senin gibi 150 kişi var listelerimize bak ve birrbirimize dua edelimmmm hayatım hem burda morali düzeli insanın napalım allah ol demeden olmuyooookaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

HAKLISIN CANIM ALLAH OL DEMEDEN OLMUYOR BUNA İNANMAK LAZIM VE ALLAHA DUA ETMEMİZ LAZIM KIZLAR BENİM DUALARIM HEP SİZİNLE ALLAHTA SİZE BU MUTLULUĞU YAŞATSIN ŞEKERLERİM :CüvCüv:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:kızlar size bişey itiraf edicem ben bu sabah dayanamadım fortel testini yaptımmmmm ama ikinci çizgi gene yoktu sabah biraz üzüldüm ama sonra düşündüm daha adet olmama 7 gün var umudumu kaybetmicem dedim kendi kendime bide belki yanlış çıkmıştır yinede adetim geçmesini umut edicemmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

şeyyy bu fortel idrar testi mi acaba?

ah canım neden ayırmaya çalışıyorlar ki bizi yaaa senağlama
demek ki site yönetimi bile dayanamadı çenemize delikafadulden
ben de hamile kalmak isteyenler 2 diye bi konu açtım oradan devam edelim diye ama kıyamayıp açmışlar :lepi:

bende gicik oluyorum ya ben esimi 6.30 ta ise yolayip yatiyorum yata tam yatiyorum da 8 olmamis balkondan balkona konusuyola sesleri beni cildirtiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…