CANIM O KONUYU TAKMA KAFAYA GEÇEN AY BENİMDE AYNI ŞEYLER VARDI Kİ UMUDUM YOKTU CANIM BENİM ONU BIRAK DOKTORA GİTTİĞİMDE BİLE ADET OLAMIYORUM GENE DENGEM BOZULDU DİYE ŞİKAYETİM VARDI BEBİŞİM AÇIĞA ÇIKTI TAKMA SEN CANIM ALLAHTAN HAYIRLISINI DİLE CANIM BENİM
ŞÜKÜR İYİYM CANIM KIZ SEN NASILSIN NE ZAMANDAN BERİ GÖRÜŞEMİYOZ ŞEKERİM NERDESİN SEN BAKALIM HE
inşallah güzelim..seninde bebişin olur..allah dualarımızı kabul etsin..kimsenin kucağını da boş bırakmasın.benimde bebisim olmuyoo kizlar :çok üzgünüm: insallah bi gun benimkide olurr
HOŞGELDİN CANIM NASILSIN BAKEMkızlar ben geldim
üzülme burda senin gibi 150 kişi var listelerimize bak ve birrbirimize dua edelimmmm hayatım hem burda morali düzeli insanın napalım allah ol demeden olmuyooookaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
benimde bebisim olmuyoo kizlar :çok üzgünüm: insallah bi gun benimkide olurr
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:kızlar size bişey itiraf edicem ben bu sabah dayanamadım fortel testini yaptımmmmm ama ikinci çizgi gene yoktu sabah biraz üzüldüm ama sonra düşündüm daha adet olmama 7 gün var umudumu kaybetmicem dedim kendi kendime bide belki yanlış çıkmıştır yinede adetim geçmesini umut edicemmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Heey kızlaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?