Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ilgilenirler canım neden ilgilenmesinler

gizecim ne yapayım yaa olmuyo vallahi billahi olmuyo günler yaklaştıkça daha bi kötü oluyorum

dilnur canım adamın arkadaş listesinde sen varsın canım işte iyi niyetten kabul ediyosun gerçi bişey olmazda ahlaksızlık bu ya

kızlarr sümoş kaçarr dua edin ne olurrr artık bebişim gelsin escales noktanı tembihlede gelsin arkadaşı

evel allah biz hep beraberiz tabi
selam kızlar bende bebıs ısteyıpte olmayanlardanım
hepınıze selamlar
Şeniz

h.g.

dilnur canım adamın arkadaş listesinde sen varsın canım işte iyi niyetten kabul ediyosun gerçi bişey olmazda ahlaksızlık bu ya
kız açınca direkt çıktı bende kabul ettim ne bileyim topikte huzursuzluk çıkardığını
birde msj yazmış ona bile cvp verdim içimdeki bu insan sevgisi varya hep ondan oluyo bunlar kaydirigubbakcemile3

dur hemen atayım iyi hatırlattın valla

ay canlarımmmmm okudummmmm ağzım açıkk kaldı one ya ne ayıp bişey neyse boşverin gitti galiba sinirimizi bozmata değmezzzzzz biz tadımızı bozmayız böle sapıklar bizi etkilemezzzzzzzz boş işlerle uğraaşıyo belli

burda çok güzel ağmur yağıyor kızlar yağmurda yapılan dualar kabul olurmuş gök kapıları açıldığı için...

hepiniz için dua ediorum bebişi olanlarada rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar ben geldim..site çok mu yavaş..benim bilg.da mı problem var..nasılsınız..valla ben fatura kesmeye dalınca neler olmuş..geçmişi okudum..ağzınıza sağlık hepinizin..böyle kişileri siteden attıramıyormuyuz..

neyse ben cııııııııııııktım yemek yapıcam byyyyyyyyyyyy
güle güe
gizecim ne yapayım yaa olmuyo vallahi billahi olmuyo günler yaklaştıkça daha bi kötü oluyorum
takma desemde sen gene klava:
kızlarr sümoş kaçarr dua edin ne olurrr artık bebişim gelsin escales noktanı tembihlede gelsin arkadaşı
inşallah
senin yerinde olsam hiç bakmazdımmm :a015:

bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…