amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnhoşgeldin canımmmm allah sana da bebişler versina.s.a.s.a.s.
iyiyim canım saol sen nasılsın
canım iyimde şu geçmişi okucam diye geri kalıyorummmmmm
byee bizim içinde ye pasta ..görüşürüz..senağlama:roflol:kızlar ben pasta almaya gidiyorum valla canım çekti:roflol:
görüşürüzzz canlarımm..
güzelim site çok yavaş..kaç defadır yazıyorum hep hata veriyor..bu kadar kalabalık var ama hiç ses çıkmıyor
canım benim..inşallah bu ay hamişsindir.benim bugün olmam lazım..şu saate kadar adet olmadım daha..inşallah olmam..ama p.tesi beklerim test yapmak için..çokda umutlanmak istemiyorum..yok escales olmadım ama olcakmışım gibi hissediyom 6gün var ona daha ama sanki olacam gibi
kızlar ben çıkıyorum işleri askıya aldım bugün sizinle fazla vakit geçireyim diye birz işlerle ilgileneyim daha yeni girdim kovulmadan çalışayım bari :)))))allaha emanet olun dış mihrakların moralinizi bozmasına izin vermeyin sizleri seviyorum
evet bende duymustum dua için teskkurler ALLAH herkeze nasıp etsınburda çok güzel ağmur yağıyor kızlar yağmurda yapılan dualar kabul olurmuş gök kapıları açıldığı için...
hepiniz için dua ediorum bebişi olanlarada rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin :Saruboceq:
iyiyim canım sağol bizde renk değiştirdik kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın?
yavf yine topiğimize sapıkmı dadandıklava: klava:
güle güle cnm kolay gelsinŞenizneyse ben cııııııııııııktım yemek yapıcam byyyyyyyyyyyy
sanada güle güle cnm iyi eğlencelerŞenizkızlarr sümoş kaçarr dua edin ne olurrr artık bebişim gelsin escales noktanı tembihlede gelsin arkadaşı
allah razı olsun cnmŞenizburda çok güzel ağmur yağıyor kızlar yağmurda yapılan dualar kabul olurmuş gök kapıları açıldığı için...
hepiniz için dua ediorum bebişi olanlarada rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin :Saruboceq:
rica ederim ne dimek yorum yapana repler feda ossunkaydirigubbakcemile3vildancım senin rulo pastandan bana rep gelmiş tşk ederim
kızlar ben çıkıyorum işleri askıya aldım bugün sizinle fazla vakit geçireyim diye birz işlerle ilgileneyim daha yeni girdim kovulmadan çalışayım bari :)))))allaha emanet olun dış mihrakların moralinizi bozmasına izin vermeyin sizleri seviyorum
byee bizim içinde ye pasta ..görüşürüz..senağlama
güzelim site çok yavaş..kaç defadır yazıyorum hep hata veriyor..
canım benim..inşallah bu ay hamişsindir.benim bugün olmam lazım..şu saate kadar adet olmadım daha..inşallah olmam..ama p.tesi beklerim test yapmak için..çokda umutlanmak istemiyorum..
CANIM O KONUYU TAKMA KAFAYA GEÇEN AY BENİMDE AYNI ŞEYLER VARDI Kİ UMUDUM YOKTU CANIM BENİM ONU BIRAK DOKTORA GİTTİĞİMDE BİLE ADET OLAMIYORUM GENE DENGEM BOZULDU DİYE ŞİKAYETİM VARDI BEBİŞİM AÇIĞA ÇIKTI TAKMA SEN CANIM ALLAHTAN HAYIRLISINI DİLE CANIM BENİMyok escales olmadım ama olcakmışım gibi hissediyom 6gün var ona daha ama sanki olacam gibi
iyiyim canım saol sen nasılsın
h.g.
taze anne nasılsın kısssŞeniz
benimde bebisim olmuyoo kizlar :çok üzgünüm: insallah bi gun benimkide olurr
olur cnm inşallah :1hug:benimde bebisim olmuyoo kizlar :çok üzgünüm: insallah bi gun benimkide olurr
saol cnm inşallah yılmıycam devam gücümün yettiği yere kadar gidecem dryerimsenibenayyy vildancığım sen adet oldun ölemi neyse allah ömür versin birde sabır biz denemeye devam edelimmmmmmmmmm
hoşgeldin canım naberŞenizkızlar ben geldim
kız vildoşum gene soğan kürü falan yapacanmı kız kaydirigubbakcemile3
OLUR VALLA HELE BU HEVESLE BİZDE İKİZ DOĞURANLAR FALAN ÇOĞALIR VALLA HEolur olur calisan dervis muradina ermis olcak allah bos durani sevmezmis zaten yakinda sitede hamile kalanlar patlamasi olucak yerimseniben
KIZ İNŞALLAH HAMİŞTİRSİN ANACIMbyee bizim içinde ye pasta ..görüşürüz..senağlama
güzelim site çok yavaş..kaç defadır yazıyorum hep hata veriyor..
canım benim..inşallah bu ay hamişsindir.benim bugün olmam lazım..şu saate kadar adet olmadım daha..inşallah olmam..ama p.tesi beklerim test yapmak için..çokda umutlanmak istemiyorum..
HOŞGELDİN ŞEKERİM ARAMIZAbenimde bebisim olmuyoo kizlar :çok üzgünüm: insallah bi gun benimkide olurr
KUŞUM İŞLERLE UĞRAŞINCA MALUM KARIŞTIRIYORUM BAZENaysen escales sesiniz çıkmıyor yahu ne ediyonuz
DAHA BEN GÖRMEDİM VALLA BENDE MERAKTAYIM HANIM AĞDAYA FALAN GİDECEKTİ :CüvCüv:niloş geldimi ya doktora gidecekti ne oldu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?