Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Kızlar o kalbın ÜstÜndekı yazıları nasıl yazıyorsunuz banada dermısınız bende yazayım be ya bende lale yazıyor anacım

[
HİÇ DEME GİTSİN KIZ BİZİM ÇENELER HİÇ DUR DURAK BİLMİYOR VALLA ANACIM BU GİDİŞLE O KALPLER BZİE YETMİYECEK VALLA ANACIM

HE HE BU GİDİŞLE ÖYLE DİYECEKLER ANACIM kaydirigubbakcemile3
desinler vallahi
ya ben doruğu özledim beryali özledim kız güya bana söz verdi buraya gelince gelecekti :)

İNŞALLAHTA OLMAZSIN TATLI KUŞUM BEBİŞİN SANA MERHABA DER CANIM BENİM AY VARYA BENDE ÖYLE BİR KIPIRTI VARKİ ANLATAMAM SİZE YA KIZLAR YERİMDE DURAMIYORUM KIPIR KIPIRM VALLA

CANIM İZMİRE GELDİ O HASTAN ARAŞTIRMASI YAPICAK MALUM DOĞUM YAPICAK ANACIM :CüvCüv:

darısı başımıza anacım benimki olsunda ben evde doğurayım nerdesenağlama

kızlarr ya hala hasta olmadım çok sabırsılanıyorum ya
inşallah hastalanmazsın canım

evet canım inşAllah beraber hamiş kalırız ben şimdi farlutal kullanıyorum adt olunca hayıt tohumu ve adaçayı içmeye başlıcam inş faydası olur
canım yaa bende şimdi bu ay klomen kullandım önümüzdeki ay adet olmadan önce soğan kürüne başlıyayım diyorum sonra adaçayı ve incir kürü yapsam birde hayıt kullansam hepsi çokmu gelir her ay birinimi denesem hayıt tohumunu en az 3 ay içmek lazım mı ama tadı kötü

canım yaptığın tedavinin geçmişi ne anlata bilir misin:1shok:

benim aslında kilolarım yüzünden hamileliği istemiyordum fakat artık hem sıkı bir diyet ve ilk önce bakırköy yeni mahalleye gittiğimde açık olarak çok tırstım doktorlar hastalara bağırıyor ,hastalar doktorlara aynı şekilde bağırıyor .ortam beni çok gerdi arkadaşımda süleymaniye yi tavsiye etti .ben de bu gün gidip görünce doktorlar iyi hepsi en azından op.dr. yeni mahallede eğitim hastanesi olduğu için gencecik çocukları koymuşlar onlarda allah ne verdiyse ıyyyy oradan açıkcası tiksindim ne bileyim acayip oldum orada :)

snm bende yenimahalleye gittim bi ara dr genç ama ben memnun kalmıştım benim doğduğum yerde orası hattaa.... ama uzak diye su an yakın olan bi yere gidiyorum

hepsi çok gelir canım hayıtla adaçayını birlikte kullanıyolarmış o zaman tadı biraz değişiyomuş soğanı ben içemedim ya hem benim midem biraz problemli o yüzden yanma yaptı

Kızlar o kalbİn ÜstÜndekİ yazıları nasıl yazıyorsunuz banada dermİsİnİz bende yazayım be ya bende lale yazıyor anacım

onu bende merak ediyorum cnm biri sölesede yapsak
profilinize giriyorsunuz canlarım orda profil düzenleye girin sonrada altta kişisel rütbe yazılı oraya istediğinizi yazıyorsunuz öyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…