Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

güzelim sen test felan yapmadın demi kız dr sormadınmı neden böyle oldu diye ya canım sen birde çok kafana takıyorsun psikolojikmi acaba yoksa yerleşme kanamasımıydı çokmu geldi dün kanaman

yok test yapmadım.evet çok kafama taktım bu neden bilmiyorum haziranda evlilik yıldönümüz hani olursa çok iyi olur diye umutlanmıştım.kısmet değil işte.dr adet olmuşsundur dedi.zaten normalde haftaya adet olmam gerekliydi.stresten erken olmuştur dedi dr.ama henüz gelen yok belki yarın olur.

bende burdayım slm herkeze o gelsin bidaha bide tesadüf ben denk gelirsem çok fena yaparımmm
hoşgeldin canişim naber
hehe sen aramızda yoktun ama yolduk resmen adamısırnaşık şey
bebis02+escales+hulya879+iklimtuna+iltercakir+meleksen+mercanayse+nilaykisir+sulezehra+vildangel merhaba kızlar
merhaba cnm hoşgeldinŞeniz
bundan sonra herkese tek mesaj yazacam toplu yazmıyacam benim çenem normaldede çoktur burdada düşük çeneli desinler hehehehe:roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey
evet benim 2 kalp olması için çok çalışmam lazım aslında çok konuşkan bir yapım yok ondandrı belki:)))

sırnaşık şey ben normal hayattada gevezeyim burdada:lepi:

bebis02+escales+hulya879+iklimtuna+iltercakir+meleksen+mercanayse+nilaykisir+sulezehra+vildangel merhaba kızlar
merhaba hoş geldin cnaım
ilter toprağımmm tebrikler canımm kalbi 2lemişsinalkisalkisalkis
evet topragım yaaa kız sen bendendende cenelisin vallahi :):roflol::roflol:

peki vildan gri olunca ne oluyor bende vardı daha öncede

şimdilik çıkıyorum kıslar az işim var yine gelirim ama beni özleyin ben sizi özliycem a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

canım yaptığın tedavinin geçmişi ne anlata bilir misin:1shok:

güzelim bekle bakalım bir kaç gün daha olmazsa test yaparsın
kız hazirandada enim doğum günüm ama ne yapalım olmadımı olmuyor hem umudunu kaybetme bakayım hemen topla kendini biraz

VALLA SORMA DAHA 2 HAFTA OLMADI BEN BURAYA GELELİ BİDE EVE NET BAĞLATINCA TUTMAYIN BENİ EYYYTTTTdelikafadulden

şimdilik çıkıyorum kıslar az işim var yine gelirim ama beni özleyin ben sizi özliycem a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
güle güle canım kendine iyi bak biz seni hep özlüyoruz sende bizi özle ŞenizŞeniza.s.a.s.

[ HİÇ DEME GİTSİN KIZ BİZİM ÇENELER HİÇ DUR DURAK BİLMİYOR VALLA ANACIM BU GİDİŞLE O KALPLER BZİE YETMİYECEK VALLA ANACIM
bundan sonra herkese tek mesaj yazacam toplu yazmıyacam benim çenem normaldede çoktur burdada düşük çeneli desinler hehehehe:roflol::roflol:

HE HE BU GİDİŞLE ÖYLE DİYECEKLER ANACIM kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…