güzelim sen test felan yapmadın demi kız dr sormadınmı neden böyle oldu diye ya canım sen birde çok kafana takıyorsun psikolojikmi acaba yoksa yerleşme kanamasımıydı çokmu geldi dün kanaman
hoşgeldin canişim naberbende burdayım slm herkeze o gelsin bidaha bide tesadüf ben denk gelirsem çok fena yaparımmm
merhaba cnm hoşgeldinŞenizbebis02+escales+hulya879+iklimtuna+iltercakir+meleksen+mercanayse+nilaykisir+sulezehra+vildangel merhaba kızlar
sırnaşık şeysırnaşık şeybundan sonra herkese tek mesaj yazacam toplu yazmıyacam benim çenem normaldede çoktur burdada düşük çeneli desinler hehehehe:roflol::roflol:
evet benim 2 kalp olması için çok çalışmam lazım aslında çok konuşkan bir yapım yok ondandrı belki:)))
merhaba hoş geldin cnaımbebis02+escales+hulya879+iklimtuna+iltercakir+meleksen+mercanayse+nilaykisir+sulezehra+vildangel merhaba kızlar
evet topragım yaaa kız sen bendendende cenelisin vallahi :):roflol::roflol:ilter toprağımmm tebrikler canımm kalbi 2lemişsinalkisalkisalkis
peki vildan gri olunca ne oluyor bende vardı daha öncedecnm yeşil renkli kutu görüşüne katılmış mesajına puan vermiş demek
siyah kutu ne yükseltecek nede eksiltecek kadar puana sahip değil demek
kırmızıda görüşüne katılmamış eksi puan vermiş demek o zaman puanın düşüyor
yazdığın mesaj sayısına göre ve aldığın puana göre senin vereceğin puanda yükseliyor
koş koş yakalarsın anacım bizibizde bu çene bu grup varkendelikafadulden
merhaba özgür nasılsınhihoyyyt
merhaba hoş geldin cnaım
evet topragım yaaa kız sen bendendende cenelisin vallahi :):roflol::roflol:
peki vildan gri olunca ne oluyor bende vardı daha öncede
idir bende bu gün süleymaniye kadın doğuma gittim arkadaşımla ortamı merak etmiştim 15 gün sonra arkadaşımla beraber gidicem testlerimi yaptırıcam tüp bebek servisinde bakalım hayırlısı inşallah!
o yüzden sana özeniyorum demiştim ya konuşkan olmak isterim bende ama omuyor işte gerçi evlenmeden önceye göre iyiyim şimdi konuşuyorum ama çok hareketli değilim :çok üzgünüm:ben normal hayattada gevezeyim burdada:lepi:
şimdilik çıkıyorum kıslar az işim var yine gelirim ama beni özleyin ben sizi özliycem a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
güzelim bekle bakalım bir kaç gün daha olmazsa test yaparsınyok test yapmadım.evet çok kafama taktım bu neden bilmiyorum haziranda evlilik yıldönümüz hani olursa çok iyi olur diye umutlanmıştım.kısmet değil işte.dr adet olmuşsundur dedi.zaten normalde haftaya adet olmam gerekliydi.stresten erken olmuştur dedi dr.ama henüz gelen yok belki yarın olur.
güle güle canım kendine iyi bak biz seni hep özlüyoruz sende bizi özle ŞenizŞeniza.s.a.s.şimdilik çıkıyorum kıslar az işim var yine gelirim ama beni özleyin ben sizi özliycem a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
aaa senine buçlarımızda aynı o zaman hastalığıız gibi :))) haziran 3 benim senin ?güzelim bekle bakalım bir kaç gün daha olmazsa test yaparsın
kız hazirandada enim doğum günüm ama ne yapalım olmadımı olmuyor hem umudunu kaybetme bakayım hemen topla kendini biraz
HİÇ DEME GİTSİN KIZ BİZİM ÇENELER HİÇ DUR DURAK BİLMİYOR VALLA ANACIM BU GİDİŞLE O KALPLER BZİE YETMİYECEK VALLA ANACIMcnm yeşil renkli kutu görüşüne katılmış mesajına puan vermiş demek
siyah kutu ne yükseltecek nede eksiltecek kadar puana sahip değil demek
kırmızıda görüşüne katılmamış eksi puan vermiş demek o zaman puanın düşüyor
yazdığın mesaj sayısına göre ve aldığın puana göre senin vereceğin puanda yükseliyor
koş koş yakalarsın anacım bizibizde bu çene bu grup varkendelikafadulden
bundan sonra herkese tek mesaj yazacam toplu yazmıyacam benim çenem normaldede çoktur burdada düşük çeneli desinler hehehehe:roflol::roflol:
o izmire annesinin yanına gitti canım hem hastaneleri araştırcakmış ordaberyal nerede bileniniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?