VALLA DEME GİTSİN BENDE ÖZLEDİM YA TOPRAĞIMI TAM ZAMANINDA GİTT VALLA AZICIK YAZSAYDIM NOKTAMI ONA BEN YAAAAdesinler vallahi
ya ben doruğu özledim beryali özledim kız güya bana söz verdi buraya gelince gelecekti :)
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAHdarısı başımıza anacım benimki olsunda ben evde doğurayım nerdesenağlama
VALLA CANIMonu bende merak ediyorum cnm biri sölesede yapsak
ya ne sapığı beni aydınlatın acilllllllllllllllllllllll
canım neyini soruyorsun anlamadım ama şeklini soruyorsan küçük top şeklinde tohum tanleriarkadaşlar hayıt tohumu nasıl bir şey?
profilinize giriyorsunuz canlarım orda profil düzenleye girin sonrada altta kişisel rütbe yazılı oraya istediğinizi yazıyorsunuz öyle yani
profilinize giriyorsunuz canlarım orda profil düzenleye girin sonrada altta kişisel rütbe yazılı oraya istediğinizi yazıyorsunuz öyle yani
VALLA DEME GİTSİN BENDE ÖZLEDİM YA TOPRAĞIMI TAM ZAMANINDA GİTT VALLA AZICIK YAZSAYDIM NOKTAMI ONA BEN YAAAA
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH
VALLA CANIM
GÜLÜM BİR SAPIK GENE OLMADIK ŞEYLER YAZMIŞ BİZİMKİLERDE DAVAYI ÇAKMIŞLAR ŞİKAYET ETTİLER VE KİŞİ BANLANDI TOPİĞİMİZLE GENE BİZ BAŞBAŞA KALDIK KIZLAR KIZ BU ARADA SEN REGLİ OLDUNMU VALLA MERAKTA EDİYORDUM SENİ HEEE
zaman canım ben ilk önce incirle soğan yapacam sonra soğan çünki içini temizliyormuş kistleri felan yok ediyormuş sonra inciri kullanıcam oda yumurtaları güçlendiriyormuş ve büyütüp çatlamasını sağlıyormuş bunları deniyecem hayıt daha çok adet düzenliyor gibime geldi ama bilmiyorumhepsi çok gelir canım hayıtla adaçayını birlikte kullanıyolarmış o zaman tadı biraz değişiyomuş soğanı ben içemedim ya hem benim midem biraz problemli o yüzden yanma yaptı
arkadaşlar hayıt tohumu nasıl bir şey?
amann bizimi bulur bunlar peki diğer topik 2 olan nolcek :uhm: daha hastalanmadım dr aradım yarın kan testi yap dedi sabah erkenden
canım neyini soruyorsun anlamadım ama şeklini soruyorsan küçük top şeklinde tohum tanleri
nerelisin bilmiyorum ama ege bölgesinde hemen hemen her yerde olur hatta buralarda ondan sepet felan yapılır çok sağlam bir ağacı vardır kabukları ip gibidir kolay kopmaz yani ayrıcada dallarıyla iyi adam dövülürmüş :roflol::roflol::roflol::roflol:
inşallah hastalanmazsında seninde halayını çekeriz canımcımamann bizimi bulur bunlar peki diğer topik 2 olan nolcek :uhm: daha hastalanmadım dr aradım yarın kan testi yap dedi sabah erkenden
nedemek canım benim kız inşallah gelir kuzun hemencik annesinesaol cnm yaptım sayende
arkadaşlar hamile kalmak isteyenler kaç kişi kaldık 2 nolcek
anam bak merak ettim şimcik seni bhoşver ikinci topiği kapatırlar bizimkiler şimdi doktorun öylemi dedi kız inşallah hamiştirsin valla bide benle birlikte bebişin gelir anam süper olur valla he :CüvCüv: dur heycanlandım şimdi ahada kalbim durdu kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
zaman canım ben ilk önce incirle soğan yapacam sonra soğan çünki içini temizliyormuş kistleri felan yok ediyormuş sonra inciri kullanıcam oda yumurtaları güçlendiriyormuş ve büyütüp çatlamasını sağlıyormuş bunları deniyecem hayıt daha çok adet düzenliyor gibime geldi ama bilmiyorum
canım bence sıkıntı yapma senin zaten hastaneyle alakan olmayacak doktorun sana yeter iyi bir doktor bulman gerek mesela benim doktorum bana ayak uyduruyor ban bura alışmışım bebiş hamiş kociş diye oda bana söylüyo hamiş kalman için kocişin mesaiye kalmayacal yumoşların için klomen vereceğim bebişini kucağına vereceğim benimli mükemmbel ilgileniyor rahatlıkla cinsel sorunlarımı anlatıyorum bazen doktorumu sorularımla bunaltıyorum ban bişey demiyor benim görevim bu diyiyo ben doktoruma güveniyorum ama hastahanemi beğenmiyorumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?