hangi hastaneye gidiyorsun peki ben küçükçekmecede oturuyorum da özeller var fakat çok seçici olmak gerekiyor!
ya hastalanınca iğne vurulcamya çok heyecanlıyım lızzescales kıpır kıpırım demişsin otur bakayım oturduğun yerde
rica ederim nedemek canım benimiltercim teşekkürler canım yaptım bende anacım
güle güel canım bende çıkıcambu arada kızlar ben birazdan kaçarım şimdiden size iyi akşamlar canlarım benim
kız hadi hayırlısı bence sen hamişsinvalla sorma kuzum ya senin karnın ağrıyormuydu hastalancakmışsın gini benim ağrıyo dr aradım kociş gelince yarın test yap ptesi görüşelim dedi bakalım kıss kardeşimle beraber vercez testi oda hamiş galiba
bence var güzelim ya butür doğal şeylerin yan etkisi olmadı için baya faydası oluyor yani denemekten zarar gelmiyeceğini düşünüyorum bak serra84 incir kürü kullanmış ve o ay hamile kalmış şifa niyetine içtim diyor neden olmasın canım yaaya cnm bu kürler nasıl ? faydası varmı bende mi yapsam
güle güle cnaım cım:a015:kociş gelir birazdan ben şimdilik kaçıyım akşam bulusuruz yine öp sizleri
valla sorma kuzum ya senin karnın ağrıyormuydu hastalancakmışsın gini benim ağrıyo dr aradım kociş gelince yarın test yap ptesi görüşelim dedi bakalım kıss kardeşimle beraber vercez testi oda hamiş galiba
evet canım doğruda bende zaten düznsizlik var aslında 8 9aydır ilaçsız olamıyorum o yüzden hayıt tohumu kullanıcamzaman canım ben ilk önce incirle soğan yapacam sonra soğan çünki içini temizliyormuş kistleri felan yok ediyormuş sonra inciri kullanıcam oda yumurtaları güçlendiriyormuş ve büyütüp çatlamasını sağlıyormuş bunları deniyecem hayıt daha çok adet düzenliyor gibime geldi ama bilmiyorum
cnm bende k çekmeceliyim sen neresi
yazdım tatlı kuşumesca bana cvb yaz öyle kaç merak ederim şimdi hadi ama
rica ederim nedemek canım benim
güle güel canım bende çıkıcam
kız hadi hayırlısı bence sen hamişsin
bence var güzelim ya butür doğal şeylerin yan etkisi olmadı için baya faydası oluyor yani denemekten zarar gelmiyeceğini düşünüyorum bak serra84 incir kürü kullanmış ve o ay hamile kalmış şifa niyetine içtim diyor neden olmasın canım yaa
güle güle cnaım cım:a015:
canım ağrıyordu sanki adet olacakmışım gibi onu bırak belimde ağrıyordu kopacak kadar canım inşallah sende hamiştirsin anam kardeşinde hamişse süper olur valla he kaydirigubbakcemile3
ben cennet mh deyim :)
tamam canım sen hayıtı kullan ben inciri deniyeyim bakalım tuttura bilecekmiyizevet canım doğruda bende zaten düznsizlik var aslında 8 9aydır ilaçsız olamıyorum o yüzden hayıt tohumu kullanıcam
rica ederim nedemek canım benim
güle güel canım bende çıkıcam
kız hadi hayırlısı bence sen hamişsin
bence var güzelim ya butür doğal şeylerin yan etkisi olmadı için baya faydası oluyor yani denemekten zarar gelmiyeceğini düşünüyorum bak serra84 incir kürü kullanmış ve o ay hamile kalmış şifa niyetine içtim diyor neden olmasın canım yaa
güle güle cnaım cım:a015:
ben fevzi çakmak
bakalım önce kim tutturcak :))) hayırlısı inş önce sen tutturursun canım benim 1 kızım var ben 1 kere yaşadım o duyguları sende yaşarsın inş ben hep dua ederen önce hiç olmayanlara sonra bana ver rabbim diye dua ediyorumtamam canım sen hayıtı kullan ben inciri deniyeyim bakalım tuttura bilecekmiyiz
neyse bende kaçıyom byyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?