Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

allah hayılısı ile kurtarsın güzelim..allah bebeğini kucağına almayıda nasip etsin..

abyosun+, bebis02, hayat_34, iltercakir+, meleksen, PinkRose+
selamlar kızlar
kusura bakmayın bakıp bakıp çıkıyorum misafirim gelecekya iş yapıyorum ama sizdende ayrı kalamıyorum
canıım.. sen hallet işlerini..bende saat 1 gibi çıkacağım işten, memleketimden arkadaşım geldi..onunla buşulacağım..

evet istnbuldan batmana sevindik çünkü doktorumda tayinini batmana çıkarmış azıcık bizde dayı bulduk batman çıkartık çünkü doktorum çok iyi birde ben bayndan başkasına gidemem:lepi:
doktorum nereye ben oraya diyorsun yani..çok iyi olmuş valla..çok sevindim güzelim senin adına..biz istanbulu beklemeye devam ederiz..:)kaydirigubbakcemile2

abyosun+, bebis02, hayat_34, iltercakir+, meleksen, PinkRose+
selamlar kızlar
kusura bakmayın bakıp bakıp çıkıyorum misafirim gelecekya iş yapıyorum ama sizdende ayrı kalamıyorum
kolay gelsin canımcıma.s.
merhabalar canım evet batman çok istiyoduk çünkü doktorumda tayini batmana istemişti doktor değiştirmeme gerek kalmayacak:lepi:hihoyyyt
hayırlı olsun canım gönlüne göre olmuş oh iyi olmuşa.s.
ALLAHIM hayırlı doğumlar nasip etsin tatlım sağlıkla kucağına alırsın nohutunu inşa.s.

arkidişler hamiş olup olmadığım 3 gün sonra belli olacak dedi doktorum şimdi kendimi ümütlendirmek istemiyorum ayın 3de regli olucam acaba onu beklesem mi şimdi relax olmak gerekiyor demi ama dün afedersiniz özürdileyerek söylüyorum kabızlık var gibiydi bende inanın çok hafif bir şekilde ıkındım sağ kasığımda yumurta gibi bişeyin acıdığını hissettim dktrmda sağ taraftaki yumurtamın çatladığını söylemişti ayın 13 de sizce ne olabilir

arkadaşlar sıcak karşılamanız için hepinize teşekkür ederim. 4 ay kadar aylık iğne kullandım,bırakalı ve korunmayalı 10 ay oluyor.1.5 senelik evliyiz,eşim de de ben de dee sorun olmamasına karşın bebişimiz henüz gelmedi,nazlanıyor kaydirigubbakcemile3
ben de doktor arayışındayım,medipolden bahar çağlar ı önerdiler ama henüz kararsızım,ist da olup da bebiş konusunda önerebileceğiniz bi dr var mı canlarım :Saruboceq:

merhaba harşeyin bir zamanı var birde nasip ben 10 ay oldu evleneli hiç korunmadım hemende olmadı şubatta doktora gittim yumuratlıklarımda iltihap var dedi ilaç verdi kullandım sonrasında hemen kaldım ama herşey nasip ve herşeyin bir zamnı var sabret ve bekle ben dışardan özel doktora gitti fatih te şule selman ben memnunum onada gidiyorum şimdi çok tatlı bi bayan

merhaba kıslar ben geldim :)
hoşg eldin canım nasılsın bakalım
canım hoşgeldin sende aramıza inşallah kısa zamanda bebişine kavuşursun
ben ist olmadığım için birşey diyemiyecem ama arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…