senin adına çok sevindim canım inşallah orada bebişini kucağına alırsın uğur getiri inşallah sanaiyiyim canım sen nasılsınkaydirigubbakcemile3 ben çok mutluyum tayinimiz batmana çıktı istediğimiz yaerdi
selam kızlar ben geldim oğluşumla.dün doktorumuza gittik tanıştık hastanemizde çok güzel beğendik.kısmet olursa doğumumu orada yapacağım .
annemdeyim hala salı günü dönücem hayırlısıyla.
arada yine girerim öpüldünüz.
canıım.. sen hallet işlerini..bende saat 1 gibi çıkacağım işten, memleketimden arkadaşım geldi..onunla buşulacağım..abyosun+, bebis02, hayat_34, iltercakir+, meleksen, PinkRose+
selamlar kızlar
kusura bakmayın bakıp bakıp çıkıyorum misafirim gelecekya iş yapıyorum ama sizdende ayrı kalamıyorum
tamam cnaım kolay gelsin sana kız unuturmuyuz hiç seniKızlar işim bugün aşırı yoğun giremeyebilirim hepinizi öpüyorum beni unutmyaın ha:)))
slm hoş geldinselam kızlar nasılsınız? mirmirmirmir
slm hoş geldin
tşkler canım iyiyiz sen nasılsın
doktorum nereye ben oraya diyorsun yani..çok iyi olmuş valla..çok sevindim güzelim senin adına..biz istanbulu beklemeye devam ederiz..:)kaydirigubbakcemile2evet istnbuldan batmana sevindik çünkü doktorumda tayinini batmana çıkarmış azıcık bizde dayı bulduk batman çıkartık çünkü doktorum çok iyi birde ben bayndan başkasına gidemem:lepi:
canım hoşgeldin..neden kötüsün hayırdır?ben biraz kötüyüm galiba yaa benneyaptımki
sabır bakalım :a015:
kolay gelsin canımcıma.s.abyosun+, bebis02, hayat_34, iltercakir+, meleksen, PinkRose+
selamlar kızlar
kusura bakmayın bakıp bakıp çıkıyorum misafirim gelecekya iş yapıyorum ama sizdende ayrı kalamıyorum
hayırlı olsun canım gönlüne göre olmuş oh iyi olmuşa.s.merhabalar canım evet batman çok istiyoduk çünkü doktorumda tayini batmana istemişti doktor değiştirmeme gerek kalmayacak:lepi:hihoyyyt
ALLAHIM hayırlı doğumlar nasip etsin tatlım sağlıkla kucağına alırsın nohutunu inşa.s.selam kızlar ben geldim oğluşumla.dün doktorumuza gittik tanıştık hastanemizde çok güzel beğendik.kısmet olursa doğumumu orada yapacağım .
annemdeyim hala salı günü dönücem hayırlısıyla.
arada yine girerim öpüldünüz.
ne oldu cnaım yaa neden kötüsünben biraz kötüyüm galiba yaa benneyaptımki
ben biraz kötüyüm galiba yaa benneyaptımki
canım hoşgeldin..neden kötüsün hayırdır?
PinkRose Alıntı:
hayır olsun inş noldu canım ya?..
ben biraz kötüyüm galiba yaa benneyaptımki
arkadaşlar sıcak karşılamanız için hepinize teşekkür ederim. 4 ay kadar aylık iğne kullandım,bırakalı ve korunmayalı 10 ay oluyor.1.5 senelik evliyiz,eşim de de ben de dee sorun olmamasına karşın bebişimiz henüz gelmedi,nazlanıyor kaydirigubbakcemile3
ben de doktor arayışındayım,medipolden bahar çağlar ı önerdiler ama henüz kararsızım,ist da olup da bebiş konusunda önerebileceğiniz bi dr var mı canlarım :Saruboceq:
hoşg eldin canım nasılsın bakalımmerhaba kıslar ben geldim :)
canım hoşgeldin sende aramıza inşallah kısa zamanda bebişine kavuşursunarkadaşlar sıcak karşılamanız için hepinize teşekkür ederim. 4 ay kadar aylık iğne kullandım,bırakalı ve korunmayalı 10 ay oluyor.1.5 senelik evliyiz,eşim de de ben de dee sorun olmamasına karşın bebişimiz henüz gelmedi,nazlanıyor kaydirigubbakcemile3
ben de doktor arayışındayım,medipolden bahar çağlar ı önerdiler ama henüz kararsızım,ist da olup da bebiş konusunda önerebileceğiniz bi dr var mı canlarım :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?