Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

merhaba güzelim..tekrar hoşgeldin..bazen hiç bir sorun olmamazına karşın bebiş olmuyor malesef..bende 1 yıllık evliyim 7-8 ayı geçt korunmuyoruz..doktor bi sorun yok dedi..kafanıza takmayın dedi.bizim çocuklar nazlı olacak..halısın..ben ist. avrıupa yaksındayım..ben özel haliç hastanesine gitmiştim..çok güzel ilgileniyor doktorlar..tavsiye ederim..inşallah yakında bebişin sana gelir güzelim..benim adetimi 1 gün geçti..beklemek ne zor bir bilsen ..p.tesi ye kadar adet olmazsam test yapacağım..bugün diş doktoruna gidecektim..onu bile iptal ettim valla..ne olur ne olmaz diye

elbette ki Rabbimin istediği zaman olacak,biz de sabırla o zamanı bekliyoruz. kaydirigubbakcemile3 canım sorunun hallolup minnoşuna kavuşacağın için çok mutlu oldum,ne kadarlık hamilesin şuan?

ilgine çok teşekkür ederim hayatım,inşallah cümlemiz kabimizdekine en kısa zamanda hayırlısıyla ulaşırız...

elbette ki Rabbimin istediği zaman olacak,biz de sabırla o zamanı bekliyoruz. kaydirigubbakcemile3 canım sorunun hallolup minnoşuna kavuşacağın için çok mutlu oldum,ne kadarlık hamilesin şuan?

sağol canım ALLAH razı olsun tam 14 haftalık yani 3 buçuk aylık oldu inş. en kısa zamnda sende kavuşursun bebeğine ve darısı diğer arkadaşlarımında başına...

selam istanbul un neresinde oturuyorsun acep :)

bilirim o bekleme zamanları çok zor geçer...ben her ay yaşıyorum o heyecanlı gergin anları...
ben anadolu yakasındayım canım,orası bana olldukça uzak senağlama
sizin de bizim de sorunumuz olmadığına göre dediğinde haklısın galiba bizimkiler çok nazlı olacaklar alkisalkisalkis
ama gelsinler de biz beklemeye razıyız değil mi alkisalkisalkis
zor elde edilen daha kıymetli olurmuş :lepi:

arkadaşlar kayınvalidem aradı senağlama bize geliyorlarmış senağlama
kalkıp hazırlık yapayım,bi haftasonumuz var kafam bozuldu valla senağlama
neyse yazarım yine arada arkadaşlar
kendinize iyi bakın
bari sizin haftasonunuz güzel geçsin :bbo:

:) allah hepimizin kucağını boş bırakmasın :CüvCüv: hepimize nasip etsin :Saruboceq:

iyiyim çok şükür :) dışarıda hava çok güzel istanbulda yaw :)
burdada hava çok güzel ama ben bu gün işe başladım onun için hiç birşey yapamıyorum yarında çalışacam senağlamabenim koçişte evde olacak yarın yazık sıkıntıdan patlar artık bensizde birşey yapmaz ama ne yapalım bu hafta böyle olacak -tatlicadiarzu-

ilgine çok teşekkür ederim hayatım,inşallah cümlemiz kabimizdekine en kısa zamanda hayırlısıyla ulaşırız...
amin canım amin inşallah kimsenin kucağı karnı boş kalmaz

evet arkadaşlar bende yaşadım o heyecanlı gergin bekleyişleri herbişeyi bi şikayeti acaba hamilemimiyim bu sefer oldumu acaba diye diye geçti günler ama ne günlerdi ilaçlarımı kullandım sonra adetimi oldum bidahada olmadım ama o ay bekliyodum bu sefer tamam diyodum mevlid kandilinden bir gün önceydi günüm geçti olmadım 2 gün bekledim çünkü son sat tarihlerim değişiyordu son aylarda velhasıl geldi bebişim RABBıM yolladı kayınvalidemle hayınpederim bendeydile o dönem yemekti bulaşıktı işiydi derken stres yapmaya vakit yoktu güzeldi yanii o dönemki ruh halim .stres yasak diyolar ama insanın elinde olmuyo bende yaşadım o günleri

canım çok haklsıısn..stres yapmamak..üzüntü olamaması lazım ama olmuyor işte ben 1 yıllık evliyim 7-8 aydır korumuyoruz ama evlendikten 2 ay sonra kayınvalide rahatsızlandı 5 ay öncede vefat etti..inan çok zor oldu..istanbuldaki bütün hastaneleri,yoğunbakımları öğrendim inan..eltimle beraber hep yanındaydık..gündüz gece uğraştık..inan altını bile baladık son dönemlerinde..çok zordu inan..birde çalışıyorum..psikolajim tamamen bitmişti.o dönemde eşimle biririmizi görecek durumuzuz bile olmadı o dönemde..yavaş yavaş kendimizi toparladık..inşallah bundan sonra acılar olamaz da nazlı bebşim de artık gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…