Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar merhaba moralim çok bozuk dünden beri.bebeğimi göremedik kafayı yicem..okadar üzülüyorum ki haftaya kadar bekleyeceğiz.boş gebelik olma ihtimali varmış...boş gebelikse kürtaj oluyormuş..çok korkuyorum..

canım inş. boş gebelik değildir..

kayra hoşgeldin..hemen söyle test yaptın mı..çok merak ediyorum..bebeşin geldi mi..benimde adetimi 1 gün geçti..bekliyorum..inaşllah gelmiştir diye..

valla kuzum ne gelen var nede giden idrar testi yaptım bu sabah çıkmadı gidip kan testi yaptırdıım dr umu aradım idrarda çıkmayabilirde hemen dedi kan daha güvenliymiş akşam 6 da alıcam işte sonnuçları pek umutlu değilim ama escalesle sen eş olucaksın sanırım

ayyy canım benim yaaa kıyamam ben sana başka bir dr git güzxelim belki senin gittin dr görmemiştir yaaa sıkma canını sen bence hamilesin bebişin orda saklanıyordur canım yaaaa ayy nasıl üzüldüm şimdii kayamam ben sana

cnm üzülme o kadar vardır bundada bi hayır inşallah öyle değildir kürtaj olmanda gerekmez eğer öyle bi durum yoktur inşallahta şayet varsa ilaçlarla düşürebilirlerde kürtaj yapmayabilirsin benim amcamın kızına öyle yaptılar boş gebelikti ilaçlarla düştü boş gebelikmiş zaten ama sakin ol olurmu canım

inşallah ikimizde hamişizdir güzelim..p.tesi halay çekeriz burada inşallah..

slm canım sen gönlünü ferah tut inş boş değildir umudunu kaybetme allah ım gönlünün muradını versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:dualarm seninle canım

gittim canım ya içim rahat etmedi ordan acıbademe gittik hemen yine yok gözükmüyor...inşallah saklanıyordur dediğin gibi ama umudum gitti ya yok galiba ..çünkü hem alttan hem göbekten bakıldı...altüst oldum resmen..bir hafta daha bekleyelim dedi doktor...dua ediyorum bende hayırlısı olsun diye

öylemi..ben sordumda direk narkozla uyusturucu verip kürtaj yapıyorlarmış.çok korkuyorum nasıl birşey acaba acıyormu...
bebeğim inşallah çıkar ortaya ..hevesimiz kursağımızda kaldı dünden beri...hele ben bütün gece uyuyamadım...

insallah cnm hersey iyidir bebis saklanmis tir allah korusunda ne kurtas nede baska bisi olsun insan aklina bile getirmesi zor kotu dusunme

slm canım sen gönlünü ferah tut inş boş değildir umudunu kaybetme allah ım gönlünün muradını versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:dualarm seninle canım

sağol canım allah razı olsun ..dualarınıza ihtiyacım var..:Saruboceq:

canım yaa bende çok etkilendim inşallah yüce rabbim yüzünü güldürür inşallah umutların boşa çıkmaz birtanem insanın elinden birşey gelmiyorya o insanı geriyor beklemk çok zor canım inşallah bir hafta sonra güzel haberlerle gelirsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…