hos geldin kayra cnm nasilsin
kayra hoşgeldin..hemen söyle test yaptın mı..çok merak ediyorum..bebeşin geldi mi..benimde adetimi 1 gün geçti..bekliyorum..inaşllah gelmiştir diye..nbr kıslar nasılsınız escales sana profilden yasdım ama görmedin heralde
hoşgeldin kayracım nasılsın canımnbr kıslar nasılsınız escales sana profilden yasdım ama görmedin heralde
canım inş. boş gebelik değildir..kızlar merhaba moralim çok bozuk dünden beri.bebeğimi göremedik kafayı yicem..okadar üzülüyorum ki haftaya kadar bekleyeceğiz.boş gebelik olma ihtimali varmış...boş gebelikse kürtaj oluyormuş..çok korkuyorum..
kayra hoşgeldin..hemen söyle test yaptın mı..çok merak ediyorum..bebeşin geldi mi..benimde adetimi 1 gün geçti..bekliyorum..inaşllah gelmiştir diye..
ayyy canım benim yaaa kıyamam ben sana başka bir dr git güzxelim belki senin gittin dr görmemiştir yaaa sıkma canını sen bence hamilesin bebişin orda saklanıyordur canım yaaaa ayy nasıl üzüldüm şimdii kayamam ben sanakızlar merhaba moralim çok bozuk dünden beri.bebeğimi göremedik kafayı yicem..okadar üzülüyorum ki haftaya kadar bekleyeceğiz.boş gebelik olma ihtimali varmış...boş gebelikse kürtaj oluyormuş..çok korkuyorum..
canım inş. boş gebelik değildir..
kızlar merhaba moralim çok bozuk dünden beri.bebeğimi göremedik kafayı yicem..okadar üzülüyorum ki haftaya kadar bekleyeceğiz.boş gebelik olma ihtimali varmış...boş gebelikse kürtaj oluyormuş..çok korkuyorum..
inşallah ikimizde hamişizdir güzelim..p.tesi halay çekeriz burada inşallah..valla kuzum ne gelen var nede giden idrar testi yaptım bu sabah çıkmadı gidip kan testi yaptırdıım dr umu aradım idrarda çıkmayabilirde hemen dedi kan daha güvenliymiş akşam 6 da alıcam işte sonnuçları pek umutlu değilim ama escalesle sen eş olucaksın sanırım
kızlar merhaba moralim çok bozuk dünden beri.bebeğimi göremedik kafayı yicem..okadar üzülüyorum ki haftaya kadar bekleyeceğiz.boş gebelik olma ihtimali varmış...boş gebelikse kürtaj oluyormuş..çok korkuyorum..
inşallah ikimizde hamişizdir güzelim..p.tesi halay çekeriz burada inşallah..
ayyy canım benim yaaa kıyamam ben sana başka bir dr git güzxelim belki senin gittin dr görmemiştir yaaa sıkma canını sen bence hamilesin bebişin orda saklanıyordur canım yaaaa ayy nasıl üzüldüm şimdii kayamam ben sana
güle güle canım kendine iyi bakkızlar ben çıkıyorum..kendinize iyi bakın..hepinzi çok öpüyorum..byee
lütfen üzülme canım benim yaabende ona dua ediyorum..hayırlısını versin allah..bişeyide çok istemnek iyi değilmiş galiba..çok üzülüyorum..
cnm üzülme o kadar vardır bundada bi hayır inşallah öyle değildir kürtaj olmanda gerekmez eğer öyle bi durum yoktur inşallahta şayet varsa ilaçlarla düşürebilirlerde kürtaj yapmayabilirsin benim amcamın kızına öyle yaptılar boş gebelikti ilaçlarla düştü boş gebelikmiş zaten ama sakin ol olurmu canım
slm canım sen gönlünü ferah tut inş boş değildir umudunu kaybetme allah ım gönlünün muradını versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:dualarm seninle canım
canım yaa bende çok etkilendim inşallah yüce rabbim yüzünü güldürür inşallah umutların boşa çıkmaz birtanem insanın elinden birşey gelmiyorya o insanı geriyor beklemk çok zor canım inşallah bir hafta sonra güzel haberlerle gelirsin tatlımgittim canım ya içim rahat etmedi ordan acıbademe gittik hemen yine yok gözükmüyor...inşallah saklanıyordur dediğin gibi ama umudum gitti ya yok galiba ..çünkü hem alttan hem göbekten bakıldı...altüst oldum resmen..bir hafta daha bekleyelim dedi doktor...dua ediyorum bende hayırlısı olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?