Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ilter sağol canım eksik olma...inşallah güzel haberler getiririm size..
sizde çok fazla takmayın kafanıza nolursunuz allah hayırlısıysa versin .....

canım çok üzüldüm gerçekten çok zor yaşadıkların ama inş boş gebelik değildir bebeğin sana süpriz yapar dualarımız senine canım :Saruboceq: :Saruboceq:

ayy canım hemen kaybetme kendini,daha önce hiç görmüşmüydünüz? belki ufak diye anlayamamıştır.sabırla ve duaile bekle cnm.Bence senin bebiş annesine oyun oynuyor.sıkma stres yapma lütfen :teselli:

inşallah öyledir inşallahh....orada olsunda şaka yapsın yeterki....onu yinede çok seveceğiz....umudum kesildi ama allahtan umut kesilmez....
daha önce hiç görmedik 2 haftadır keseyi görüyoruz sadece..kesenin içinde önümüzdeki haftada göremezsek boş kese demek olacak...
allah herkeze hayırlı hamilelik nasibetsin...çok kafanıza takmayın sizde..

iltercakir+, laviniaebru, meleksen, nilüfer79, osmaniye80 nasılsınız kısslarr
iyi idim 5 dk öncesine kadar güzelim ma nülüfere sıkıldım şimdi biraz yavrum yazık kaç zamandır hep stres hep stres çok zor onunda durumu keşke elimizden birşey gelse anca dua edebiliriz yüce rabbim yardımcısı olsun bebeğine kavuşur inşallah

sen nasılsın kuşum varmı bir değişiklik geldimi adetin

canım çok üzüldüm gerçekten çok zor yaşadıkların ama inş boş gebelik değildir bebeğin sana süpriz yapar dualarımız senine canım :Saruboceq: :Saruboceq:
şulecim sende hoşgeldin güzelim nasılsın bu gün
ben şimdi çıkıyorum biraz kendinize iyi bakın..sağolun canlarım.
tamam canım kendine iyi bak sıkma canını

selaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım

hosbulduk kızlar dünden beri bi değişiklik varmı topikte sapık falan şüphelendinizmi hiiiiiiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…