insallah cnm hersey iyidir bebis saklanmis tir allah korusunda ne kurtas nede baska bisi olsun insan aklina bile getirmesi zor kotu dusunme
canım yaa bende çok etkilendim inşallah yüce rabbim yüzünü güldürür inşallah umutların boşa çıkmaz birtanem insanın elinden birşey gelmiyorya o insanı geriyor beklemk çok zor canım inşallah bir hafta sonra güzel haberlerle gelirsin tatlım
kızlar merhaba moralim çok bozuk dünden beri.bebeğimi göremedik kafayı yicem..okadar üzülüyorum ki haftaya kadar bekleyeceğiz.boş gebelik olma ihtimali varmış...boş gebelikse kürtaj oluyormuş..çok korkuyorum..
kızlar merhaba moralim çok bozuk dünden beri.bebeğimi göremedik kafayı yicem..okadar üzülüyorum ki haftaya kadar bekleyeceğiz.boş gebelik olma ihtimali varmış...boş gebelikse kürtaj oluyormuş..çok korkuyorum..
slm canım nasılsınselaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
iyi idim 5 dk öncesine kadar güzelim ma nülüfere sıkıldım şimdi biraz yavrum yazık kaç zamandır hep stres hep stres çok zor onunda durumu keşke elimizden birşey gelse anca dua edebiliriz yüce rabbim yardımcısı olsun bebeğine kavuşur inşallahiltercakir+, laviniaebru, meleksen, nilüfer79, osmaniye80 nasılsınız kısslarr
şulecim sende hoşgeldin güzelim nasılsın bu güncanım çok üzüldüm gerçekten çok zor yaşadıkların ama inş boş gebelik değildir bebeğin sana süpriz yapar dualarımız senine canım :Saruboceq: :Saruboceq:
tamam canım kendine iyi bak sıkma canınıben şimdi çıkıyorum biraz kendinize iyi bakın..sağolun canlarım.
hoşgeldin canım benim nasılsın bakalımselaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
şulecim sende hoşgeldin güzelim nasılsın bu gün
yok canım öyle şüpheli biri gelmedi ben burdayken gelsede icabına bakarız zaten kötükedihüsohosbulduk kızlar dünden beri bi değişiklik varmı topikte sapık falan şüphelendinizmi hiiiiiiç
günyadın canım dün bir sapık dadandı topiğe onun dışında nilüferin gebeliği boş ebelik olabilirmiş haftaya belli olacakmış şimdilik bu kadargünaydın kızlarrrrrrrrrrrr
yeni haberler varmı
kayra test yaptınmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?