kızlar ben rejime başladım yine şimdi mazimi bilenler yinemi diyecek ama evet yine tam kilo vermeye başladım hamiş kaldım sonra düşük yaptım işin ucu kaçtı derken yavaş yavaş yukarıya doğru tırmanmaya başladım ama bu sefer ii sıkı tutayım temmuzdada korunmayı bırakacağız nasipse eh hamiş kalasıya biraz veririm belki yineeeeee
slm herkeze
hoşgeldin cnmmmmmmmm a.s.
kızlar ben rejime başladım yine şimdi mazimi bilenler yinemi diyecek ama evet yine tam kilo vermeye başladım hamiş kaldım sonra düşük yaptım işin ucu kaçtı derken yavaş yavaş yukarıya doğru tırmanmaya başladım ama bu sefer ii sıkı tutayım temmuzdada korunmayı bırakacağız nasipse eh hamiş kalasıya biraz veririm belki yineeeeee
sen ağlama kız ben hiç birinize kıyamam herşey zamanla düzelecek bak gör canımsınŞenizabla canım seni çok seviyom allah razı olsun çok saolsenağlama
yrış yapalım istersen gaza geliriz belki gerçi benim yazla işim yok tatile haziranda gideceğim o zamana zayıflamam imkan yok zaten ben haşemoyla girdiğim için sorun olmuyor löp löp yağlar haşemanın içinde kalıyor:roflol::roflol:zaten bikini ve mayo bile giysem herhalde bulamazdım benim bedenim de maşallah yarım dünya oldum sanki herkese diyorum bana bakın dünyanın yarısını gezmiş olursunuzkaydirigubbakcemile3ay verrisin inş bennde bi verseydim yaz geldi bikini giycez ama ben bu fizikle göbiş pörtled kalçalar çıktı anca sort giyerimm
evet cnm doğma büyüme merkezdeyimvildancım sen sivasın erkezdenmisin benim eniştem ve kayınvaldemde sivaslı
adet geçti 25 kanda bakıcaz dedi dr
sen ağlama kız ben hiç birinize kıyamam herşey zamanla düzelecek bak gör canımsınŞeniz
yrış yapalım istersen gaza geliriz belki gerçi benim yazla işim yok tatile haziranda gideceğim o zamana zayıflamam imkan yok zaten ben haşemoyla girdiğim için sorun olmuyor löp löp yağlar haşemanın içinde kalıyor:roflol::roflol:zaten bikini ve mayo bile giysem herhalde bulamazdım benim bedenim de maşallah yarım dünya oldum sanki herkese diyorum bana bakın dünyanın yarısını gezmiş olursunuzkaydirigubbakcemile3
ohh maşallah darısı başımacanım kolay gelsin bende sogan suyu içiyorum 4 günde 1.5 kilo verdim insallah daha fazla veririm
evet cnm doğma büyüme merkezdeyim
inşallah pozitif çıkar cnm kanda sanada dua edelim
iyiyim canım saol az soru sormuştum aa kopmuşsun görmedin heralde soğan suyu zayıflatıyormuki sende pkomu var canımkızlar annemle konusuyodum yaaaaaa koptum topikten bitti simdi belenay, sulezehra, umutlu16, vildangel eeeeee kızlar ne haber tekrardan kııııııııııııı vildan sapık korkup kactı daha kacıyo herhalde arkasına bakmadan gelmedi bi daha:roflol:
iklim inşallah hamilesindir :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım soğan suyu kiloda verdiriyomu pkomu var sende
:CüvCüv:
kilo verdiriyo canım sogan suyu daha dogrusu ben verdim bende pko yok dr gidiyoz gidiyoz ne bende bişe var nede eşimde .benim adetler düzensizleşti belki işe yarar burada biçok kişide işe yaramış
amiiiiiin inşallah darısı basına sen dene bence bu sogan suyunu benim eniştem bu sogan suyuyla 20 kilo vermişohh maşallah darısı başıma
amin hayırlısı gülüm herkeze tattırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?