Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ay verrisin inş bennde bi verseydim yaz geldi bikini giycez ama ben bu fizikle göbiş pörtled kalçalar çıktı anca sort giyerimm

canım kolay gelsin bende sogan suyu içiyorum 4 günde 1.5 kilo verdim insallah daha fazla veririm

abla canım seni çok seviyom allah razı olsun çok saolsenağlama
sen ağlama kız ben hiç birinize kıyamam herşey zamanla düzelecek bak gör canımsınŞeniz

ay verrisin inş bennde bi verseydim yaz geldi bikini giycez ama ben bu fizikle göbiş pörtled kalçalar çıktı anca sort giyerimm
yrış yapalım istersen gaza geliriz belki gerçi benim yazla işim yok tatile haziranda gideceğim o zamana zayıflamam imkan yok zaten ben haşemoyla girdiğim için sorun olmuyor löp löp yağlar haşemanın içinde kalıyor:roflol::roflol:zaten bikini ve mayo bile giysem herhalde bulamazdım benim bedenim de maşallah yarım dünya oldum sanki herkese diyorum bana bakın dünyanın yarısını gezmiş olursunuzkaydirigubbakcemile3

ay kız allah seni ver kız ver zayıf görünce kıskanıyorum yaa

kızlar annemle konusuyodum yaaaaaa koptum topikten bitti simdi belenay, sulezehra, umutlu16, vildangel eeeeee kızlar ne haber tekrardan kııııııııııııı vildan sapık korkup kactı daha kacıyo herhalde arkasına bakmadan gelmedi bi daha:roflol:

iyiyim canım saol az soru sormuştum aa kopmuşsun görmedin heralde soğan suyu zayıflatıyormuki sende pkomu var canım

:CüvCüv:
canım soğan suyu kiloda verdiriyomu pkomu var sende

kilo verdiriyo canım sogan suyu daha dogrusu ben verdim bende pko yok dr gidiyoz gidiyoz ne bende bişe var nede eşimde .benim adetler düzensizleşti belki işe yarar burada biçok kişide işe yaramış

:CüvCüv:

kilo verdiriyo canım sogan suyu daha dogrusu ben verdim bende pko yok dr gidiyoz gidiyoz ne bende bişe var nede eşimde .benim adetler düzensizleşti belki işe yarar burada biçok kişide işe yaramış

soğan suyunu kistler için tavsiye ediyolarda o yüzden sordum canım bende pko var adetlerim düzensiz ilaçsı 4 5 ayda geliyo

ohh maşallah darısı başıma
amiiiiiin inşallah darısı basına sen dene bence bu sogan suyunu benim eniştem bu sogan suyuyla 20 kilo vermiş

amin hayırlısı gülüm herkeze tattırsın

innnnnnnnnnnnnnnsssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
hamilesindir gııııııııııııııııı:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…