Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bakın size ne sorcam. havamız değişsin biraz. bugün siteyi gezerken ilgimi ceken bi konuyla karşılaştım.
şu an çogumuz stresli olacak mı, tutacak mı, bu ayda mı aynı diye. biraz dağıtalım istedim. olumlu düşünelim, olumlu olsun. hamiş olduğunuzda eşinize bunu nasıl söylemek istersiniz? herkesin akılndan geçmiştir diye tahmin ediyorum
:CüvCüv:

haklısın canım ama benim bişey yapmama vakit olmaz çünkü her şeyi birlikte yapıyoruz dr beraber gidiyoruz hep yanımda yani ama ona kocaman bi hediye paketinde patik vermek isterdim

canım benim kızım 1 senelik evliyken oldu her ay gecikmeler oluyodu o ayda gecikmede 1 hafta varken benim kasıklarımda falan çok ağrım oldu sol kasığımın orda yuurta gibi bişey çık eşimle ben çok korktum kist falan diye düşündük annemler taildeydi onlar gelsinde dr a giderim dedim günüm 3 gün geçmiştiki tahlil yaptım gündüz ikinci çizgi silik çıktı inanamadm gitti bi tane daha aldım oda aynı ikincisi silik pembeydi eşim akşam geldi odada elini tuttum karnıma koydum canım bu karnımdaki kist değilmiş bebekmiş dedim tahlili gösterdim o anda avala uçtu çok sevindi bende tabi rabbim herkese yaşatsın bu heyecanı banada 2. sefer inşAllah

ayy ne güzel. allah bizlere de yaşatsın umarım. tabii sanada 2. kez yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…