Doktora ilk ve son kez Ocakta gittim 2,5 ay gecikmişti önce burada çok iyi bir doktor vardı özel muayene oldum sorun gözükmüyor dedi ama vajinal ultrasonla baktı hamilede değilsin dedi.Yine de kan testini yaptır emin olalım gözükmeyebilir dedi eğer hamile değilsen senden başka testlerde isticem dedi orda kan testi yaptılar sonuç sonraki gün veriliyodu ogünde doktor izne çıkıyomuş sonucu burdaki diğer arkadaşa göster geldiğimde tekrar gelirsin dedi.bende iyiyim iş koşturmaca ,gecikmeler için doktor bişey söylemedimi?
saracım arada benimde oluyor.
Ama hep böyle canım ya hiç düzenim yok benim ya erken ya geç:sm_confused:hoşgeldin dil_nurcum belki stres falan yapmıştırsın o yüzden gelmiyor olabilir. bazen benimde öyle oluyor çünkü.
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizhııııııım tamam omazan ,kocişe teşekkürlerimizi ilet,nasılsın bakiyim dur birde öpeyim öle oturayım Şeniz, boncuk nasıl iyidir umarım
Doktora ilk ve son kez Ocakta gittim 2,5 ay gecikmişti önce burada çok iyi bir doktor vardı özel muayene oldum sorun gözükmüyor dedi ama vajinal ultrasonla baktı hamilede değilsin dedi.Yine de kan testini yaptır emin olalım gözükmeyebilir dedi eğer hamile değilsen senden başka testlerde isticem dedi orda kan testi yaptılar sonuç sonraki gün veriliyodu ogünde doktor izne çıkıyomuş sonucu burdaki diğer arkadaşa göster geldiğimde tekrar gelirsin dedi.
Bende sonraki gün elimdeki sonuçla bayan doktora gittim hamile değilsin dedi bende biliyorum zaten onun için gelmedim dedim sırnaşık şey Sonra benim doktorumun hemşiresi benim durumumu izah etti oda bana kendi hikayesini anlattı vay onunda 2 sene olmamışte kendini kısır zannetmişte stresten oluyomuş nezamanki kendini rahat bırakmış ozaman olmuş.Sen daha yeni evlisin kendini böyle testlerle falan en baştan strese sokma dedi eee ozaman bihaha bunu yaşarsam ne yapcam dedim hiçbişey dedi :1shok: bende niye böyle oluyorum dedim stres yapıyosun dedi bende dediklerinden etkilendim ogünden beride doktora falan gitmedim bak şimdi yine gecikti napcam ben stres yapsamda oluyo yapmasamdaÇok üzgünüm çoook
Kız hayatımı anlattım resmen sana delikafadulden
slm kızlar nasılsınız bakalım ne zamandır giremiyordum ev arıyoduk bulduk sonunda kontrat işlemleri olsun taşınıcaz bide hamile hamile taşınıcaz ya çok zor olucak...sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım beryala nolmuş...belenaydan haber varmı dr a gidicekti en son...bide biri çatlatma iğnesi vurulan varmı diye sormuş ben vuruldum...
cnm sen ne bakıyon o doktora başkasına git mutlaka uzaktan bakıp olurmu öle şey mutlaka özele git çünkü diğer hastanelerde zaman harcama bişey yapmıyolar .stersinde sınırı var senin fazla baya.en azından rahatlatıcı iğne versin eğer bişey çıkmazsada söyle sen ,eğer olmazsada aşılama yap direk stres yapıp beklmekdense bakim bikaç ay daha omazsa bende yaptırcam yoksa stres beni yycek.
slm kızlar nasılsınız bakalım ne zamandır giremiyordum ev arıyoduk bulduk sonunda kontrat işlemleri olsun taşınıcaz bide hamile hamile taşınıcaz ya çok zor olucak...sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım beryala nolmuş...belenaydan haber varmı dr a gidicekti en son...bide biri çatlatma iğnesi vurulan varmı diye sormuş ben vuruldum...
evet canım yumurtaların çatlıcak o yüzden merak etme...aşılamamı senin...
çitos nasılsın bebişin nasıl...
hayır cnm asılama degıl bu ay klomen kullandım ben cuma dr um cagırdı sagda ve solda cok guzel yumurtalar olusmus dedı 14 ve 15mm sonra catlatma ıgnesı verdı cnm
bıde aksam cok mıdem bulandı ama prospektusu okumustum bulantı kusma bas donmesı olabılıyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?