Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bende iyiyim iş koşturmaca ,gecikmeler için doktor bişey söylemedimi?
Doktora ilk ve son kez Ocakta gittim 2,5 ay gecikmişti önce burada çok iyi bir doktor vardı özel muayene oldum sorun gözükmüyor dedi ama vajinal ultrasonla baktı hamilede değilsin dedi.Yine de kan testini yaptır emin olalım gözükmeyebilir dedi eğer hamile değilsen senden başka testlerde isticem dedi orda kan testi yaptılar sonuç sonraki gün veriliyodu ogünde doktor izne çıkıyomuş sonucu burdaki diğer arkadaşa göster geldiğimde tekrar gelirsin dedi.
Bende sonraki gün elimdeki sonuçla bayan doktora gittim hamile değilsin dedi bende biliyorum zaten onun için gelmedim dedim sırnaşık şey Sonra benim doktorumun hemşiresi benim durumumu izah etti oda bana kendi hikayesini anlattı vay onunda 2 sene olmamışte kendini kısır zannetmişte stresten oluyomuş nezamanki kendini rahat bırakmış ozaman olmuş.Sen daha yeni evlisin kendini böyle testlerle falan en baştan strese sokma dedi eee ozaman bihaha bunu yaşarsam ne yapcam dedim hiçbişey dedi :1shok: bende niye böyle oluyorum dedim stres yapıyosun dedi bende dediklerinden etkilendim ogünden beride doktora falan gitmedim bak şimdi yine gecikti napcam ben stres yapsamda oluyo yapmasamdaÇok üzgünüm çoook

Kız hayatımı anlattım resmen sana delikafadulden

saracım arada benimde oluyor.

benim 1 aydır böle kabızlık hep vardıda:)) ağrı 1 aydır. bide geçen ay 3-4 gün gecikmeli oldum ve kendimi bildim bile gecikmezdi bide ondan önceki ay 1 gün gecikmeli hani kist olunca gecikme oluyomuş diye duydumda bide ağrı olunca ayyyy iyicene stres olduk haaa:uhm:

hoşgeldin dil_nurcum belki stres falan yapmıştırsın o yüzden gelmiyor olabilir. bazen benimde öyle oluyor çünkü.
Ama hep böyle canım ya hiç düzenim yok benim ya erken ya geç:sm_confused:
Ama daha çok gecikiyo doktorda stresten diyo saraya yazdım uzun uzun sizde okuyun sırnaşık şey

cnm sen ne bakıyon o doktora başkasına git mutlaka uzaktan bakıp olurmu öle şey mutlaka özele git çünkü diğer hastanelerde zaman harcama bişey yapmıyolar .stersinde sınırı var senin fazla baya.en azından rahatlatıcı iğne versin eğer bişey çıkmazsada söyle sen ,eğer olmazsada aşılama yap direk stres yapıp beklmekdense bakim bikaç ay daha omazsa bende yaptırcam yoksa stres beni yycek.

slm kızlar nasılsınız bakalım ne zamandır giremiyordum ev arıyoduk bulduk sonunda kontrat işlemleri olsun taşınıcaz bide hamile hamile taşınıcaz ya çok zor olucak...sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım beryala nolmuş...belenaydan haber varmı dr a gidicekti en son...bide biri çatlatma iğnesi vurulan varmı diye sormuş ben vuruldum...

hg bırcan o suruyu ben sormustum cnm bende dun vurundum dunden berı arar ara kasıklarııma sankı bıcak saplanıyo gıbı oluyo ama anlık sık sık tekrarlıyo ozellıkle bugun sen de bole bısey olmusmuydu

evet canım yumurtaların çatlıcak o yüzden merak etme...aşılamamı senin...

zaten hastane değil canım özel muayenehane gittiğim yer doktorumda çok iyi ama ben o izne çıkınca başka bir doktora gösterdim sonucu yoksa ken doktorum beni tekrar çağırmıştı teslerden falan bahsetmişti ben diğer doktorun lafıyla boşverdim bidaha gitmedim daha fazla stres oluyorum diye ama anladımki şimdide durum pek farklı değil gidicem doktoruma

hg bircancım nasılsın gülüm bebişin iyimi belenaydan haber yatıyormuş canım ay sonu kontrole gitcekmiş
beryalde temizlik yapcem derken kendini zorlamış bebişi düşme tehlikesi geçirmiş
sendemi taşınacan vildoşta taşındı yeni eve hayırlı olsun cnm

ayy öylemi canım ya aman beryal dikkat et kendineeeeeeeeeee...bende taşınıcam canım ya çok zor geliyo...

evet canım yumurtaların çatlıcak o yüzden merak etme...aşılamamı senin...

hayır cnm asılama degıl bu ay klomen kullandım ben cuma dr um cagırdı sagda ve solda cok guzel yumurtalar olusmus dedı 14 ve 15mm sonra catlatma ıgnesı verdı cnm
bıde aksam cok mıdem bulandı ama prospektusu okumustum bulantı kusma bas donmesı olabılıyomus

sessızdenız hamıle ısım galıba cok tebrık ederım cok sevındım yaa darusu basımıza

anladı canım evet ilaçlar yapabiliyo mide bulantısı inşallah yumoşlar melek olur en kısa zamanda ozaman bu ayı iyi değerlendirin gariii...

çocuk istiyoruz olmuyo hattaa adet olmak istiyorum o bile olmuyo ben dertli olmayımda kimler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…