Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

olursun dilnurcum ya dr a gittinmi neden gecikmiş adetin.ben kendim hiç adet olamıyodum ya hap içersem oluyodum anca...çok şükür allahım nasip etti hamileliği darısı en kısa zamanda sizlerin başına inanın her gece dua ediyorum sizlere

canım arkadasım dilnur noldu kız
aman kzılar test yaptrmıcam vazgectım salla ya nette arastrdım zaten hormon testınde anormallık olunca yumurtatesti oluyormus benım normal olmadı öbur ay yaaprım napıyım

aman kzılar test yaptrmıcam vazgectım salla ya nette arastrdım zaten hormon testınde anormallık olunca yumurtatesti oluyormus benım normal olmadı öbur ay yaaprım napıyım
ben yaptımda ne oldu negatiiffÇok üzgünüm çoook
ne olsun be canım adet olamadım ona canım sıkıldı ayrıca doktor ne dedi bir önceki sayfada yazdım uzun uzun oadan okuyuverin sırnaşık şey bana azıcık müsade hemen gelcemŞeniz

bosver cnm ya nıluferde yaptı kızcagız ama sınır oldu daha cok boosveer hersetı akısına bırak

selam kızlar ben de 3 buçuk yıldır bekliyorum. Polikistikover var .Bazı zamanlar çok kafama takıyorum ve çok sinirliyim aslında sakin olmam gerek biliyorum ama derdini de herkesle paylaşamıyor insan. Bu yüzden bu site çok iyi en azından karşında seni anlayan insanların varolduğunu biliyorsun.

kızlar ben hamılelık testınden değil yumurta testınden bahsettım progesteronmu ne?ondan

tamam cnm nıluferde eczaneden aldı onunla bulmaya calıştı yumuttlama zamanını ama bı turlu bulamadı kız bıraktı sonunda dr a gıttı sonra megeyumurta atılmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…