Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Ben 3 buçuk yıldır evliyim polikistik aslında multikistikover varmış en son bir aşılama yaptırdık ama oda tutmadı ben de tedaviyi7 aydır bıraktım çünkü bu süreçten çok yoruldum

kızlar adetıme 10gun var acaba gebelık testı yapsammı bıraz geceden berıdır mıdem bulanıyor ama yapsammı.hamıleysem cıkarmı yanı sımdıden

benbilirim mide bulantısı soğuk algınlığından da olabilir hamilelikte daha çok sabahları oluyor ben bir düşük yapmıştım ayrıca göğüslerde de acayip hassasiyet oluyor ben ce biraz daha bekle

zaten senin daha on günün var ancak kan testinde çıkar inşaalh istediğine kavuşursun ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın

aaaa okkyanusta gelmış cnm senı tebrık ederım kızın oluyomus cok sevındım amaaaaaan ne tatlı olur sımdı o

ben bilirim niran arkadaşımızın dediği doğru bende bekliyorum valla bir regli zamanın gelsin bir test yap

benbilirim bu çocuk işi gerçekten çok yıpratıcı ama en son okuduklarımdan anlıyorum ki her şey inanmakla başlıyor sen beynini neye inandırırsan o seni yanıltmıyor aslında stres çok önemli sen ne kadar zamandır bekliyorsun

annemle konuştum geldi buraya gelmiş direk sorduğu hamile olmayasın diye ben yok dedim ama dur bakalım hayırlısı

haklısın cnm eylulden berdırı düşünüyorum cidden yıpratıcı biz cok ciddi denemedık hemen olan bişey sandık:))benımde dersler vardı ama ocaktan berdırı kafaya cok takmaya başladım ama bu aydan sonra zaten ıse başlıcam unuturm stres cok etkılıyor suan biliyorum hamış değilim artık inancım kalmadı ama umut fakırın ekmegı((
okyanus kızınmı olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…