selam rufeyde
yasemın rufeyde hg cnm
ne oldu canı sana bende msn ye daldım konudan koptummuhbettede doyum olmuyor!! ben cıkıyorum keyfınız yok galıba
selam okyanus ben aranıza yeni katıldım ama haberleri alıyorum kızın olcakmış bebeğine sağlıkla kavuşmanı diliyorum.
slm kızlar
hlymms vildan83 çok teşekkür ederim darısı başınıza rabbim sizede bi an önce bu duyguyu yaşatsın
dilnurcum moralini bozma tatlım ben önümüzdeki ay inşallah sende bize hamiş haberini verirsin:Saruboceq::Saruboceq:
beryalcimklava: klava: klava: klava:anladın sanırım
yiğenimize ii bak hayatım hiçbişey bebeklerimizden önemli diil bi 4.ayını bitir öle yaparsın bak bende bekliyom nisanda yapıcam çok geçmiş olsun dikkat et tatlım kendineŞeniz
çitosum naber canım?ben yeleğide bitirdim şimdi battaniye başlıcam bugün dinleniyom amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hakçacım sen nasılsın bebiş nasıl?sen 3 lü test yaptırcan mı?
rufeydecim sen nasılsın?
bu arada niran 77 hoşgeldin inşallah topik uğurlu gelir bi an önce hamiş listesine geçersinhihoyyythihoyyyt
tatlıbebek geçmiş olsun bende aynı senin gibiyim halada devam ediyo ilaç falan alma sakın öle atlat canım inşallah kısa sürede geçer tatlım bebişe kendine ii bak canım yorma kendiniŞenizŞeniz
teşekküe ederim canım inşallah diyorum Allaha sığınıyorum napayımslm kızlar
hlymms vildan83 çok teşekkür ederim darısı başınıza rabbim sizede bi an önce bu duyguyu yaşatsın
dilnurcum moralini bozma tatlım ben önümüzdeki ay inşallah sende bize hamiş haberini verirsin:Saruboceq::Saruboceq:
beryalcimklava: klava: klava: klava:anladın sanırım
yiğenimize ii bak hayatım hiçbişey bebeklerimizden önemli diil bi 4.ayını bitir öle yaparsın bak bende bekliyom nisanda yapıcam çok geçmiş olsun dikkat et tatlım kendineŞeniz
çitosum naber canım?ben yeleğide bitirdim şimdi battaniye başlıcam bugün dinleniyom amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hakçacım sen nasılsın bebiş nasıl?sen 3 lü test yaptırcan mı?
rufeydecim sen nasılsın?
bu arada niran 77 hoşgeldin inşallah topik uğurlu gelir bi an önce hamiş listesine geçersinhihoyyythihoyyyt
tatlıbebek geçmiş olsun bende aynı senin gibiyim halada devam ediyo ilaç falan alma sakın öle atlat canım inşallah kısa sürede geçer tatlım bebişe kendine ii bak canım yorma kendiniŞenizŞeniz
hlymms selam hg dediğin ne ben anlayamadım
hb... canım iyiyim çok şükür sen nasılsın hala adet olamamışsın sanırım dr gittinmi?buarada rufeydecim sende hoşgeldin canımŞeniz
hb... citosum iyiyim çok şükür sen nasılsın yegenimiz nasıl özlemişim vallarufeydacım sende hg canım sen nasılsın görmeyeliŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?