Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

selam okyanus ben aranıza yeni katıldım ama haberleri alıyorum kızın olcakmış bebeğine sağlıkla kavuşmanı diliyorum.

slm kızlar
hlymms vildan83 çok teşekkür ederim darısı başınıza rabbim sizede bi an önce bu duyguyu yaşatsın
dilnurcum moralini bozma tatlım ben önümüzdeki ay inşallah sende bize hamiş haberini verirsin:Saruboceq::Saruboceq:
beryalcimklava:klava:klava:klava:anladın sanırım
yiğenimize ii bak hayatım hiçbişey bebeklerimizden önemli diil bi 4.ayını bitir öle yaparsın bak bende bekliyom nisanda yapıcam çok geçmiş olsun dikkat et tatlım kendineŞeniz
çitosum naber canım?ben yeleğide bitirdim şimdi battaniye başlıcam bugün dinleniyom amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hakçacım sen nasılsın bebiş nasıl?sen 3 lü test yaptırcan mı?
rufeydecim sen nasılsın?
bu arada niran 77 hoşgeldin inşallah topik uğurlu gelir bi an önce hamiş listesine geçersinhihoyyythihoyyyt
tatlıbebek geçmiş olsun bende aynı senin gibiyim halada devam ediyo ilaç falan alma sakın öle atlat canım inşallah kısa sürede geçer tatlım bebişe kendine ii bak canım yorma kendiniŞenizŞeniz

selam okyanus ben aranıza yeni katıldım ama haberleri alıyorum kızın olcakmış bebeğine sağlıkla kavuşmanı diliyorum.

hg canım çok sağol darısı başınıza inşallah en kısa sürede hamiş haberini aylaşırsın bizimlekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

escales inşallah hamilesindir rabbim herşeyi gönlümüze göre versin
bebişin gelir belki:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ay ay ay okyanusunmuzun kızı oluyomuş canım çok sevindim ya hayırlı bir evlat olur inşallah darısı bşımıza artık:CüvCüv:
iyiyim çok şükür bu ay dogum kontrol hapı kullanıyorum kist oluşmasın diye ihtimal olmadıgı için biraz rahatım önümüzdeki aylarda hayırlısıyla olur inşallah dua etmeyi unutma emi okyanusum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

teşekküe ederim canım inşallah diyorum Allaha sığınıyorum napayım
Bu arada senide tebrik ederim canım kızın olacakmış Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

okyanusum hg kız naber bebişinde iyimi ördüklerinden bende isterim oğaa göre haaaaaŞeniz

bizde iyiyiz teyzesi bizde seni özledik senin bebiş işlerin nasıl faliyet varmı :jeyyar:
selracım sende hoşgeldin tatlımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…