Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

teşekküe ederim canım inşallah diyorum Allaha sığınıyorum napayım
Bu arada senide tebrik ederim canım kızın olacakmış Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

okyanusum hg kız naber bebişinde iyimi ördüklerinden bende isterim oğaa göre haaaaaŞeniz

canlarım hep dua ediyorum merak etmeyin tek tek sölüyorum elbet olacak siz moralinizi yüksek tutun kafaya takmayın yeter ŞenizŞeniz

çitosum kızımla evde süzüm süzüm oturuyos napalım kociş yandık artık şimdiden böle doğunca yüzümüze bakmassın diyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

örerim tabi cinsiyeti beli olsun hayırlısıyla
vildandan hbr yok mu kız taşınmıştır herhalde:uhm:

kızlar ben çıkıyorum kendinize ii bakın hepinizi öpüyomŞenizŞenizŞenizŞeniz
yarın görüşürüka.s.a.s.

bizde iyiyiz teyzesi bizde seni özledik senin bebiş işlerin nasıl faliyet varmı :jeyyar:
selracım sende hoşgeldin tatlımŞeniz

hb citos benim adetime 2 gün kaldı benim belim agrıyor ve birliktelik sırasında yanma oldu kesin adet olacagım bu ayda sınavdan caktım sanırım.
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cinsiyetini öğrenince isterim bak haaasırnaşık şey
vildoşumdan hala haber yok bende çok ösledim çatlak gacıyıkaydirigubbakcemile3

bizde iyiyiz teyzesi bizde seni özledik senin bebiş işlerin nasıl faliyet varmı :jeyyar:
selracım sende hoşgeldin tatlımŞeniz

faaliyet olması lazımdı aslında tam yumurtlama günlerim ama adet oldugumda dr gittim 24 mmlik bir yumurtam vardı dr kiste dönüşmesin diye dogum kontrol hapı verdi bu ay pas geçiyoruz yani önümüzdeki aya başlızcaz bakalım tedaviye hayırlısı olur inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:teselli:üzülme canım bidahaki ay uğraşırsınız bak 1 tanecik evlatın var hiç olmayanlar ne yapsın haline şükret rabbim kızına ömür versin inşaalah ikincide tez zamanda gelirkaydirigubbakcemile5

merhaba canım nasıllarsınız bebişle beraber bakalım
sağol tatlım bizde çok iyiyiz bebişimle

canım inşaalah seninde hamile olduğunu duyup halay çekeriz burda :CüvCüv:hihoyyythihoyyyt

hayırlısı be okyanuscum

cok gecmış olsun canım sakın dıkkat et bır daha yapma oyle seyler cok kolay olamıyo ınsan cocuk sahıbı hem galıba ılk 3 ay tehlıkelı dıkkat et herseye bende 2 senedır bekledıgım ıcın bebışımı bır olsa dıyorum kolumu oynatmam hep yatarım valla hıc bısey onemlı degıl [cok tebelım dımı ]yerimseniben

haklısın arkadasımda iste umut fakirin ekmegi oda gidince dımdızlak kalıyorsun.öyle bir kızım var ama yinede bir tane daha olsun isteniyor.senin dedigin gibi rabbim hic olmayıpta ugrasanlara sabır kuvvet sonucundada evlat verir insallah:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…