Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Kızlar biz bu kadar çocuk istiyoruz bazen sokaklarda görüyorum ufacık çocuklar, anne babalar ilgisiz ben inanıyorum Allah bize verecek ama sanırım hayırlısı bu ki biraz bekletiyor siz ne dersiniz?

Kızlar biz bu kadar çocuk istiyoruz bazen sokaklarda görüyorum ufacık çocuklar, anne babalar ilgisiz ben inanıyorum Allah bize verecek ama sanırım hayırlısı bu ki biraz bekletiyor siz ne dersiniz?

bencede canım haklısın kıymetini bilmezdik bizde belki ilgisiz davranırdık ama şimdi bekleyince ve çok isteyince daha kıymetli olur bebişlerimiz...

1,5 yıl daha çok yeni bence stres yapma olacağından eminim önemli bir sorun var mı?

bende sadece prolaktin yüksekti işte ondada tedavi gördüm ama eşimde varokosel var dediler sonrada başka dr lara gittik onlarda yok dediler o yüzden sadece kafamda soru işaretleri var eşimde emin olmak için tekrar başka dr a gitmiyor bende bişey yok işte diyip bende bişey diyemiyorum aslında varokosel var diyen dr a tekrar gitse onada yanaşmıyor artık kendi halimde bekliyorum incir kürü kullanmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı eğer kürden sonrada bişey olmassa o zaman bakıcaz çaresine artık

Ben 3 buçuk yıldır bekliyorum tedavi falan gördüm ama artık çok yıprandım ve tedaviyi bıraktım çok yorucu bir süreç şimdi inşallah kendiliğinden olacağına inanıyorum Allahım benim için hayırlısını versin diliyorum

amin inşallah allah herkes için hayırlısını versin önemli bi sorununuzmu vardı

Canım benim eşime de öyle dediler ama sonra başka bir doktor yok dedi zaten ben de bir kez hamile kaldım ama düştü sperm hareketliliğine bak sigarada etkili eşin içiyorsa bıraksın ve iyi bir üroloğa gitsin sen ikna etmeye çalış

desenize kısa olarak benim aranızda biz 2 aydan beri istiyoz haziranın 16 sında 2 yıllık evli olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…