Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

evet eşimde bende içiyoruz eşimde sperm sayısı iyiymiş ama hareketlilik azmış o yüzden olmuyormuş ikna ettim ben istediğim için dr a gitti ama artık gitmem bende bişey yok diyor aradan biraz zaman geçsinde yine ikna edip götürücem artık şimdilik zamana bıraktım

canlarım ben geldim ..nasılsınız
biz çok iyiyis bebişimle.. havaları güzel bulduk biraz iş yapalım dedik nohutumdan olacaktık.tövbe walla artık hiçbir şey ellemiyom .eşimde çok kızdı ben senden iş istemiyorum bütün gün yat bebişe iyi bak yeter diyo.aman allah korudu nohutumuzu .

canikolarım beni düşünen merak eden geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim şimdi daha iyiyim sağolun .dualarınız bebeğime yaradı.sizleri seviyorum .nohutum da bütün teyzelerini öpüyo Şeniz

beryalcim hg. geçmiş olsun neden kendine ve nohuta dikkat etmiyorsun nohuta iyi bak kendinede biz onları kolay kolay bulmuyoruz

ya bir şey sorcam kızlar bana bazıları diyorki hamile kalmadan yapmasan iyi olur alma diyorlar daha bizim çocuğa niyetimiz olmadan ben bebekle ilgili ufak tefek şeyleri aldım aklınıza ne geliyorsa ufak olarak alt açması ne bileyim hastane seti biberonları çıngırak falan aldım fiatını uygun bulduğum ne varsa şimdi bunları yapmam kötümü size bazen bende korkuyorum ya olmazsa onlara bakaraktan üzülürsem ne yaparım diyorum. size kötümü yapıyorum.

TARıH : 23.03.2009 SAAT : 16:10

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.belenay :
7.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
8.ıNTERHAT:
9.merve_85: ________________6 ŞUBAT
10.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
11.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
12.mervevatan:
13.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
14.missmiss : _____________

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.hlymms
11.lucian
12.nilüfer79
13.pinkrose
14. yeb2004
15.sumos23
16.benbilirim
17.dyd
18.kurnaz
19.sessizdeniz
20.alin
21.yadel
22.ezgicik
23.eylull
24.pingu................... aramıza hg canım
25.funda41 ...............aramıza hg canım
26.selra
27.huzeyfe
28.smhsmh
29.yosun2003
30.orays
31.butha...............aramıza hg canım
32.ozle_mm..........aramıza hg canım
33.ESCALES:......aramıza hoş geldin
34.bilgen35..........aramıza hg
35.tatl : ...............aramıza hg
36.SivriBiber: ........aramıza hg
37.NAZ87 : ..........aramıza hg
38.melike25:
39.burcinn:
40.hayrun:
41.meryem82.
42.zahidem:
43.triyandafil:
44.Eski_dünya:.........aramıza hg
45.umutlu16:.............aramıza hg
46.ekince:
47.gaye: .................hg aramıza
48.ceylanmelek: .....hg aramıza
49:srncr : ...............hg aramıza
50:daisy24: ............hg aramıza
51.34nesli: .............hg aramıza
52.vildan83: ............hg aramıza

KIZLAR LıSTEYı YENıLıYORUZ YENı LıSTE BU

Son düzenleme:
iyiyiz canım sen kendinden bahset bizde allaha şükür bir sorun yok nohutun nasıl iyimi şuan beryalcim sni dövecek olan burda çok biliyosun değilmi

aman beryalcim geçmiş olsun dikkat et kendine boşver işi gücü nasıl olsa olur bebiş herşeyden önemli klava:üzme onu aglar yoksasenağlama

aman deyim birdaha iş falan yapma nohutuna zarar gelmesin onu bırak eğer ona bir zarar gelirse sen daha çok sarsılırsın. bırak isterse evi pislik götürsün ev bebiinden değerlimi.

iyiyiz canım sen kendinden bahset bizde allaha şükür bir sorun yok nohutun nasıl iyimi şuan beryalcim sni dövecek olan burda çok biliyosun değilmi

ama dövmeyin beni bebişim var nohutuma nasıl kıyacaksınız teyzeleri acıyın bize.çok bişey yapmadım aslında ama olacağı varmış birde o gün çok ayakta kaldım herhalde o yüzden de oldu gün içinde yatmak gerek mutlaka.ama yapmama birdaha iş falan kalsın herşey. bebeğime birşey olursa ne yaparım akllah korusun .3 yıldır bekledik şimdi hiçbirşey yapmıyorum hep yatıyorum :1hug:

:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.Şenizyerimsenibenkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
tamam teyzoş annem çok korktu zaten bana iyi bakacak artık :1hug::asigim:Şeniz

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:1hug::1hug::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…