Canım benim eşime de öyle dediler ama sonra başka bir doktor yok dedi zaten ben de bir kez hamile kaldım ama düştü sperm hareketliliğine bak sigarada etkili eşin içiyorsa bıraksın ve iyi bir üroloğa gitsin sen ikna etmeye çalış
beryalcim hoş geldin
rufeyde sizde ne sorun var?
canlarım ben geldim ..nasılsınız
biz çok iyiyis bebişimle.. havaları güzel bulduk biraz iş yapalım dedik nohutumdan olacaktık.tövbe walla artık hiçbir şey ellemiyom .eşimde çok kızdı ben senden iş istemiyorum bütün gün yat bebişe iyi bak yeter diyo.aman allah korudu nohutumuzu .
canikolarım beni düşünen merak eden geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim şimdi daha iyiyim sağolun .dualarınız bebeğime yaradı.sizleri seviyorum .nohutum da bütün teyzelerini öpüyo Şeniz
beryalcim hg. geçmiş olsun neden kendine ve nohuta dikkat etmiyorsun nohuta iyi bak kendinede biz onları kolay kolay bulmuyoruz
canlarım ben geldim ..nasılsınız
biz çok iyiyis bebişimle.. havaları güzel bulduk biraz iş yapalım dedik nohutumdan olacaktık.tövbe walla artık hiçbir şey ellemiyom .eşimde çok kızdı ben senden iş istemiyorum bütün gün yat bebişe iyi bak yeter diyo.aman allah korudu nohutumuzu .
canikolarım beni düşünen merak eden geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim şimdi daha iyiyim sağolun .dualarınız bebeğime yaradı.sizleri seviyorum .nohutum da bütün teyzelerini öpüyo Şeniz
iyiyiz canım sen kendinden bahset bizde allaha şükür bir sorun yok nohutun nasıl iyimi şuan beryalcim sni dövecek olan burda çok biliyosun değilmi
tamam teyzoş annem çok korktu zaten bana iyi bakacak artık :1hug::asigim:Şeniz
aman beryalcim geçmiş olsun dikkat et kendine boşver işi gücü nasıl olsa olur bebiş herşeyden önemliklava:üzme onu aglar yoksasenağlama
teşekkür ederim canım nohutum öpüyo teyzesini :asigim:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?