Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

rufeyde soğan kürünü denesene belki yumurtlaman düzelir

olabilir aslında ama önümüzdeki ay dr klomen tadavisi uygulamayı düşünüyor olmazsa aşılama dedi ama hapla birlikte sogan sakıncalı olabilir biraz beklemeyi düşünüyorum inşallah başka bir şeye gerek kalmadan gelir meleğim...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ben de klomen tedavisinden hamile kalmıştım ama düştü işte tedaviden sonra kendine çok dikkat et

beryal hg cnm
sen sopayı coktan hakketmısın ama bebıse dua et kızım yat dınlen yaa zaten bınbır nazla gelıyolar

kızlar ben çıkıyorum yemek yapmam lazım sizlerle tanışmak güzeldi iyi vakit geçirdim tekrar görüşmek üzere.................................

off offff kızlar iyi kaynatmışınız maşaalah sırnaşık şey

beryal hg cnm
sen sopayı coktan hakketmısın ama bebıse dua et kızım yat dınlen yaa zaten bınbır nazla gelıyolar

tamam yaa vurmayın artık . bebişim aptal olacak. bebişimde bende iyiyiz bugün teyzoşu merak etme.bir hataydı bir daha olmaz .iyiyim diye fazla güvendim kendime sanırım ama sonuçta hamileyim .bir daha asla böyle birşey olmuycak söz veriyorum .nohutuma iyi bakıcam teyzesi :1hug:Şeniz

off offff kızlar iyi kaynatmışınız maşaalah sırnaşık şey
hoşgeldin anacım bu sayfada bir çok kişi var valla yazan bir kaç kişi heralde hafta başı olduğundan hadi beryale normaldir diyelim yaşadığı sorundan sonra insanda bir durgunluk olur

sen dur daha ben dövücektim seni :mymeka::mymeka:klava:sen bidaha nohutu üz bak bakalım sana neler yapıcamkötükedihüso

hoşgeldin anacım bu sayfada bir çok kişi var valla yazan bir kaç kişi heralde hafta başı olduğundan hadi beryale normaldir diyelim yaşadığı sorundan sonra insanda bir durgunluk olur

ben iyiyim allaha şükür bugün normal olarak yemeğimi de yedim .önceden yiyemiyordum bugün iyi yedim .dünkü korkudan sonra hiç bir şey yiyememiştim ama bugün iyiyim allaha şükür.:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…