sen dur daha ben dövücektim seni :mymeka::mymeka:klava:sen bidaha nohutu üz bak bakalım sana neler yapıcamkötükedihüso
olabilir güzelim dur daha yeni açılmaya başladılar bugün sabahtan beri ben burdayım varyasohbetinize doyum olmuyor kızlar herkes susutu kızmı doğdu nedir
sohbetinize doyum olmuyor kızlar herkes susutu kızmı doğdu nedir
Beryalcim geçmiş olsun kendine dikkat et yoksa bu topikteki herkes mahfedecek seni kafana vuran vurana sırnaşık şey
tamam söz veriyorum bir daha tövbe ettim hiçbir şey yapmıycam .dünkü korku yetti bana walla çok kötü oldum .ama nohutumu gördüm ya o ana içim boşaldı uyyy kuzum benim annesine sımsıkı tutunmuş yavrum benim .boyu da 3.7 cm olmuş teyzesi.büyüyo yaramaz.
birde sana bir şey sorucam sen kilo aldonmı çitosum ben hala aynı kilomdayım
gelen vuruyor giden vuruyor garibime dersini aldı kızlar biraz daha vurursak bebişe bir şey olur ana kıyamam ben ona
Oy teyzesi yesin onu nasılda tutunmuş anneciğineevet ya aptal olacam .ama ben dersimi aldım artık tövbe yapmam birşey .zaten çok bir şey yapmadım ama olacağı varmış allah korudu meleğimi de bir şey olmadı.:asigim:
oyyy yerim ben onun popuşunu kaydirigubbakcemile3dikkat edersin bundan sonra nohutuma annesi Şenizbende daha almadım kg cnm aynı durup durun:CüvCüv:
ben seni korururm anacım ama kendinede sen dikkat etsen bari koru beni ve nohutum toprağım .beni dövecekler yaaaaa senağlamasenağlama
tamam söz birdaha yapmıycam yasakkelimeyasakkelime
Oy teyzesi yesin onu nasılda tutunmuş anneciğineŞeniz
İşte Allah koruyunca hiçbirşey olmuyo hep diyorum böyle şeyler nasip kısmet meselesi Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsin canım :Saruboceq:
Buda ders olmuş zaten inşallah birdaha böyle bir şey yaşamazsın canım ama çok dikkat et lütfen emeklerini düşün yerimseniben
allahtan dileğim canım hayırlı haberler alırsınnapyonuz kızlar... eşim spermiogram yeniledi bugün.. snuç bekliyorum arıcakar heran arayabilriler.. yarın detaylı konuşmaya gidiyorum dua edin benim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?