Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sohbetinize doyum olmuyor kızlar herkes susutu kızmı doğdu nedir

Beryalcim geçmiş olsun kendine dikkat et yoksa bu topikteki herkes mahfedecek seni kafana vuran vurana sırnaşık şey

gelen vuruyor giden vuruyor garibime dersini aldı kızlar biraz daha vurursak bebişe bir şey olur ana kıyamam ben ona

sen dur daha ben dövücektim seni :mymeka::mymeka:klava:sen bidaha nohutu üz bak bakalım sana neler yapıcamkötükedihüso

tamam söz veriyorum bir daha tövbe ettim hiçbir şey yapmıycam .dünkü korku yetti bana walla çok kötü oldum .ama nohutumu gördüm ya o ana içim boşaldı uyyy kuzum benim annesine sımsıkı tutunmuş yavrum benim .boyu da 3.7 cm olmuş teyzesi.büyüyo yaramaz.
birde sana bir şey sorucam sen kilo aldonmı çitosum ben hala aynı kilomdayım

valla escales aynen çok vurmuşlar garibime :1hug:
Bidaha yapsın ozaman fururuz oklavayı şimdilik korkmuş canım zaten bu korku ona yeterde artar bilea.s.

Beryalcim geçmiş olsun kendine dikkat et yoksa bu topikteki herkes mahfedecek seni kafana vuran vurana sırnaşık şey

evet ya aptal olacam .ama ben dersimi aldım artık tövbe yapmam birşey .zaten çok bir şey yapmadım ama olacağı varmış allah korudu meleğimi de bir şey olmadı.:asigim:

oyyy yerim ben onun popuşunu kaydirigubbakcemile3dikkat edersin bundan sonra nohutuma annesi Şenizbende daha almadım kg cnm aynı durup durun:CüvCüv:

gelen vuruyor giden vuruyor garibime dersini aldı kızlar biraz daha vurursak bebişe bir şey olur ana kıyamam ben ona

sen bari koru beni ve nohutum toprağım .beni dövecekler yaaaaa senağlamasenağlama
tamam söz birdaha yapmıycam yasakkelimeyasakkelime

evet ya aptal olacam .ama ben dersimi aldım artık tövbe yapmam birşey .zaten çok bir şey yapmadım ama olacağı varmış allah korudu meleğimi de bir şey olmadı.:asigim:
Oy teyzesi yesin onu nasılda tutunmuş anneciğine Şeniz
İşte Allah koruyunca hiçbirşey olmuyo hep diyorum böyle şeyler nasip kısmet meselesi Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsin canım :Saruboceq:
Buda ders olmuş zaten inşallah birdaha böyle bir şey yaşamazsın canım ama çok dikkat et lütfen emeklerini düşün yerimseniben

oyyy yerim ben onun popuşunu kaydirigubbakcemile3dikkat edersin bundan sonra nohutuma annesi Şenizbende daha almadım kg cnm aynı durup durun:CüvCüv:

tamam edicem aslında o kadar da dikkat ediyorum ki.hep yattım bugüne kadar siz biliyosunuz sadace geçen gün perşembeydi sanırım halıları yıkamaya verince kaynanamla yapalımyavaş yavaş toz alalım yeleri silelim de halılar gelince temiz temiz sereriz demiştim ama azcık ayağa kalkmam bile yıktı beni.doktor da dedi senin bebiş nazlı yatıcan hep dedi.korktum kaldı herşey yapmıyorum eşim bulacak birini yaptıracak kaynanamlar gidince.ben hep yatıcam .en az 15 gün daha

sağol canım amin inşallah.allah sizlerede en kısa zamanda versin bebişlerinizi .çok güzel bir duygu dün kaybetme korkusu yaşadım ya daha da bir bağlandım .eşim sana bir şey olmasın yine olur bebiş dedikçe ben nohutumu istiyorum o olacak ve doğacak bırakmaz o annesini dedim ve bırakmadı kuzum beni.oyyy annesi kurban olur ona.3 yıldan sonra geldi kıymetlim o benim gelmişim 30 yaşına allahın bana hediyesi o .
alllahım herkese nasip etsin .

napyonuz kızlar... eşim spermiogram yeniledi bugün.. snuç bekliyorum arıcakar heran arayabilriler.. yarın detaylı konuşmaya gidiyorum dua edin benim için...

kızlar bana dua edin kaçıncı yazışım ya 3 günüm var diye kimseden tık yok allah allah ya bak kızarım size ha senağlama sonrada ağlarım ama

varmı güzel haberler.. kaç gündür uğrayamadım doğru düzgün...yavruşum iyileşti çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…