slm kızlar nasılsınız dün aşılamam oldu inşaalah bu ay hamile kalırım
valla ya işteyim hatta şuan fatura kesiyorum ama aklımda burda valla ama kimseen tıkyok iki günüm kaldı çitoscum daha bendede tıkyok ama habire tuvalete çıkıyorum oda benim sinirlerimi bozuyor üşüttüm galiba
kız sen nerlerdesin bakim sabahtan buyana hayalet avcısına döndürdünüz beniklava::mymeka:
orays saram özlemhkn escales ve çitos gördüm sizi ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yakalandınız:mymeka:
geldim geldiiiimm.ayy işlerim bitmiyor oy oyyyy kısma citosum yaa kafam acıdı baak oklavayı yedim gene .sen nasılsın bakiyim gel bideee Şeniz
bütün bayanlara selamlar ben bayadır giremiyordum eski listede benimde adım vardı ekleyen arkadaş benimde eklerse sevinirim
listemizin kurucusu birinci sıra aday beleneyda hamile kalmış bu arada çok sevindim kendisi için sağlıkla bebeğini kucağına alsın ne kadarlık peki
bütün hamişlerimiz sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar herkeslere iyi günler
bende yeni katıldım arkadaşlar aranıza her şeyşn hayırlısı diyorum ...:)
orays saram özlemhkn escales ve çitos gördüm sizi ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yakalandınız:mymeka:
selam kızlar yarın klomen kullanımım bitiyo:) çatlatma iğnesi olarak pregnyl kullanacağız. kızlar çatlatma iğnesi ne zaman vuruluyo???? hemen klomen bitiminde mi ??bilginiz varsa sevinirimmm
bana ne banane ben oynamıyorum hep sen yakalıyosun citos gösterdi dimi yerimi :dilcikar:
al bende gidiyom işte birazda sen bekle bakalım :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ama dur öpemde öle gidem arkamdan ağlarsın şimcik sen ŞenizŞenizŞeniz
duuuuuuurrrrrrr gitme nereye yaaa daha yeni geldim ben sağa sola bakarken işlerden zor yazdım .tmm bidaha yapmam .Şeniz
beryal sobe elimsende ebesin ebelülülülülülü
bana ne banane ben oynamıyorum hep sen yakalıyosun citos gösterdi dimi yerimi :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?