canım arkadaşım telfn etti o gelicekmiş oturmaya oyüzden çıkıyom yoksa aklım burda kalıyo canımbenim ŞenizŞeniz
evet hehe ama göstermedeydi de ben bulurdum seni sengözlerimebaksanab şakkıdışakkıdı
bakıyorum cnm araştırmalar yapıyom en çok ta doğum olaylarına kafayı taktım şuanbirde okyanusum bi yazı dizisi gönderdi onu okuyom arasıra a.s
hani sperm varya içine girince sizdede hemen çıkyomu yoksa uzun süre sonramı çıkıyo
Saracım ben en az 15 dak yatıp lavaboya gittiğim zaman akar, duş alıp yatarım sabah kalktığımdada bir miktar geldiğini hissediyorum
tamam citoscum güle güle artık yarı görüşürüz sen geldiğinde ben buralardan göçmüş olurum çünkü byeeee
heeeeeeee. napıyosun beryalim bodrum nasıl havalar güzelmi çok hoştur oraları şimdi resmini gördüm çok tatlı çıkmışsın :teselli:
canım bugün hava süperdi yine ama ben ve nohutum evdeyis teyzesi.yatak tatilimiz var 15 gün daha. sadece kapının önüne çıkıyos site içinde geziyos havuzun kenarında dolanıp güneş depoluyos kendimize.
resmimizi beğenmene çok sevindik inşalla nohutum da doğsun hayırlısıyla onunlada resim çekilip koyarız topiğe:1hug:
canım bebiş için eşinle ilişkide bulununca yumurtlama zamanlarında ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmayın .sabah duş alın ki spermler dışa akmasın
beryalcim nohutun nasıl iyimi saracım valla sana yemin ederim gün geçmek bilmedi aslında bir yönden hevesliyim bir yöndende şu zamanda diye düşünüyorum korkuyorum bide anneliğe hazırmıyım diyede korkuyorum
yook yook beryalcim sabah alıyorum ama gece ilişkiden sonrada çıkıyo sıvılaşar sanki varmıydı öle senin
yook yook beryalcim sabah alıyorum ama gece ilişkiden sonrada çıkıyo sıvılaşar sanki varmıydı öle senin
Sıvının bir miktar çıkması normal canım merak etme yatak koruyucular niçin sanıyorsun
beryalcim nohutun nasıl iyimi saracım valla sana yemin ederim gün geçmek bilmedi aslında bir yönden hevesliyim bir yöndende şu zamanda diye düşünüyorum korkuyorum bide anneliğe hazırmıyım diyede korkuyorum
yok yebcim benim derdim yatak değil yatak batsın napiyimde hani içerde durmuyomu acab adiye hani herkesin bölemi diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?