Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım arkadaşım telfn etti o gelicekmiş oturmaya oyüzden çıkıyom yoksa aklım burda kalıyo canımbenim ŞenizŞeniz

tamam citoscum güle güle artık yarı görüşürüz sen geldiğinde ben buralardan göçmüş olurum çünkü byeeee

evet hehe ama göstermedeydi de ben bulurdum seni sengözlerimebaksanab şakkıdışakkıdı

heeeeeeee. napıyosun beryalim bodrum nasıl havalar güzelmi çok hoştur oraları şimdi resmini gördüm çok tatlı çıkmışsın :teselli:

escales naptın cnm son sürat bekliyosun dimiiiiiiiiii biliyom ben adet gelmek bilmez.eskiden ne çabuk geldi diyodum şimdi gelmiyo

bakın bişey sorcam ama gülmek yok tamammııııı anlaştıkmııı:mymeka:

hani sperm varya içine girince sizdede hemen çıkyomu yoksa uzun süre sonramı çıkıyo

bakıyorum cnm araştırmalar yapıyom en çok ta doğum olaylarına kafayı taktım şuan birde okyanusum bi yazı dizisi gönderdi onu okuyom arasıra a.s

canım ben sezeryanla doğum yaptım tabii mecburiyetten. Ama çok memnun kaldım gene mecbur olmasamda sezeryan isterdim öyle günlerce falan yatmadım 2 gün oda sürekli yataktada yatmadım. Ama tabii en doğalı normal doğum ama sancı çekenleri görüncede iyiki sezeryan olmuş diyorum. Bazılarının ağrı eşiği yüksek oluyormuş çok fazla sancı çekmeden hissetmeden doğum yapabiliyorlarmış. İnşallah siz hamilelerinde öyle olur. Bi avazda doğurursunuz.

canım bugün hava süperdi yine ama ben ve nohutum evdeyis teyzesi.yatak tatilimiz var 15 gün daha. sadece kapının önüne çıkıyos site içinde geziyos havuzun kenarında dolanıp güneş depoluyos kendimize.
resmimizi beğenmene çok sevindik inşalla nohutum da doğsun hayırlısıyla onunlada resim çekilip koyarız topiğe:1hug:

canım bebiş için eşinle ilişkide bulununca yumurtlama zamanlarında ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmayın .sabah duş alın ki spermler dışa akmasın

beryalcim nohutun nasıl iyimi saracım valla sana yemin ederim gün geçmek bilmedi aslında bir yönden hevesliyim bir yöndende şu zamanda diye düşünüyorum korkuyorum bide anneliğe hazırmıyım diyede korkuyorum

inşallah beryalim bi büyüsün 4. 5. ayında rahat rahat gezersiniz düşük ihtimalide kalkar ortadan tam da yaza gelir oohhh .aman site içindede çok gezme dikkat et daha sonra nasıl olsa bol bol gezersiniz.:teselli:

canım bebiş için eşinle ilişkide bulununca yumurtlama zamanlarında ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmayın .sabah duş alın ki spermler dışa akmasın

yook yook beryalcim sabah alıyorum ama gece ilişkiden sonrada çıkıyo sıvılaşar sanki varmıydı öle senin

escalesim zeten 5-6 ayda bebiş olursa anca olucak bide 9 ay onu bekliycen zaten 1.5 yıl olur sen bile anlamzsın hazırlanmış olursun o vakte kadar.

yook yook beryalcim sabah alıyorum ama gece ilişkiden sonrada çıkıyo sıvılaşar sanki varmıydı öle senin

evet canım oluyo mutlaka .ama çok vajinal yıkama yapma sakın doktorlar önermiyo vajinal duşu.birde unutma adet olduğun günü 1 diye say ve 10 ve 22 inci günler arası bir dolu bir boş çalışın .10 uncu günü ilişkide bulunun 11 boş kalsın 12 dolu 13 boş 14 dolu böle devam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

Ah beryalcim bu pirpiriklilik ve titizlik beni öldürür ben yatamam sabaha kadar en az kalkıp elimi yüzümü yıkamam lazım bide benim oğlum var nasıl kalkmayım su ister çişim geldi der. Bide tabii sabah iş var nasıl yetiştircen zor kardeşim benim işim zzooor

iyiyis teyzesi az önce meyvemizi de yedik ohhh karnımız doydu ...canım sen kaç yaşındasın 25 üstündeysen çokta geç kalma bence ben 29 um bak anca bebişim geldi yani çokta geç kalmayın .yaaaa bebişimin kardeşleri gelsin artık.

yok yebcim benim derdim yatak değil yatak batsın napiyimde hani içerde durmuyomu acab adiye hani herkesin bölemi diye düşündüm

Yok canımın içi yani herkeste olur yatak koruyucularda bu iş içindir yani batmasın diye. Şöyle düşün sen elini sürahiye sok geri çıkar elinle birlikte su gelmezmi çok kötü bi benzetme oldu ama napıyım idare et artıkın :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…