günaydınlarrrrrrrrrrr citosum,hakcam,beryalim,escalesim,huzeyfecim,vildoşum. nasılsınız bakiyim yaklaşında bide öpeyim.Şeniz bu sayfa ben bırakırken 1417 idi ama şimdi 1487 bu ne hız yahu valla okuyamadım özet geçerseniz çooook mutlu olurum .
nevar neyok ben yokken bolca muhabbet ohhhhh
üzüldüm canım allahtan dileğim çok bekletmez gelir ufaklık ve nazlı bebeğimizvalla bacım nasıl gitsin aynı boş boş yaşayıp gidiyoz evimizin neşesini bekliyoz bizi bu monotonluktan çıkaracak bize sevinç yaşatıcak 6 yıldır 2 kerede hayal kırıklığına uğrattı bizi çok nazlı teyzeleri çooooookkkkkk
günaydın bıcırık nasılsın tatlış tatilin nasıl geçti heee özledinmi bizi :jeyyar:günaydınlarrrrrrrrrrr citosum,hakcam,beryalim,escalesim,huzeyfecim,vildoşum. nasılsınız bakiyim yaklaşında bide öpeyim.Şeniz bu sayfa ben bırakırken 1417 idi ama şimdi 1487 bu ne hız yahu valla okuyamadım özet geçerseniz çooook mutlu olurum .
nevar neyok ben yokken bolca muhabbet ohhhhh
günaydın teyzoş nasılsın gamyoncuiremsu:1hug:
günaydın bıcırık nasılsın tatlış tatilin nasıl geçti heee özledinmi bizi :jeyyar:
canım bende özledim kaydirigubbakcemile5.evet canım 9 nisanda gidicez kısmetse...hayırlısıyla cinsiyetinide öğreniriz. doktor 3 lü testte gerek yok dedi ama ben yaptırmak istiyorum gidince konuşucaz artık. hayırlı haberlerle gelelim inşallah hepimiz:Saruboceq:
hımmm ilginçmiş cnm buarada çok teşkür cnm seninde peçen iyi yakışmış gözlerin güzelliği çıkmış :roflol:sırnaşık şeyanlamı bildiğim kadarı ile 30 ayparklı gül demekmiş, hani şu bahçe gülleri varya onlara deniyormuş, bu arada gözlerinde çoh güselmiş :roflol:
ağlama kısss naz yapıyom şurda küsmedim gel öpem gayrı Şenizküsme kız ben seninle ve bebişinle ilgilenirim bak bende küscem ama varya hele bu aralar aşırı duygusallığım tuttu ağlarım ama :a015::a015:
tamam cnm biz burdayız merak etme sen komşunun başı sağolsun cnm kendine ve bebişine iyi bak öptmŞenizcitosum aman iyi olun:1hug:
telefonum çaldıda pc başında değildim. komşum aradı annesine gidecekmiş benide çağırdı gel birlikte gidelim dedi,komşumun anneannesi ölmüştü başsağlığına annesine gidememiştim onun içinde gitmek istiyorum.
birazdan çıkıcam citosum yemek yapayım döndüğümde hazır olsun.
escales canım hayırlısı olsun :Saruboceq:
saracım hg canımŞeniz nasılsın;?
huzeyfe canım ben 2 senedir bebek düşünüyorum. bu iki sene içinde 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. 3 kez aşılama sonuç negatif...dinlenme ayında bebişim süpriz yaptı Allahıma şükür. doktorumun bana dediği stresten uzak dur bebek işini unut...bende dinlenme ayında başka şeylerle uğraştım.inşallah s,izlerinde bebişi süpriz yapar.herşeyin hayırlısı canım.
sessizdeniz nerelerde kızlar haberi olan varmı kaderimiz baya benziyoda
bizdede bi değişiklik yok be gülüm aynı tas aynı hamam geçmiştede pek önemli bi haber yok bol bol geyik muhabeti işte mirmirmirmirgünaydın citosum iyi geçti .hemde çok ösledim Şeniz görümcemler falan vardı ailecenek oturduk valla birazcık yoruldum ama olsun.sen neler yaptın vildoşta gelmiş ohhh ohh .haberler varmı geçmişi okuyamadım :CüvCüv:
iyiyiz canım sağol sen neler yapıyosun anlat bakim :1hug:
günaydın hakcam nasıl bakiyim Şeniz bebişimiz nasıldur onuda öpücem Şeniz
:a015::a015::a015:ŞenizŞeniziyiyiz teyzesi bizde seni öpüyoruzŞeniz
ben şimdilik çıkmak zorundayım. görüşmek üzere. hepiniz sağlıcakla kalın:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?