Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın teyzoş nasılsın gamyoncuiremsu:1hug:

üzüldüm canım allahtan dileğim çok bekletmez gelir ufaklık ve nazlı bebeğimiz

günaydın bıcırık nasılsın tatlış tatilin nasıl geçti heee özledinmi bizi :jeyyar:

escales canım hayırlısı olsun :Saruboceq:

saracım hg canımŞeniz nasılsın;?

huzeyfe canım ben 2 senedir bebek düşünüyorum. bu iki sene içinde 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. 3 kez aşılama sonuç negatif...dinlenme ayında bebişim süpriz yaptı Allahıma şükür. doktorumun bana dediği stresten uzak dur bebek işini unut...bende dinlenme ayında başka şeylerle uğraştım.inşallah s,izlerinde bebişi süpriz yapar.herşeyin hayırlısı canım.

ben kaçar kendinise eyüüü davranın üstünüzü başınızı yırtmayın, sağa sola saldırmayın ortalığı dağıtmayın, hep hoşçakalın :roflol:

günaydın bıcırık nasılsın tatlış tatilin nasıl geçti heee özledinmi bizi :jeyyar:

günaydın citosum iyi geçti .hemde çok ösledim Şeniz görümcemler falan vardı ailecenek oturduk valla birazcık yoruldum ama olsun.sen neler yaptın vildoşta gelmiş ohhh ohh .haberler varmı geçmişi okuyamadım :CüvCüv:

inşallah canım hayırlı haberlerle gel.bende 3 lü test yaptırmak istiyorum yani şimdiden bunu düşünmem biraz erken ama bazı 2 li testte çıkmayan sonuç 3 lü testte çıkıyormuş bende içim rahat etsin diye 3 lü testide yaptıracağım .sonradan içim içimi yemektense keşke yaptırsaydım diyeceğime yaptıracam 2 li ve 3 lü testi de.zaten başka önemli test yok dimi bunların dışındakiler hep rutin kan ve idrar testleri sanırım .dimi hakca yoksa yanılıyomuyum???

anlamı bildiğim kadarı ile 30 ayparklı gül demekmiş, hani şu bahçe gülleri varya onlara deniyormuş, bu arada gözlerinde çoh güselmiş :roflol:
hımmm ilginçmiş cnm buarada çok teşkür cnm seninde peçen iyi yakışmış gözlerin güzelliği çıkmış :roflol:sırnaşık şey

küsme kız ben seninle ve bebişinle ilgilenirim bak bende küscem ama varya hele bu aralar aşırı duygusallığım tuttu ağlarım ama :a015::a015:
ağlama kısss naz yapıyom şurda küsmedim gel öpem gayrı Şeniz

tamam cnm biz burdayız merak etme sen komşunun başı sağolsun cnm kendine ve bebişine iyi bak öptmŞeniz

günaydın hakcam nasıl bakiyim Şeniz bebişimiz nasıl dur onuda öpücem Şeniz

sessizdeniz nerelerde kızlar haberi olan varmı kaderimiz baya benziyoda

günaydın kızlar...
beni sormuşsun huzeyfecim...burdayım
evet herşeyimiz hemen hemen benziyo dimi?
sen düşükten sonraki ilk adetini oldun mu?
bu arada yanlış hatırlamıyosam şubatta düşük yapmıştın dimi?

bizdede bi değişiklik yok be gülüm aynı tas aynı hamam geçmiştede pek önemli bi haber yok bol bol geyik muhabeti işte mirmirmirmir

iyiyiz canım sağol sen neler yapıyosun anlat bakim :1hug:

valla tatil yaptım gerçi yorucuydu ama olsun oturduk hep beraber görümcem falan vardı .
1 gün izin var oda mecburen davet şu bu derken geçi veriyo .yine geldim işe .zaman duruma göre geçiye duruma göre geçmiyo bebek istediğimizde adet günü gelmiyo ama izin çabuk geçiyo.:1hug:

sağol beryalim. sende bebişine iyi bakŞeniz:1hug: görüşürüz.

evet beryalim bunlar önemli. bende yaptırmayı düşünüyorum o yüzden güzel haberlerle gelelim inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…