günaydın kızlar...
beni sormuşsun huzeyfecim...burdayım
evet herşeyimiz hemen hemen benziyo dimi?
sen düşükten sonraki ilk adetini oldun mu?
bu arada yanlış hatırlamıyosam şubatta düşük yapmıştın dimi?
amin canımallahtan dileğim hayılrı haberlerle gelirsiniz kızlar
canım arkadaşım günaydın arka sayfaları okuyup lşsteyi yenilemekten sana bir günaydın diyemedim nasılsın kuşum .fındığımız nasıl .günaydınlar herkese nasılsınız bakalım bugün kaydirigubbakcemile5
bende bebişte iyiyis teyzesi evdeyis yatıp yuvarlanıyos sen nasılsın bebiş çalışmaları nasıl?
ne kadarlık beryalcım valla bebiş için çalışıyoruz yaramaz uğraştırmadan bi geli verse çok iyi olacakta hayırlısı artık
canım 11 haftalık yani 3 aylık olduk .büyüyos teyzesi.sende umudunu yitirme bak ben 3 buçuk yıldan sonra hamile kaldım .gamyoncuiremsu
sağol beryalim. sende bebişine iyi bakŞeniz:1hug: görüşürüz.
evet beryalim bunlar önemli. bende yaptırmayı düşünüyorum o yüzden güzel haberlerle gelelim inşallah...
valla tatil yaptım gerçi yorucuydu ama olsun oturduk hep beraber görümcem falan vardı .
1 gün izin var oda mecburen davet şu bu derken geçi veriyo .yine geldim işe .zaman duruma göre geçiye duruma göre geçmiyo bebek istediğimizde adet günü gelmiyo ama izin çabuk geçiyo.:1hug:
melike dr bizede bişey yok diyor bir aşılama denendi sonuç negatif bakalım daha ikincisi için start vermedik bekliyoruz
tşk hakça
anam varya gurup tamamlanmış hoşgeldin sessiz denizim çitos çıktımı toprağım arada yabiliyorum beni mazur görün ama yazıklarınızı okuyorum arkadaşlar inşallah dediğiniz gibi kılzr beni çok bekletmez bebeişim ama haberini aldığım anda size muhakkak yazcam olumlu yada olumsuz olarak ama inşallah fazla bekletmez bebişimiz bizi
anam varya gurup tamamlanmış hoşgeldin sessiz denizim çitos çıktımı toprağım arada yabiliyorum beni mazur görün ama yazıklarınızı okuyorum arkadaşlar inşallah dediğiniz gibi kılzr beni çok bekletmez bebeişim ama haberini aldığım anda size muhakkak yazcam olumlu yada olumsuz olarak ama inşallah fazla bekletmez bebişimiz bizi
öle düşünme şekerim yaaa
gelecek bebişin .
nohutuma kardeş yapacaksın gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
beryal ben geldim görmüyonmu kısss :mymeka:
inşallah beryalim .ben ne sorcam mukus salgı yaparsa yumurtam çatlıyo anlamınamı gelir yumurtası çatlamayanlarda da mukus salgısı varmıdır acaba
kıslarrr sizinde bilginiz varsa sölermisinizz
yok bebek çıkmadım buralardayım topikleri dolaşıyomanam varya gurup tamamlanmış hoşgeldin sessiz denizim çitos çıktımı toprağım arada yabiliyorum beni mazur görün ama yazıklarınızı okuyorum arkadaşlar inşallah dediğiniz gibi kılzr beni çok bekletmez bebeişim ama haberini aldığım anda size muhakkak yazcam olumlu yada olumsuz olarak ama inşallah fazla bekletmez bebişimiz bizi
yok bebek çıkmadım buralardayım topikleri dolaşıyom
haa şöyle yaa fındığım üzüldü tombik teyzem benle ilgilenmedi diye ağlıycaktı yavrucağım :ecrin_bebek::ecrin_bebek: bidaha üzme teyzesi fındığımı sana dötünü öptürmez yoksa sırnaşık şeysırnaşık şeygördüm ya furma bebeğim aptal olcak aptal nohut diycekler sonra ona delikafaduldendelikafadulden
nasılsın kuşum fındığımız nasıl.liste yeniliyordum ve geçmişe bakıyordum .özür dilerim çitosum hoşgeldin sefa getirdin hihoyyythihoyyythihoyyyt
canım tam bilgi sahibi değilim ama hamile kalınacağı zaman o ay genelde adet olmadığı için beyaz ren kli akıntı çok oluyormuş bende de oldu sadece onu söyleyebilirim
uyy uyy yesin teyzen senin popuşunu fındığımda seni öpüyo nohutum benim ŞenizŞenizyaaa çitos teyze ben nohut nasılsın fındık kardeşim nasıl .ösledim wallagamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
haa şöyle yaa fındığım üzüldü tombik teyzem benle ilgilenmedi diye ağlıycaktı yavrucağım :ecrin_bebek::ecrin_bebek: bidaha üzme teyzesi fındığımı sana dötünü öptürmez yoksa sırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?