bugün anacım bugün bende onu bekliyorum ama olucak gibiyim kasıklarım falan ağrıyor
kaydirigubbakcemile3kızz vildoşumda onu beğeniyo dudaklarıma hasta eccik sıkıldım ondan bundanda sıkılınca geri onu koyarım buda sexyy kız baksana bakışlarıma can yakıyo valla :jeyyar::jeyyar:
evet yaaa acıyın bana bodrum gibi yerde oturuyom 3 aydır kapı dışarı çıkamıyom .ama neyse bebişim sağlıklı olsunda 9 ay yatmaya da razıyım .iyiki siz varsınız bütün gün ne yapardım yoksa .canlarım benim sizleri çok seviyorum .:1hug::1hug::1hug:
inşallah anacım allah bütün dileklerinizi kabul etsin canıminşallah olmazsın toprağım .hamilesindir inşallahh
sessizdeniz senin düşüğün tedaviylemiydi kaç yıl üzerine kaçıncı hamişliğindi
kusura bakma canım geç oluyo ama hemen göremiyorum yazdıklarınızı ağrım felan hiç olmadı bide adet belirtilerim hiç olmamıştı önceden göğüs hassasiyeti karın ağrısı gibi adet belirtileri yaşardım ama bunda hiç olmadı kanamamda pıhtılar felanda geliyodu
kızlar ya okadar hızlısınız ki yazdıklarınızı anca okuyabiliyorum sara öğretcenmi bana yeni oyunları hadi biraz oynıyalım hafta sonuna az kaldı ve elemanları yolladım ben şuan çok rahatım valla
benim anca sabahları yoğun oluyor canım diğerlerinde patron falan gidince ben rahat rahat işimi yapabiliyorum saracım ben gıda işinde çalışıyorum sen ne işinde çalışıyorsun hadi beryalim garibim bodrumun içinde olduğu halde evde yatıyor
oh oh valla dediğin gibi bir tek bebişleremi oynıyacağız hadi bakalım bir sağ bir sol :teytey::teytey::teytey::teytey: dur birazda zıplıyalım anacım nasıl olsa daha belli olan bir şey yok yani kıtılama falan yo yani hihoyyythihoyyythihoyyyt oh birazda dans valla dökelim kurtlarmızı anacım oy oyoy :dance::dance::dance::dance::dance:oynayalım valla bebişi falan bırak kendimize oynayalım hep onlarmı vardı hayatımızda ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tutmayın beni :dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::icecream::icecream:hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:sm_cool:
bende bir nevi sekreterlik bilgi işlem gibi ama tek başına çalışıyorum oda da tekim o yüzden rahatım güzelim. bak devam ediyorum oynamaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:dance::dance:
buda güzel ama o resimi daha çok yakıştırdım.
olsun beryalcim dediğin gibi bebişin olsunda. halimize binlerce şükür beterin beteri var sağlıklıyızya buda yeter. en önemliside paylaşıyoruz dertleri sıkıntıyı mutu olduğumuz herşeyi.sizleride çok sevdim sanki hep tanıyormuşuz gibi birbirimizi değişik bir duygu :1hug:
inşallah anacım allah bütün dileklerinizi kabul etsin canım
oynayalım valla bebişi falan bırak kendimize oynayalım hep onlarmı vardı hayatımızda ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tutmayın beni :dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::icecream::icecream:hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:sm_cool:
bende bir nevi sekreterlik bilgi işlem gibi ama tek başına çalışıyorum oda da tekim o yüzden rahatım güzelim. bak devam ediyorum oynamaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:dance::dance:
geldim kıss geldim kız benim bebiş fıkır fıkır yerinde duramıyo o topik senin bu topik benim gezdiriyor yine halaymı var kim hamiş durun bende geliyom :teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::hooray::hooray:çitos kız ne diye saklanıyon nilüfer anacım yazack bir şeymi yok ne diye konuşmuyonuz yav bugün benim iştahım yerinde valla
aylacıgım peki senin tüplerine baktılarmı bana daha hiç tahlil yapmadılar bi eşime test yapıldı okadar oda maşşakllah süper çıktı
anam aylacım sen hamilemiydin benim hatlar karıştı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?