güle güle canım Şenizyaaaaaaaaaaa benim artık çıkmam lazım toparlayayım işlerimi hepinizi çoooook öpüyorum yarın görüşmek dileğiyle vildoş,citos,dlnur,nilüfer,escales,hlyms,melike,ve diğer kızlar hepinizi tek tek öptümmm byeeee
ŞenizŞenizŞeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle canım Şenizyaaaaaaaaaaa benim artık çıkmam lazım toparlayayım işlerimi hepinizi çoooook öpüyorum yarın görüşmek dileğiyle vildoş,citos,dlnur,nilüfer,escales,hlyms,melike,ve diğer kızlar hepinizi tek tek öptümmm byeeee
ŞenizŞenizŞeniz
YAA CANIM BENDE İNCİR KÜRÜ YAPMAK İSTİYORUM HATTA İNCİRLERİ BİLE ALDIM AMAM İBRAHİM SARAÇOĞLUNUN SİTESİNDE GÜNDE 16 TANE İNCİRİ KAYNATILMASI YAZIYO VE ÜÇ ÖĞÜN Bİ DE TAZE OLUCAKMIŞ BEN GÜNLÜK SABAH HAZIRLAYAMAM ÇALIŞTIGIM İÇİN DÜNDE SİTEDEN Bİ BAYAN YAZMIŞ 6 TANE İNCİRİ AKŞAMLARI YAPIP İÇECEKMİŞ SEN NASIL UYGULUYCAN CANIM HANGİSİ DOGRU OLUR SENCE:uhm::uhm::uhm:
Ghepınıze ıyı akŞamlar benn ewıme gıdıyorum canlarım bysssssssssssss
Valla kıs niloş evin süper eşyayıda güzel ev gösteriyo iste güle güle otur canım çaya gelirim belki geçerken sırnaşık şey![]()
buda benim salonum..vildanın anlattığı yoldan resim eklemeyi denedimde bilmem oldumu???
ben hızlıresim diye bi siteden ekliyorum....o daha kolay geldi bana isteyen olursa anlatırım..bakalım bu olmuşmu????
vilodooşş kız bak maslar aynı ))))
ayyy süper valla benim ev çok sönük kaldı yanında yawsüprizzzzz
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html
ImageShack® - Image Hosting
BERYAL Bİ BAKIVER BAKEM
![]()
buda benim salonum..vildanın anlattığı yoldan resim eklemeyi denedimde bilmem oldumu???
ben hızlıresim diye bi siteden ekliyorum....o daha kolay geldi bana isteyen olursa anlatırım..bakalım bu olmuşmu????
vilodooşş kız bak maslar aynı ))))
ayyy gel canım herzaman beklerim ..gelde tanışalım))))
sağol canımın içüü...benim evde arkataraftan iki odam boş hiç esya almadık...çocukodası olaraktan bekliyor...kızmı erkekmi bilelediğimizden yapmadık odayı...şimdi ikiside yok ama kısmett(((((((((
hayırlısı olsun canım .bebiş oluca gönlüne göre döşersin .benim evimde turuncu ağırlıklı çok seviyorum o rengi halım koltuklarım tablolar çoğu turuncu.inşallah beceririm yarın resim eklemeyi .banada gelin çaya.