Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

slm kizlar nsilsiniz?ben cok kötüyüm benim adet günüm 5gün gecti ve ne yazikki bugün adet gördüm cok kötüyüm yaa bir sorun olmadigi halde hamile kalamiyorum

üzülme :teselli:
bu durumun açıklaması büyük ihtimal psikolojik nedenler olabiliyor,kafana çok takmamaya çalış.
tabi biliyorsundur, gününü tutturmakta önemli!

aahh ahhhh zamane bebekleride,çocuklarıda, ceninleride, gençleride bi değişik nazlı anacım gel gelmez otur oturmaz yap yapmaz nolcak bilmiyorum doğmadan nazlanıyolar.:emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:yerimseniben

:roflol::roflol: ceninleri :roflol::roflol:

heeeeeeeeee gördüm gördüm altta işte korktu gidemiyoki heeee:))))) bak bidaha gitsin

hlyms :mymeka:,escalesi:mymeka:,orays:mymeka:,vildoşu,:mymeka:niloşu :mymeka:hepsini toplar hep beraber vurarız heee

bah bah bizi başka topiklerde kimlerle aldatıyomuş gııı...çekip kulağından getiririm siz heç merakta kalmayın anacımkaydirigubbakcemile

VİLDOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ NERDE KALDIN KIZZZ VALLA KIZIYOM HAAA :kızgın:

sorma talihsizlikler peşimi bırakmayoo...elektrikler gitti :çok üzgünüm:

kız altta kimse gözükmüyor herkez gittimi vildossssssssssss

burdayım bunalımcım :lepi:

ciddi misin? değilsin tabi,
neyse gerçekten beğendiysen albümümde devamı var al ordan arama!

çok ciddiydim o tarz resimlere bayılıyom :1rolleyes:

hg canım senin mazeret neydi bakıyım ağşama kadar girmemişsin topişe:jeyyar::jeyyar:
kocişişe EMG çektirmeye gittim bir nevi elektirikli sandalye gibi bişey verdirdim akımı geldim :jeyyar:
Valla şaka bir yanada sadece sinir sıkışması başlangıı varmış ilaçlı tedaviyle geçermiş birde koluna koruyucu aparat aldık kolunda onla dolanıyo garibim seçimde de görevli kırık kollu gibi gezer artık sırnaşık şey

geçmiş olsun cnm
elektriği bol buldunuz kullanın ben ağşama kadar mahrumiyet bölgesinde gibiydim
ne tv..ne pc çıttırdım kafayı sıyırdım

geçmiş olsun cnm
elektriği bol buldunuz kullanın ben ağşama kadar mahrumiyet bölgesinde gibiydim
ne tv..ne pc çıttırdım kafayı sıyırdım
hadi ya budefada senmi elektriksiz kaldın belli oluyo zaten sende girmemiştin ondan desene geçende ben çıldırmıştım hatta arkandan türkü çığırmıştım sanada yollamıştım :delphin:

Back
X