Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM BENİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEDİYEN İÇİN DÜŞÜNCELİ ARKADAŞIM ÇOK DUYGULANDIM senağlamasenağlamasenağlamasenağlamaBU GÖZYAŞIM MUTLULUKTAN ŞenizŞenizŞeniz
günaydınlar kızlarrrrr vildoşummmm sanada günaydın canım benim ŞenizŞeniz
cnm iyi olmaya çalışıyoruz işte sen nasılsın nohut nasıl üzüyomu anneyi:ecrin_bebek:
günaydın fındığımın annesi.nasılsınız bugün keyifler nasıl.miden düzeldimi canım
canım benim .nohutumun teyzoşu iyiyis sağol.ama ben biraz grip oldum galiba sabahtan beri hapşuruyorum ve burnum akıyo .
bu arada sen yoksun kuşum bir göründün bir kayboldun .evine tam yerleştinmi canım .istersen biz nohutumla gelelim teyzesi.kaydirigubbakcemile
bir demet gül yeter kankişim başka hediyeye gerek yok şimcik zati evi yeni taşıdın masraf olmasın şimcik naniknanikŞenizŞenizbu hediyem değil ülee iyi dileklerim
hediye ne alsam diye çok düşündüm
ütü var...bulaşık makinen var...arabanız var...masaj aletiniz var...koşu bandınız var...leptopunuz var ben ne alam:uhm:
çok teşekkür ederim beryalim biz fındığımla çok iyiyiz kuşum siz nasılsınız nohutla dün götürdünüzmü börekleri çörekleri afiyet bal şeker olsun nohutuma Şenizçitosum nice mutlu yıllara canım .yarında kutlarım ama bugünden başlayalım eğlenmeye .
fındığınla beraber nice mutlu yıllara hihoyyythihoyyyt
ahhh canım ne gerek vardı teşekkürler canım benim çok zevklisin fındığımla bana nazar değmesin artık bunu takınca ŞenizŞenizŞenizbi koşu gittim bunu aldım geldim güle güle kullan![]()
sakın bundanda vardı deme düşer bayılırım
varsada yok de ülee
günaydın, escacım cnm üzülme bak olmamışsında ne güzel hemen çıkmayabilir bide sen yenisin ya bilmiyo olabilirsin silik falandamı çıkmadı .sende ben gibi bak gözümün yuvaları yerinden çıkıyo bakarken ışık tutarak bakıyom .eğer çok az silikse görmemişte olabilirsinn :CüvCüv:slm beryal
test yaptım negatif çıktı yani hamiş falan değilmişim
günaydın vildoşum teşekkür ederiz çok güzel olmasamda birazcık tatlıyım işte napiyim(mütavazi olamıyorum):dilcikar:günaydın citosum...melike25...nilüfer 79..dilnurum...escales...huzeyfe...selra...hakca...sara...beryal...okyanus 84...sessizdeniz...daisy24...benbilirim...dyd...
hlymms....rufeyde....tatlıbebek..yldz....ve adını sayamadığım KK nın güzel bağyanları
sarada gelmiş hg sara ben şimdilik çıkıyorum kızlar
beni özleyin byy
günaydınlar sevgi kelebeklerim nasılsınız bakalım .herkese iyi günler mutlu hafta sonları dilerim .işte olanlara kolay gelsin .evde olanlar .çayları afiyet bal şeker olsun ohhh yarasın .:içelim:
günaydın saracım ben ve boncuk çok iyiyiz kız vildoş teyzesi süpriz yaptı bize çok mutluyuz sen neden üzgünsün bakiyim bıcırık Şenizgünaydınlarrrrrr citosum,beryalim siz nasılsınız bakiyim bugün boncuk ve nohut nasıl ,onların pembiş yanaklarından öpüyorumŞeniz
kocişişe EMG çektirmeye gittim bir nevi elektirikli sandalye gibi bişey verdirdim akımı geldim :jeyyar:
Valla şaka bir yanada sadece sinir sıkışması başlangıı varmış ilaçlı tedaviyle geçermiş birde koluna koruyucu aparat aldık kolunda onla dolanıyo garibim seçimde de görevli kırık kollu gibi gezer artık sırnaşık şey
kolay gelsin şekerimçok saolun arkadaşlar ne yorucu işmiş ev taşımak yahu...
kızlar dün test yaptım negatif çıktı beryal bana erken yapmışsın dedi ya moralim çok bozuk benimde vede daha bende tık yok
teşekkür ederim canım Şenizcanım çok geçmiş olsun
kolay gelsin şekerim
canım birkaç gün sonra tekrarla testi.:1hug:
sanada günaydın canım benim Şenizgünaydın citosum...melike25...nilüfer 79..dilnurum...escales...huzeyfe...selra...hakca...sara...beryal...okyanus 84...sessizdeniz...daisy24...benbilirim...dyd...
hlymms....rufeyde....tatlıbebek..yldz....ve adını sayamadığım KK nın güzel bağyanları
yadelim cnm hoşgeldin Şeniz