Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kocam çalışıyo evde olsaydı planım olcaktı burdada çok güzel hava var tam gezme havası valla elimde olsa tek çıkacam dısarıı ama olmuyo :(
:çok üzgünüm:
slm canım hoşgeldin sıkma canını şekerim nasıl olsa havalar düzelmeye başladı yaza az kaldı nasıl olsa

slm kızlar nasılsınız bakalım ya bu ara biraz yoğunum giremiyorum topiğe ama aklımda sizde varmı yeni hamiş haberi kızlar

slm canım hoşgeldin sıkma canını şekerim nasıl olsa havalar düzelmeye başladı yaza az kaldı nasıl olsa

iyide canım yaz geliyoda ben eşim olmadan çıkamıyom dısarı tek göndermiyo dısarı sadece yanımda biri olcak bende onunla anca çıkarım oda haftada bi kere pazar gunu olurr

yokk ezgicik nerdesin sen bakiyim :mymeka:ne yaptın gittinmi bi dktora bebiş durumları nasıl şuan

iyide canım yaz geliyoda ben eşim olmadan çıkamıyom dısarı tek göndermiyo dısarı sadece yanımda biri olcak bende onunla anca çıkarım oda haftada bi kere pazar gunu olurr
ana kıyamam ben sana neden öyle ki yok anacım bende o sorun yok şükür dediğin gibi bende gidiyorum ama ne bileyim bana hiç karışmadı şuana kadar

citoscum doğum günün kutlu olsun tatlım nice nice mutlu yıllara inşaalah kocanla ve evlatınla mutlu olrsun inşaalaha.s.a.s.Şeniz

aaaaaaaaaaa neden mavi gözlüm neden çıkarmıyo yiyceklermi seni döverim bak senin beyi :mymeka:çatlıycanmı evde

yokk ezgicik nerdesin sen bakiyim :mymeka:ne yaptın gittinmi bi dktora bebiş durumları nasıl şuan

yok tatlım gidemedim doktora falan çok yogunum bu aralar sorma işleri bitirim gidecem inş sen nasılsın nerler yapıosun bakalım çalışmalar devam ediomu bu ayhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kılzar yarında seçim var dün burası ana baba günüydü onu bıraktım bugünde var şu seçim bitsede herşey normale girse

aaaaaaaaaaa neden mavi gözlüm neden çıkarmıyo yiyceklermi seni döverim bak senin beyi :mymeka:çatlıycanmı evde

demekki çatlıcam bende stresi burdan atıyom daha yeni evli sayılırız zamanla alısır kıskanıyo ama ne yapalımm şu gözlerim olmasa daha rahat ederim insanlar mal mal bakıyo ayol yanımda beyim var buda görüyo tabii o yüzden tek razı olmuyo annem yada ablamla çıkıyom bide beyimle

kıskanıyo bide birşey olur die korkuyo dısardaki insanlara güvenilmiyo canım

desene işin zor anacım kolay değil kıskançlığı bende bilirim ben çekemiyorum beni çok sıksaydı heralde buzamana gelemezdik allaha şükür eşim okonuda çok anlayışlı bende kıskancım ama ne bileyim kolay kolay bir şeyine karışmam o zaten kendini biliyor heralde oda benim için bu şekildedüşündüğünden hiç bir şey demedi şuana kadar allah kolaylık versin canım sana

sara benim bugün içim kıpır kıpır şarkı söylemek bağırmak geliyor içimden

ayy evet benim kocamda sağolsun sonsuz güvenir :nazar::nazar::nazar::nazar:diğer yarım benim oo

escacım ozaman şarkı söylemek lazım avaz avaaaaaaaaaaaazzzzz hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance:
bende öle içim coştu şimdi baaakkkk:sm_cool:

desene işin zor anacım kolay değil kıskançlığı bende bilirim ben çekemiyorum beni çok sıksaydı heralde buzamana gelemezdik allaha şükür eşim okonuda çok anlayışlı bende kıskancım ama ne bileyim kolay kolay bir şeyine karışmam o zaten kendini biliyor heralde oda benim için bu şekildedüşündüğünden hiç bir şey demedi şuana kadar allah kolaylık versin canım sana

amin canım ama inanıyorumki zamanla bu huyundan vazgececek

Back
X