Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kizlar kisti olanlar icin sogan suyu kurunu oneriyolar iltihap icin falanda sanirim jinekoloji bolumundemi nerede tam cikaramadim vardi formulu deneyin bakin faydasi oluyomus bide kadinlar icin incir kuru var cabuk hamis kaliniyomus deneyim canlarim

hadi ya hiç duymamıştım,
geçenlerde seda sayan'daydı galiba ender saraç'ta birşeyler anlatıyordu gebelik için.

biliyorsundur ama hani şu takvim hesabı var ya onu dene denemediysen,hem çok takma böyle kafana streste etkiliyor biliyorsun.
inş. bir an önce alırız hayırlı haberini :Saruboceq:

biliyorsundur ama hani şu takvim hesabı var ya onu dene denemediysen,hem çok takma böyle kafana streste etkiliyor biliyorsun.
inş. bir an önce alırız hayırlı haberini :Saruboceq:

takvim hesabı hiç duymadım denemedimde canım inş kısa zamanda olur tedaviye gerek duymam allahım herkese versin bi evlat canım ben artık kafadan attım yani uğrasmıyom burda okuyom benden daha kötü haldeler yani stresli morali bozuk olanlar var inş herkes uzak durur stres ve üzüntüden :Saruboceq:

spaks sende hoşgeldin canım kendinden bahsdermisin yenimisin ne zmandır evlisin kaç yasındasın tedavi falan görüyormusun

sagol canim yeniyim 1.5 yildir evliyim hic korunmadim doktra gittim hersey normal stresten olmuyo dedi bakalim gecen ay en son gittim doktora insallah artik olur ovulasyon testi alip deneyecegim 31 yasindayim

saracımm h.g. canımm nasılsınn

tünaydın mavigözlüm iyiyim sen nasılsın ,baktım sabahtan kimsecik yok dedim aldılar kocalarını gezilyolar galiba,ehhhhh bende iş yerinde pinekliyorum .siz baktım yine az buçuk kaynatmışsınız ,beryalim de benden önce girmiş çıkmış citos parti veriyo(doğumgünü)escales izinli ohhhh dinlensin onlar yarın güne sağlam başlarlar.:sm_cool:

sizler nasılsınız aki no.yenisin galiba cnm hg.spaks sende öyle galiba sende h.g. yldz seni hatırlıyorum neler yapıyosunuz evdemisin yoksa çalışıyomusunuz

tünaydın mavigözlüm iyiyim sen nasılsın ,baktım sabahtan kimsecik yok dedim aldılar kocalarını gezilyolar galiba,ehhhhh bende iş yerinde pinekliyorum .siz baktım yine az buçuk kaynatmışsınız ,beryalim de benden önce girmiş çıkmış citos parti veriyo(doğumgünü)escales izinli ohhhh dinlensin onlar yarın güne sağlam başlarlar.:sm_cool:

üzülme canım elbet bi gün sende kocişinle gezersinn bak kocası evde olupta gezemeyende var onlar napsınn :)

mavi_gözlü
bana kalırsa dene onu,takvim hesabı çok önemli! yumurtlama gününde beraber olmak lazım.
tam bilmiyorum ama araştırırız,hem burda bilen arkadaşlar var
bak unutma onu öğren

sagol canim yeniyim 1.5 yildir evliyim hic korunmadim doktra gittim hersey normal stresten olmuyo dedi bakalim gecen ay en son gittim doktora insallah artik olur ovulasyon testi alip deneyecegim 31 yasindayim

inş bir dahaki alırız haberi canım allahtan ümit kesilmez olacagı varsa olur hiç üzülme düşünme bile oldumu

aki bebii cnm sende bebek için bekle derim ,ama bütün testlerinizi yapın öyle bekleyin testler temiz çıkarsa içiniz rahatça beklersiniz .nasıl olsa durumunuzda çok kötü değildir.artık herşeyin çareside var .

mavi_gözlü
bana kalırsa dene onu,takvim hesabı çok önemli! yumurtlama gününde beraber olmak lazım.
tam bilmiyorum ama araştırırız,hem burda bilen arkadaşlar var
bak unutma onu öğren

tamam canım deneyecegım ben adetm bitince yani başladıgı gunden 10gun ve 22 gune kadar biliyorum yurtlama dönemini onuda öğrenecegım

sizler nasılsınız aki no.yenisin galiba cnm hg.spaks sende öyle galiba sende h.g. yldz seni hatırlıyorum neler yapıyosunuz evdemisin yoksa çalışıyomusunuz

evdeyim ben ne olsun!
eşim işte,bende birazdan kahvaltı yapıp ders çalışmaya başlayacağım.
iş bulamadım,bir bulsam...

Son düzenleme:
Back
X