Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yoo hayır gayet iyiyiz hatta fazla iyiyizde daha okuyodum ben falan onun için bide kocam 2-3 yıl hiç istemiyodu annemlerde daha küçüksün diyodu onun için kimse pek sevinmedi senağlama

bak cnm sen onlara deki ya hiç bebeğimizin olmayacağını bilseydiniz ozaman ne olurdu bi söyle napacaklardı ozaman torun göremeyeceklerdi

bak cnm sen onlara deki ya hiç bebeğimizin olmayacağını bilseydiniz ozaman ne olurdu bi söyle napacaklardı ozaman torun göremeyeceklerdi

ben biraz mutluyum sanırım ya tuhaf bişey bu içinde bişey olması ama bi yandan ailemi düşünüyorum evlendiğimiz zaman annem bana hep ona benzerse torun diye kucağıma nasıl alırım ben onu çekik çekik ıyy yapardı ama şakaymıydı yoksa ciddimiydi diye onu düşünüyorum şimdi çok kafama takıldı

yafrum ben varken haydarı nitcen sen sor ben cevaplıyım seni okonularda uzmanım evvel allah:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

bilemiyom dohtur hanım...yatak çok rahat...yatağa girince arkamı dönüp yatma ihtiyacı hissediyom...horul horul uyuyom....tepemde davul çalsa uyanmıyom...ayrıcana şey ..şey varya şey ders işte ondan istemiyom:çok üzgünüm:

öylemi dersiniz evet şoktayım ben doğru konuşamıyorum bile

öyle canım öyle tecrübeyle sabittir

vallaa öle çok sevindim onun için ,ama kendimizede sterss yapıyoz benim neden olmadı diye offffffffffffof:CüvCüv:

saracım soruyom soruyom kimse cvp vermiyo ben şimdi ağlıyom zatiii
içimde sıkıntı var
sivilcelerin cıkması adet belirtismi cvp verin yaa

ben biraz mutluyum sanırım ya tuhaf bişey bu içinde bişey olması ama bi yandan ailemi düşünüyorum evlendiğimiz zaman annem bana hep ona benzerse torun diye kucağıma nasıl alırım ben onu çekik çekik ıyy yapardı ama şakaymıydı yoksa ciddimiydi diye onu düşünüyorum şimdi çok kafama takıldı

annen eşini sevmiyomu

bide benziycek tabi canım babası alla allaaa....

neyse ben çıkıyom moralim bozukk çıkmam lazım size iyi sohbetler akino bebinin sorunu daha önemli ben sonra girerim gene

yafrum seni ailen istemedenmi verdide anacın böyle konuşuyor Çok üzgünüm çoookayrıcada burada bebek hasretiyle yanan onca insan var sen sizinkilere bu yazıları okutta biraz utansınlar yaptıklarına istememek nedemekmiş çok sinir oldum:kızgın::kızgın:

içimde sıkıntı var

gel yavrım ..gel bebeğim..gel hayatım neden ağlıyon sen bakıyım
gel vildanın şefkatli kollarına...gazoz severmisin yavrım?:jeyyar::jeyyar:

sivilce adet belirtisidir evet ama olmayabilirde hiç belli olmuyo
sen şimdi stres yaptın onun içinde elin yüzün dışına atmış olabilir

yafrum seni ailen istemedenmi verdide anacın böyle konuşuyor Çok üzgünüm çoookayrıcada burada bebek hasretiyle yanan onca insan var sen sizinkilere bu yazıları okutta biraz utansınlar yaptıklarına istememek nedemekmiş çok sinir oldum:kızgın::kızgın:

yoo verirken gayet iyi görünüyolardı şikayetçi değillerdi yabancı diye şimdi böyle oldu senağlama

içimde sıkıntı var

mavi gözlüm sivilce sadece adette değil gebe kalırsanda çıkıyomuş.hatta gebelikte fazlalaşan bile varmış.ama en büyük nedeni benden biliyorum sterss 1 hafta önce streess yaptım acayip alnım falan doldu stress çok etkiliyo ama sivilce çıktı diye gebe olunmuycak diye bişey yok artabilirde gebelikte

Back
X