Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hee canım sen öyle san sabahın köründe kalktım TEKçiler benden erken davranmışlar kesmişler elektiriciğimi giremedim bi türlü saçımı başımı yoldum-tatlicadiarzu-

kızmamıştır sana kıyamaz vildan. gelir o zaman birazdan..

sen doğru analiz etmişsin şekerim ama citos daha anlayamadı beni tanıyamadı

ben onu ikna ederim inşaalah bazen patavatsızlığım tutuyor işte Çok üzgünüm çoook

kıs sen espiri yaptın bende espirine karşılık virdim:1closedeyes: bak bidaha ciddi olurum haa:mymeka: böyle yaparsan:dilcikar:

bu şarkıda benden sana

Seninle başım dertte
Ne yapsam bilmiyorum,
Canımdan bir parçasın ,
Söküp atamıyorum.

Bilmiyorum seninle
Sonumuz ne olacak,
Belki bu aşk ölümsüz,
Belki yarım kalacak.

Her Gün değişiyorsun,
Avutuyorsun beni,
Bir bilmece gibisin,
Çözemedim ben seni.

Bazı gün darılırsın,
Bazı gün barışırsın,
Bazı Günde kaybolur
Hasrete karışırsın.....!!!:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

off sonunda şükür girebildim buneyaaa iki gündür komplomu kurdular bana kötükedihüsoama başaramadılar ben yine geldim

vildangel aşağıda görüyorum seni yoksa yine hallüsinasyon mu görüyorumdelikafadulden

citosum sen ne yapıyorsun?

herkese mrb ben geldimmm ya sabahtan beri bi giremedim behh ne olmuş böyle ben bi tek bende öyle sanmıştım ama herkeste öyleymiş demekki escales canım hayırlısı olsun yapacak bir şey yok mavi gözlü halana geçmiş olsun evet çok zor bi durum gerçekten citoss hakca hlymms sessiz deniz vildangel ve herkeseeeeeeeeeeeeeeee mrb nasılsınız bakalım

hg sumos canım biz iyiyiz sen nasılsın. bende aynen sadece bizde var problem sanıyordum ama kimse girememiş.

OYYY GURBAN OLURUM SAĞAA BEN ŞARKIDA MÜTHİŞ VALLA TAM İKİMİZE GÖRE :roflol::roflol::roflol::roflol:

hakcacım cnm senın hamılelık belırtılerın nelerdı ve testı ne zaman yaptın

citosum ...hakcam... sumosum.... hlymms cim..sessizdenizim hoşbulduk
veri tabanı hatası yazıyodu az önce giremedim sizdedemi aynısı oldu :uhm:

hg canıma.s.

OYYY GURBAN OLURUM SAĞAA BEN ŞARKIDA MÜTHİŞ VALLA TAM İKİMİZE GÖRE :roflol::roflol::roflol::roflol:

sayende güfte ve beste yapıyorum şarkılarım yok satıyo kapanın elinde kalıyo
bu şarkımıda selami şahine sattım güzel seslendirmiş demisırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…