vildoşun daha poposunda pireler uçuşuyodur bu saatte gelmez sırnaşık şeysırnaşık şey
dün arkadaşa ÖKÜZLÜK ettim biraz kızdı bana :çok üzgünüm:
kızmadım didi ama ben anlarım kızdı bana
kızmamıştır sana kıyamaz vildan. gelir o zaman birazdan..
ben onu ikna ederim inşaalah bazen patavatsızlığım tutuyor işte Çok üzgünüm çoook
hg hlymms nasılsın?
hb cnm ıyım sen nasılsın bebeıs nasıl
OYYY GURBAN OLURUM SAĞAA BEN ŞARKIDA MÜTHİŞ VALLA TAM İKİMİZE GÖRE :roflol::roflol::roflol::roflol:hee canım sen öyle san sabahın köründe kalktım TEKçiler benden erken davranmışlar kesmişler elektiriciğimi giremedim bi türlü saçımı başımı yoldum-tatlicadiarzu-
sen doğru analiz etmişsin şekerim ama citos daha anlayamadı beni tanıyamadı
kıs sen espiri yaptın bende espirine karşılık virdim:1closedeyes: bak bidaha ciddi olurum haa:mymeka: böyle yaparsan:dilcikar:
bu şarkıda benden sana
Seninle başım dertte
Ne yapsam bilmiyorum,
Canımdan bir parçasın ,
Söküp atamıyorum.
Bilmiyorum seninle
Sonumuz ne olacak,
Belki bu aşk ölümsüz,
Belki yarım kalacak.
Her Gün değişiyorsun,
Avutuyorsun beni,
Bir bilmece gibisin,
Çözemedim ben seni.
Bazı gün darılırsın,
Bazı gün barışırsın,
Bazı Günde kaybolur
Hasrete karışırsın.....!!!:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
aynen hakcacım bıran hıc gıremıcem sandım
herkese mrb ben geldimmm ya sabahtan beri bi giremedim behh ne olmuş böyle ben bi tek bende öyle sanmıştım ama herkeste öyleymiş demekki escales canım hayırlısı olsun yapacak bir şey yok mavi gözlü halana geçmiş olsun evet çok zor bi durum gerçekten citoss hakca hlymms sessiz deniz vildangel ve herkeseeeeeeeeeeeeeeee mrb nasılsınız bakalım
OYYY GURBAN OLURUM SAĞAA BEN ŞARKIDA MÜTHİŞ VALLA TAM İKİMİZE GÖRE :roflol::roflol::roflol::roflol:
OYYY GURBAN OLURUM SAĞAA BEN ŞARKIDA MÜTHİŞ VALLA TAM İKİMİZE GÖRE :roflol::roflol::roflol::roflol:
CANIMMM GELDİM İŞTE BURDAYIM BEN BU İŞTE USTAYIM:lepi:vildangel aşağıda görüyorum seni yoksa yine hallüsinasyon mu görüyorumdelikafadulden
citosum sen ne yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?