Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bu arada hoş geldin mavi gözlü nbr nasıl gidiyor şekercim

iyi gidiyo şincik canım ama uykuda uyku istiyom ben hep uyumak istiyom yaa ben böle deildim akşam bile erken geliyo uykum ikiye kadar otururdum sabah kalkardım işte ama bu hafta uyuyasım geliyo hep bahar havası ondanmı nedir bilmem gittii :1hug:

0,69 çıktı kızlar yani negatif
CANIM TOPRAĞIM ÜZÜLMA SAKIN .ALLAHTAN HAYIRLISINI DİLE.İNŞALLAH GELECEK AYLARDA HAMİLE OLURSUN .:teselli:

üzülme escales inşallah bi dahaki ay tutar canım... ya düşünüyorum da önceleri okul okul diodum sonra iş iş dedim sonra eş eş dedim şimdi de bebiş bebiş diyorum ... bitmiyo mu ne bu dicekler yahu?

EVET YA BİTMİYO WALLA..

üzülme escales inşallah bi dahaki ay tutar canım... ya düşünüyorum da önceleri okul okul diodum sonra iş iş dedim sonra eş eş dedim şimdi de bebiş bebiş diyorum ... bitmiyo mu ne bu dicekler yahu?

biz insan oğluyuz güzelim hiç bir zaman bize yetmez hep bir şeyler isteriz sonra çocuk olur onların sıkıntısı başlar bir büyüse bir okusa bir evlense sonrada bir torun deriz hayat bu anlıyaağın biz hep bir şeyler istiyoruz

nekadarlık evlisin canım?
benim çok şükür bi problemim yok sadece şubatta 5 haftalık ilk bebeğimi kaybettim yani bi düşük yaptım
şimdi herşeye kaldığım yerden devam ediyorum
bu arada 8 aylık evliyim
edacım ankaranın neresindendin?bi mahsuru yoksa tabi

yok gülüm takmıyorum bu arada teyzene çok geçmiş olsun hayırlısıyla bir çırpıtıda çıkar inşallah ameliyattan

birazda ona canım sıkılıyo halamı cok severim tek halam var zaten çok sıkı fıkıyıktır ama ona çok üzüldüm bide göğsü komple alcaklarya tek gögüslü olcak üzücü durum valla allah düşmanıma vermesin

belkide dedikleri gibi bebiş vardır şekercim :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ya kızlar kk bi problem oldu galiba dimi?
1 saattir uğraşıyorum yeni girebildim

escales canım hayırlısı olsun üzülme sakın.herşeyin hayırlısı. birdahaki aya inşallah güzel haberlerini alırız arkadaşım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…