citosum ...hakcam... sumosum.... hlymms cim..sessizdenizim hoşbulduk
veri tabanı hatası yazıyodu az önce giremedim sizdedemi aynısı oldu :uhm:
citosum ...hakcam... sumosum.... hlymms cim..sessizdenizim hoşbulduk
veri tabanı hatası yazıyodu az önce giremedim sizdedemi aynısı oldu :uhm:
tatlım kıymatlım aynı kişiye vermen için 20 kişiye daha vericen anca sıra geliyooo süprizzzzzhb canım. evet aynısı yazıyordu.
ben yine sana rep veremiyorum anlamadım niye,başkalarınada vermeniz lazım diyor ben veriyorum amaaaadelikafadulden
hakcacım cnm senın hamılelık belırtılerın nelerdı ve testı ne zaman yaptın
evet canım ya aynısı bizdede oldu
ama şükür atlattık.geçmiş olsun hepimize:lepi::enbuyukkk:
vildoşum sana rep vercem ama bu kullanıcıya puan vermeniz için diğer üyelerin msjlarınıda değerlendirmenz gerekiyo diye bi uyarı çıkıyo....niye kine???ayyy sabah sabah üşenmemişler beryalle citos bağa rep vermişler
saolun kıslar:)))) rep veren eleriniz dert görmesin:lepi:
vildoşum sana rep vercem ama bu kullanıcıya puan vermeniz için diğer üyelerin msjlarınıda değerlendirmenz gerekiyo diye bi uyarı çıkıyo....niye kine???
hakcacım ben sana verdim aha şimcik
20 kişiye verecenki sıra yine ancak bana gelebilsin
irca ederim kankişim sana repler feda olsun :jeyyar:ayyy sabah sabah üşenmemişler beryalle citos bağa rep vermişler
saolun kıslar:)))) rep veren eleriniz dert görmesin:lepi:
irca ederim kankişim sana repler feda olsun :jeyyar:
sonra sende bağaa verirsin ödeşiriz geri dönüşümlü verdim üstüne yatma bakem:mymeka:
ben sana verdim sen hiç bana virmemişin küstüm işte sağaaa:dilcikar:vildoşum sana rep vercem ama bu kullanıcıya puan vermeniz için diğer üyelerin msjlarınıda değerlendirmenz gerekiyo diye bi uyarı çıkıyo....niye kine???
ben sana verdim sen hiç bana virmemişin küstüm işte sağaaa:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?