Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

citosum ...hakcam... sumosum.... hlymms cim..sessizdenizim hoşbulduk
veri tabanı hatası yazıyodu az önce giremedim sizdedemi aynısı oldu :uhm:

hb canım. evet aynısı yazıyordu.

ben yine sana rep veremiyorum anlamadım niye,başkalarınada vermeniz lazım diyor ben veriyorum amaaaadelikafadulden

ayyy sabah sabah üşenmemişler beryalle citos bağa rep vermişler
saolun kıslar:)))) rep veren eleriniz dert görmesin:lepi:

citosum ...hakcam... sumosum.... hlymms cim..sessizdenizim hoşbulduk
veri tabanı hatası yazıyodu az önce giremedim sizdedemi aynısı oldu :uhm:

evet canım ya aynısı bizdede oldu
ama şükür atlattık.geçmiş olsun hepimize:lepi::enbuyukkk:

hakcacım ben sana verdim aha şimcik
20 kişiye verecenki sıra yine ancak bana gelebilsin

hb canım. evet aynısı yazıyordu.

ben yine sana rep veremiyorum anlamadım niye,başkalarınada vermeniz lazım diyor ben veriyorum amaaaadelikafadulden
tatlım kıymatlım aynı kişiye vermen için 20 kişiye daha vericen anca sıra geliyooo süprizzzzz

hakcacım cnm senın hamılelık belırtılerın nelerdı ve testı ne zaman yaptın

canım benim belim,kasıklarım ağrıyordu. benim adetim 1 gün geçmişti ben evde test yaptım 2.çizgi biraz silik çıkmıştı,ertesi günde kanda baktırmıştım.

vildoşum sana rep vercem ama bu kullanıcıya puan vermeniz için diğer üyelerin msjlarınıda değerlendirmenz gerekiyo diye bi uyarı çıkıyo....niye kine???

vildoşum sana rep vercem ama bu kullanıcıya puan vermeniz için diğer üyelerin msjlarınıda değerlendirmenz gerekiyo diye bi uyarı çıkıyo....niye kine???

saol şekerim ver sen ver:jeyyar:
önüne kim gelirse ver 20 kişiden sonra tekrar bana sıra gelir kıs üşenme herkese ver-tatlicadiarzu-

irca ederim kankişim sana repler feda olsun :jeyyar:
sonra sende bağaa verirsin ödeşiriz geri dönüşümlü verdim üstüne yatma bakem:mymeka:

akşam yatıyom rep sabah kalkıyom rep
yeşil yeşil kutuları dolar gibim görmeye başladım ülee

irca ederim kankişim sana repler feda olsun :jeyyar:
sonra sende bağaa verirsin ödeşiriz geri dönüşümlü verdim üstüne yatma bakem:mymeka:

kötü borçlu gibi ne verdiğini başıma kalkıyon veririk heralde sırnaşık şeysırnaşık şey

ben sana verdim sen hiç bana virmemişin küstüm işte sağaaa:dilcikar:

hoşbuldum bende bende iyiyim çok şükür aynı hep bildiğiniz gibi soğan suyuna başlamak istiyorum ama bu kanamanın ne olduğunu önce bilmem lazım demi gerçi damla damla geliyor artık bugün 5. gün 3. günden sonra böyle az az geliyor sizce başlayayımmı kalsınmı şimdilk

sumos kalsın eğer ara kanamaysa veya yerleşme kanaması
varsa bebiş bi zararı dokunmasın

ya bende hani siz yapmışınız ya altta bebeğinizin aylarını bende öyle yapmak istiyimm bananeee 0 .aydan başlarım bendekaydirigubbakcemile3 hadi söyleyin bakem

ben sana verdim sen hiç bana virmemişin küstüm işte sağaaa:dilcikar:

caanıımmm kıyamam vallahi veriyom kıs ama sendede uyarı çıkıyo..gerçekten bak..
yoksa rep dediğin neki canım bütün replerim al senin olsun kaydirigubbakcemile5
barıştık mısengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…