hoşbuldum bende bende iyiyim çok şükür aynı hep bildiğiniz gibi soğan suyuna başlamak istiyorum ama bu kanamanın ne olduğunu önce bilmem lazım demi gerçi damla damla geliyor artık bugün 5. gün 3. günden sonra böyle az az geliyor sizce başlayayımmı kalsınmı şimdilk
hlymmmmmsssssssssscıtoooss
hakcam sordum canım hatta gidecektim dr gelmene gerk yok dedi ya ara kanmadır yada yerleşme kanamsıdır ağrın mide bulantın felan varmı dedi bende yok dedim ozman ikisinden biridir dedi işte bende gitmedim devam ederse 3.günü gel dedi e baktım çok az geliyor gitmedim bende
kızz hep bana gelincemi çıkıyor uyarı kötükedihüsocaanıımmm kıyamam vallahi veriyom kıs ama sendede uyarı çıkıyo..gerçekten bak..
yoksa rep dediğin neki canım bütün replerim al senin olsun kaydirigubbakcemile5
barıştık mısengözlerimebaksanab
hlymmmmmssssssssss
kızz hep bana gelincemi çıkıyor uyarı kötükedihüso
hakcacım güle güle cnm görüşürük
valla ben maatı merak ediyom
güle güle hakcam ewet maat ablayı bende merak ediyorum inşaalah iyidirŞenizkızlar ben çıkıyorum. görüşmek üzere...kendinize iyi bakın.
bu arada maat,mona rosa ve alinden haber yok halen:uhm:
benimkini biliyondur herhal anlatmama gerek yok:roflol::roflol:kızlar niklerinizin anlamını çok merak ediyom ne anlama geliyo açıklayın
mesela benimki wild_angel....yani vahşi melek olacaktı eşim aceleyle vildangel yazdı öyle kaldı dahada değiştirmeyi düşünmedim peki sizinkiler :uhm:
oyyy kuzum niye küseyim gııı ağlama gıyamam sana :teselli:nasılsın eyisin dimiŞenizcvp vermesydın kuscektım bende
dedım bu kız benle konusmuyo galıba uzuldum ama senağlama
canım şimdi dr konuştum yine ben şeyi merk ediyodum acaba hani nisanın 10 normal tarihimdi ya yine olurmuyum dedim oda büyük ihtimalle olursun dedi ee ne yapacam şimdi off ya çok moralim bozuldu çookkk
benım adım hulya hlymms yazması zorsa ya da sasırıyosanız hulya da dıyebılırsınız
güle güle hakcam ewet maat ablayı bende merak ediyorum inşaalah iyidirŞeniz
benimkini biliyondur herhal anlatmama gerek yok:roflol::roflol:
oyyy kuzum niye küseyim gııı ağlama gıyamam sana :teselli:nasılsın eyisin dimiŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?