Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

cok tesekkur ederım ıldos aslında o avara hareketlıydı yanı kalp atıyo her atısında Allah ve muhammed yazıyodu ama sımdı hareketsız

ıyım cıtoscum yaa korktum bende bıran tamam aglamıyom cnm senın kasıkların agrıdımı hamılelık belırtısı olarak
ewet cnm ağrıdı hemde çok ağrımıştı birde akıntım çok olmuştuCADIARZU

bana kıyıyon ama dimisenağlama
bide korkutuyon elinde sopaylasenağlama
tamam yavrıım sanada kıyamadım şimcik gel senide öpeyim gayrı ŞenizŞeniznaniknanik

benimkinin hikayesi biraz romantik:asigim:
kocişimle balayındayken deniz kenarında yürüyüş yapıyoduk bana aynı bu deniz gibi berrak tertemiz ve sessizsin dimişti:asigim:

sormaya işte moralim sıfır oldu hiç artık umudum felan kalmadı bitti artık herşey istemiyorum vallaha hiç bir şey istemiyorum yeterr artık çok yıprandım çok üzüldüm yeterr arkadaşlar bende artık aranızdan ayrılıyorum hadi kib artık kimseyle görüşmek istemiyorum ne olur anlayın herşey için çok sağolun hepinizi çok özleyecem olmuyo ama bu konuyu kökten kapatıyorum arkadaşlar hadi by

benimkinin hikayesi biraz romantik:asigim:
kocişimle balayındayken deniz kenarında yürüyüş yapıyoduk bana aynı bu deniz gibi berrak tertemiz ve sessizsin dimişti:asigim:

benim analizde doğru yani hanım hanımcık demişidim ben sağa
benim kocişte bağa vahşi melekliği yakıştırdı
sinirlendimmi parça pinçik ediyom önüme gelenikötükedihüso

canım saçmalama yaaaa
hemen umutlar biter mi öylee,karamsar olma...
gitme yaaaaa...

uuuufff gitti bile bu kız yaa

sumos ne oldu kız niye kızdın şimcik bişi anlamadım ben :uhm:

benim analizde doğru yani hanım hanımcık demişidim ben sağa
benim kocişte bağa vahşi melekliği yakıştırdı
sinirlendimmi parça pinçik ediyom önüme gelenikötükedihüso

canım vallahi sen söylemesen ben senin adını vildan zannediyorum

canım vallahi sen söylemesen ben senin adını vildan zannediyorum

kızımın adı vildan
hlymms güle güle canım

sumos ne oldu anlamadım
canım sen ne kadar takmışsın kafaya...bizde buraya ilk geldiğimizde öyle bunalımlardaydık valla ne zaman işi gırgıra döktük moraller yerine geldi çatır çatır hamiş patlaması yaptık cnm

aaa sumoscum nie böle yapıyon bu kadar umutsuz bu kadar karamsar olursan işin içinden hiç çıkmazsınki zaten bu yüzden olmuyo bence sen çok fena takmıssın canım yapma böle nolur bak hepimiz geçtik o yollardan yani bunalımdan

bende yemek yapcam
ama ne yapcağıma karar veremedim ya
diyetteyim ya aklım fikrim yemekte
ama kızlar varya şu sirkeli ballı su bana çok iyi geldi
şişkinliği falan aldı,çok rahatım,daha 3 bardak içtim ama faydasını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…