ewet cnm ağrıdı hemde çok ağrımıştı birde akıntım çok olmuştuCADIARZUıyım cıtoscum yaa korktum bende bıran tamam aglamıyom cnm senın kasıkların agrıdımı hamılelık belırtısı olarak
tamam yavrıım sanada kıyamadım şimcik gel senide öpeyim gayrı ŞenizŞeniznaniknanikbana kıyıyon ama dimisenağlama
bide korkutuyon elinde sopaylasenağlama
kızlar niklerinizin anlamını çok merak ediyom ne anlama geliyo açıklayın
mesela benimki wild_angel....yani vahşi melek olacaktı eşim aceleyle vildangel yazdı öyle kaldı dahada değiştirmeyi düşünmedim peki sizinkiler :uhm:
ewet cnm ağrıdı hemde çok ağrımıştı birde akıntım çok olmuştuCADIARZU
tamam yavrıım sanada kıyamadım şimcik gel senide öpeyim gayrı ŞenizŞeniznaniknanik
benimkinin hikayesi biraz romantik:asigim:
kocişimle balayındayken deniz kenarında yürüyüş yapıyoduk bana aynı bu deniz gibi berrak tertemiz ve sessizsin dimişti:asigim:
sormaya işte moralim sıfır oldu hiç artık umudum felan kalmadı bitti artık herşey istemiyorum vallaha hiç bir şey istemiyorum yeterr artık çok yıprandım çok üzüldüm yeterr arkadaşlar bende artık aranızdan ayrılıyorum hadi kib artık kimseyle görüşmek istemiyorum ne olur anlayın herşey için çok sağolun hepinizi çok özleyecem olmuyo ama bu konuyu kökten kapatıyorum arkadaşlar hadi by
sumos ne oldu kız niye kızdın şimcik bişi anlamadım ben :uhm:sormaya işte moralim sıfır oldu hiç artık umudum felan kalmadı bitti artık herşey istemiyorum vallaha hiç bir şey istemiyorum yeterr artık çok yıprandım çok üzüldüm yeterr arkadaşlar bende artık aranızdan ayrılıyorum hadi kib artık kimseyle görüşmek istemiyorum ne olur anlayın herşey için çok sağolun hepinizi çok özleyecem olmuyo ama bu konuyu kökten kapatıyorum arkadaşlar hadi by
benim analizde doğru yani hanım hanımcık demişidim ben sağa
benim kocişte bağa vahşi melekliği yakıştırdı
sinirlendimmi parça pinçik ediyom önüme gelenikötükedihüso
güle güle cnm yine gelŞenizben kactım kızlar
ben kactım kızlar
canım vallahi sen söylemesen ben senin adını vildan zannediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?