Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

slm şekerler nbr

iyi senden naber?
rüyamda senin isminin yazdığı bir kapıyı çaldım biliyor musun? ne alakaysa! :uhm:
kaç gündür giremiyorum foruma ondan heralde... ismin bilinç altıma yerleşmiş kira isterim ona göre :jeyyar:

Son düzenleme:
nilüfer79 ve mavigözlü resmimi merak etmişsiniz...

ayyy hanım hanımcık))) maşşallah nazar değmesin kibarcık bi yapın var çok güzelsin...
o resmini koyduğun manken gibisin canım hatta bi an acaba buda tanıtım mankenimi diye düşündümm))

kızlar benimde profilimde eşimle resimlerim var dün koydum bugün kaldırcam ...
bakın canım.albümde..

ben ıspanak yapcam ama yumurtalı belki yardımcı olurum ıspanak da iyi olur sebze olarak
ah canım ben çok severimde kociş huylu biraz yumurtalı yemez
sessiz bende senden kopye çekiyim kıs ne bulursan banada deyiver

netten bakıyorum canım artık
erişteli yeşil mercimek yapsam diyorum ama yanına bi çorba bulamadım
bu gün ne pişirsem diye bi site var evdeki malzemeleri yazıyosun ona göre şunu yap bunu yap diyo

erzincan çorbası diye bi çorba yapıom ben çok lezizzzz oluyo..tavsiye ederim ..netten tarifine bakın..
ben etli patatez yaptım fırındaa...düngece yaptım bugün için...çalıştığımdan bazen geceleri yemek yapıom kociş sinir oluyo yemekten kalkınca soğan kokularını duyunca söylenip duruyo))))hehe)))
bugece yer ama afiyetlen...leziz bi yemek bence fırında olan her yemek gibii

h.g. canım nasılsın bakıyım özledim seni ben kıss görmeyince arıyom valla seni :1hug: :1hug:

merhaba şekercim anacım yemeğe gittim geldim bende sizi arar oldum valla sen nasılsın anacım iyisin değilmi hani bir aralar bunalım falan takılıyordun galiba o aşamaları aştık değilmi şekercim

oyy oy bizimkinin yediği zaten sayılı bıktım artık yaff...eve bi döner ocağı alacam bu gidişle

hoşbulduk ne var ne yok?

iyilik canım ne olsun işte
bi ara peşpeşe hamiş veriyodu topik şimdide fire veriyoz sumosta gitti

rephaba )))) nasssunnn canumun içüüüüüŞenizŞenizŞeniz

sırnaşık şey sanada rephaba canım iyiyim sen nassen

bak sen tamam veririz şekercim a.s.a.s.ŞenizŞenizŞeniz al bak bir öpücükle çiçekde gönderdim sana şekercim

kıss benden de güzelsin sen :) valla çok tatlısın anam :1hug:
aaa olurmu canım sende çok güzelsin maşallah,bu arada mavi gözlere bayılırım..
eşimin gözleri yeşil benim ki ela bebeişinki mavi olabilir mi acabasırnaşık şey
ayyy hanım hanımcık))) maşşallah nazar değmesin kibarcık bi yapın var çok güzelsin...
o resmini koyduğun manken gibisin canım hatta bi an acaba buda tanıtım mankenimi diye düşündümm))

ayyy vallahi şımarcam yaa
2004 yılında bi eşarp mağazsından eşarp mankenliği teklifi geldi ama ,benim canım babişkocum izin vermedi...

vallahi sizin içiniz güzel ve güzel bakıyosunuz benide güzel görüyosunuz
bu arada nilüfer79 resimlerine baktım..
tüü tüüü maşallah güzel hatunmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…