dur kız nilüfer ben sana vereyim repi yakala şekercim
mavi gözlü haberler senden? nasıl var mı yeni bir gelişme? öğrendin mi o takvimi?
slm şekerler nbr
nilüfer79 ve mavigözlü resmimi merak etmişsiniz...
nilüfer79 ve mavigözlü resmimi merak etmişsiniz...
ben şincik adtmi bekliyom ondan sonra başlıcam canım ayın yedisinde olmam gerek onu bekliyom şincik senden naber
ah canım ben çok severimde kociş huylu biraz yumurtalı yemezben ıspanak yapcam ama yumurtalı belki yardımcı olurum ıspanak da iyi olur sebze olarak
sessiz bende senden kopye çekiyim kıs ne bulursan banada deyiver
escales...nilüfer...yldz...ebrar42 hgniz kızlar
h.g. canım nasılsın bakıyım özledim seni ben kıss görmeyince arıyom valla seni :1hug: :1hug:
OHHHHH))))))) havada yakaladım caımcım mersüüü))):lepi:
ah canım ben çok severimde kociş huylu biraz yumurtalı yemez
netten bakıyorum canım artık
erişteli yeşil mercimek yapsam diyorum ama yanına bi çorba bulamadım
bu gün ne pişirsem diye bi site var evdeki malzemeleri yazıyosun ona göre şunu yap bunu yap diyo
hoşbulduk ne var ne yok?
rephaba )))) nasssunnn canumun içüüüüüŞenizŞenizŞeniz
iyi senden naber?
rüyamda senin isminin yazdığı bir kapıyı çaldım biliyor musun? ne alakaysa! :sm_confused:
kaç gündür giremiyorum foruma ondan heralde... ismin bilinç altıma yerleşmiş kira isterim ona göre yerimseniben
slm vildancım nasıl gidiyor hayat bakem :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
aaa olurmu canım sende çok güzelsin maşallah,bu arada mavi gözlere bayılırım..kıss benden de güzelsin sen :) valla çok tatlısın anam :1hug:
ayyy hanım hanımcık))) maşşallah nazar değmesin kibarcık bi yapın var çok güzelsin...
o resmini koyduğun manken gibisin canımhatta bi an acaba buda tanıtım mankenimi diye düşündümm))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?