Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

merhaba şekercim anacım yemeğe gittim geldim bende sizi arar oldum valla sen nasılsın anacım iyisin değilmi hani bir aralar bunalım falan takılıyordun galiba o aşamaları aştık değilmi şekercim

aştım canım artık atlattım canım sayende bu arada resmimi koydum albümüme bakmak isterseniz kıslar görmek isteyen bakabilir ama acık olan ben deilim söleyim şimdiden

sağol canım allah sağlık versinde...yaşlanıyoruz yavaş yavaş.siz taze çıtırların yanındaa yaşlı kalıyoruz vallaa...aman sağlık olsundaa o en önemlisi...şükürler olsun binlerce kere...:Saruboceq:

ben sumoşa şaşırdım geçmişe baktım o bayağa kızmış bir şeye inşallah öfkesi geçerde geri gelir aramıza

kızlar mola veriyom biraz kociş eve erken gelecek bugün ve bulaşık yıkamadım daha
tüüü rezil kadın pc başında lak lak ediyon kalk hadee (kendime diyom)

canım ben de 1.5 yıllık evliyim pko var ben de 7 aydır korunmuoz daha tık yok. balgattayım..sendelikafadulden

vildancım iyi dileklerin için sağol hayatım.aynen sizin içinde geçerli olsun..
buarada herzaman iddalı şeyleri sevmişimdir))))böyle bi huyum var değişik olsun sade şeylerle tamamlansın hışuma gider

canım olabilir yani mavide olabilir yeşilde rabbim en iyisini bilir canım inş mavi olur

vildancım iyi dileklerin için sağol hayatım.aynen sizin içinde geçerli olsun..
buarada herzaman iddalı şeyleri sevmişimdir))))böyle bi huyum var değişik olsun sade şeylerle tamamlansın hışuma gider

bilmiyorum canım ben havalardandır diyorum ama hayırlısı işte ayın 7sinde adet gnüm bakalım hayırlısı olacagı varsa olur bide ben dokuz aylık evliyim
ben de sinir oldum nete giremediğime. bu arada nerden aklına geldi hamişlik dersen?bi arkadaşım hamile kaldığı ilk aylarda deli gibi uyuyordu. ordan şeyettim. ama olmayabilirsin de seni umutlandırmak istemem canım.. ama tabi dileğim inşallah olmasıdır..:CüvCüv:

merhaba kızlar ben geldim nasılsınız bugün a.s.
özledim hepinizide kk sızlık ne zor ya :asigim:

umutlandırmak istemiyom kendimi günü gelince öğreneceğiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…