ana kız sumoş nereye gitti bak ben şimdi anlamadım onu ona ne oldu
merhaba şekercim anacım yemeğe gittim geldim bende sizi arar oldum valla sen nasılsın anacım iyisin değilmi hani bir aralar bunalım falan takılıyordun galiba o aşamaları aştık değilmi şekercim
aaa olurmu canım sende çok güzelsin maşallah,bu arada mavi gözlere bayılırım..
eşimin gözleri yeşil benim ki ela bebeişinki mavi olabilir mi acabasırnaşık şey
ayyy vallahi şımarcam yaa
2004 yılında bi eşarp mağazsından eşarp mankenliği teklifi geldi ama ,benim canım babişkocum izin vermedi...
vallahi sizin içiniz güzel ve güzel bakıyosunuz benide güzel görüyosunuz
bu arada nilüfer79 resimlerine baktım..
tüü tüüü maşallah güzel hatunmuşsun
çok tatlı çıkmışsın canım buarada açık kim peki
canım ben de 1.5 yıllık evliyim pko var ben de 7 aydır korunmuoz daha tık yok. balgattayım..sendelikafaduldennekadarlık evlisin canım?
benim çok şükür bi problemim yok sadece şubatta 5 haftalık ilk bebeğimi kaybettim yani bi düşük yaptım
şimdi herşeye kaldığım yerden devam ediyorum
bu arada 8 aylık evliyim
edacım ankaranın neresindendin?bi mahsuru yoksa tabi
aaa olurmu canım sende çok güzelsin maşallah,bu arada mavi gözlere bayılırım..
eşimin gözleri yeşil benim ki ela bebeişinki mavi olabilir mi acabasırnaşık şey
ayyy vallahi şımarcam yaa
2004 yılında bi eşarp mağazsından eşarp mankenliği teklifi geldi ama ,benim canım babişkocum izin vermedi...
vallahi sizin içiniz güzel ve güzel bakıyosunuz benide güzel görüyosunuz
bu arada nilüfer79 resimlerine baktım..
tüü tüüü maşallah güzel hatunmuşsun
ben geldim nereye gidiyon bakalım lak lakcı dünde durmamış çenen :mymeka:kızlar mola veriyom biraz kociş eve erken gelecek bugün ve bulaşık yıkamadım daha
tüüü rezil kadın pc başında lak lak ediyon kalk hadee (kendime diyom)
ben de sinir oldum nete giremediğime. bu arada nerden aklına geldi hamişlik dersen?bi arkadaşım hamile kaldığı ilk aylarda deli gibi uyuyordu. ordan şeyettim. ama olmayabilirsin de seni umutlandırmak istemem canım.. ama tabi dileğim inşallah olmasıdır..:CüvCüv:bilmiyorum canım ben havalardandır diyorum ama hayırlısı işte ayın 7sinde adet gnüm bakalım hayırlısı olacagı varsa olur bide ben dokuz aylık evliyim
bana benziyomu ki o benim kizim anacım bacım olur ikiziz biz anacım
canım ben de 1.5 yıllık evliyim pko var ben de 7 aydır korunmuoz daha tık yok. balgattayım..sendelikafadulden
aştım canım artık atlattım canım sayende bu arada resmimi koydum albümüme bakmak isterseniz kıslar görmek isteyen bakabilir ama acık olan ben deilim söleyim şimdiden
bana benziyomu ki o benim kizim anacım bacım olur ikiziz biz anacım
ben de sinir oldum nete giremediğime. bu arada nerden aklına geldi hamişlik dersen?bi arkadaşım hamile kaldığı ilk aylarda deli gibi uyuyordu. ordan şeyettim. ama olmayabilirsin de seni umutlandırmak istemem canım.. ama tabi dileğim inşallah olmasıdır..:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?